Durerea unei pierderi de sarcina 24

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, eu zic sa prestezi si cind iti iese testul pozitiv si a doua zi. Adica sa nu astepti 24 ore dupa ce iese pozitiv, ca s-ar putea sa ratezi momentul. Eu am prestat exact cind mi-a iesit pozitiv (dimineata la 7) si in aceeasi zi seara pe la ora 21. PE urma a doua zi nu am mai facut nimic, dar se prinsese deja. Offf, sper ca nu te-am zapacit si mai rau.
Ale, eu sunt innebunita dupa animalutze. Ma impresioneaza tare mult cum ai tu grija de puiul mic de catelus. O sa fii o mamica tare buna!!!!

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Abea astept sa fim cu toate burtoase .
Michelle bebita este bine, creste si misca intr-o veselie. Azi dimineata cred ca si-a schimbat pozitia sau nu stiu ce a facut ca a miscat de parca vroia sa iasa prin burta. OOOO, acum stiu ce facea, va facea voua cu manuta.
Acum astept sa imi trimita facultatea diploma sa mi-o pun pe perete. Mi-a facut barbatul o rama asa de faina pentru ea.
Va pup dulce pe toate si ma duc sa ma ocup de musafiri. A venit cumanata la mine cu nepotelul.
Un sfarsit de saptamana placut.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

30+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Michelle multumesc ca te gandesti la mine. Ma bucur sa te vad mai optimista si mai curajoasa. Dupa ticker vad ca esti in perioada optima pt bebe. Tin pumnii sa se prinda!
Liana pai se poate?! Ne furi butoiul?!
Cristina, ce frumos ca misca bebe. Si mai e si fetita! Mie-mi plac fetitele tare mult. Anul trecut pe la inceputul lui mai mi s-a zis ca o sa am o fetita si am fost atat de bucuroasa! Era exact ce mi-am dorit! Sa nu se supere pe mine mamicile de baietei, va rog frumos . Si ei sunt frumosi doar ca... mie-mi plac fetitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Chantal io vreau baietiiii si stai linistita ca nu ma supar pe tien..si daaa butoiul l'am furat nu vi'l mai dau
Michelle butoiul l'am furat si l'am ascuns bineeee sa nu'l mai gasit..da ce credeai?ca intru io in el?nuuuuu asta nuuuu..niciodataaaa..si daaa reusisi ceva olteneste...valeaaaaa
cristina te pupppppp..
irlandezooooo vinuu se termina asa ca'l furai si nu'l mai va fetele..na!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Chantal inainte sa il am pe Paul si eu preferam sa am fetita, dar in lunile in care am fost gravida cu el mi-am facut atatea vise cu mine si baietelul meu ca in momentul de fata as vrea si fata si baiat. Acum sper din tot sufletul sa vina fetita pe lume sanatoasa, imi e frica si sa sper la mai mult de atat pentru mine. Sper ca toate sa avem parte de deznodamanturi fericite de data asta.
Liana bine ai facut ca ai ascuns butoiul, sa ai grija sa il gaseasca nimeni.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

30+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'netaza!!!
sa aveti o zi minunataa!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata. fetelor la voi cand a venit al doilea CM dupa chiuretaj? la mine primul a fost la 21 de zile iar acum sunt z30 si nimic inca. sper sa nu fie vreo problema. intelesesm ca sinechia uterina poate aparea si la cateva luni dupa chiuretaj si mi-e tare frica sa nu am probleme de genu asta. asa ma bucurasem ca primul a venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Irinabobe cred ca depinde si de felul in care era inainte de a ramane gravida. Si la mine o perioada a venit ok apoi si la 35 zile. Nici nu e de mirare, ca eu ma chinuiam cu slabitul, eram deprimata dar pana la urma s-a reglat.Stiu ca trebuia sa mergi la un control dupa primul ciclu de la chiuretaj.
Fetelor a fost foarte bine la botez. Am o finuta cuminte,grasuta(7 kg)si frumoasa. M-am simtit impacata cu mine, ca si dupa spovedanie.
Am chinuit-o un pic cu imbracatul ca parintele nu a lasat pe nimeni sa ma ajute. M-a pus sa rostesc si Crezul din cap (norocul meu ca l-am stiut).
Cristina26 va fi bine, rigaciunile sunt ascultate
Michelle spor la prestat
Fetele va astept la o folie din tortul nasei poate se lasa cu urmari de sau

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Buna dimineata Liana, buna dimineata tuturor!
Irinabobe, nu cumva o fi cu ochisori cauza pentru care a intarziat CM?
Cristina26 musai sa fie bine de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fetelor! Am si eu o intrebare, poate ma poate ajuta una din voi. Eu am inregistrat o mica "victorie" luna aceasta, in sensul ca a venit CM fara duphaston, dupa ce am inceput sa iau tinctura de cretisoara; in prospect zice ca are o influenta benefica si in cazul menstruatiilor f abundente, opreste hemoragii etc., asa ca acum sunt putin confuza: mai iau in continuare daca a venit CM sau astept sa treaca si apoi reincep. Mai explicit: e posibil sa aiba o actiune negativa, adica sa opreasca CM de tot, nu sa-l regleze?
Daca stiti v-as fi recunoscatoare pt raspuns...as pune intrebarea la Naturiste si homeopate, dar vad ca raspunsurile vin mai greu acolo.

Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta.

Mergi la inceput