Durerea unei pierderi de sarcina 24
Raspunsuri - Pagina 25
Chantal spune:
Michelle, am fost iarasi tare prinsa cu tot felul de activitati si am fost atat de obosita incat aseara m-am culcat la ora 6 si am dormit pana azi dimineata la 8.30! E un record dar chiar aveam nevoie. De aceea nu v-am mai scris. Gandul meu a fost insa la voi. Cu testele de ovulatie nu ma pricep din pacate dar ceea ce ti-a spus Ale despre ele, cu liniuta a doua de aceeasi intensitate ca prima am mai citit aici pe DC.
Flavia, "La multi ani" lui Dominic, cam cu intarziere dar... se aceepta, nu? 3 zile inainte si 3 zile dupa. Multumesc pentru lamuririle despre tratamentul naturist ce l-a urmat Mari. Am incercat sa caut in urma in perioada in care a ramas dar nu am reusit sa gasesc nimic. Poate o fi scris mai tarziu si eu n-am mai avut rabdare sa caut.
Andreea16, mersi ca mi-ai zis de Mari ca a luat Maca. Asta mai auzisem eu ca e bun pentru infertilitate.
Ale, ii cam greu cu catel in apartament. Mie imi plac cainii dar nu-mi place sa fac curat dupa ei. In curte mai merge dar la bloc mai ai de adunat si parul si pisu de peste tot... Greu... Despre butoi, si eu ma invart in jurul lui... Doar cand sunt foarte ocupata mi-e mai usor, ca atunci nu mai am timp sa ma gandesc.
Laura Ioana spune:
Mirelus imi pare rau ca nu a fost luna asta, dar bine ca mama ta e ok si ai mai eliminat un motiv de stress. Te astept luna viitoare, ok?
Cristina daaaa, creste burtica (chiar ca iau proportii in jurul mijlocului Ieri am fost la eco si avea bebele meu 12 mm si ii batea inimioara de m-a topit
Liana
Ale e bine ca iti ocupi timpul cu catelul, asa trece mai repede si un pic mai usor. Cand ai voie sa incerci, din nou? Sper sa nu te supere intrebarea mea
Michelle a doua linie trebuie sa fie mai intensa decat prima. Iti tin pumnii, ca vei fi foarte ocupata in weekend-ul asta
Flavia distractie placuta!
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Alé spune:
Michelle, d-aia nu se "pupau" niste chestii! Pune si tu steagu corespunzator ca io d-aia am zis ca esti la Romanica.
Daca testul iese bine azi, diseara te abtii de la , pentru ca de la pozitivarea testului, de abia in 24-36 de ore se produce ovulatia. Deci diseara pauza si reluati maine de dimineata, ca sint si gigeii mai vioi.
Oricum, citeste ce scrie in prospectul testelor, pt ca pot fi diferite (desi nu cred) de testele din Romania. Principiul e acelasi. Uite aici cum arata o serie de teste de-ale mele, si o sa-ti dai seama si singura care e ala pozitiv.
Oricum, ce ti-a zis fata de la aspirante e genul de mesaj bagator in ceata . Mai bine taci decit sa dai un mesaj ambiguu sau exclusiv din experienta proprie. Testul de ovulatie detecteaza cresterea brusca a unui hormon (LH) care declanseaza ovulatia. Cind testul incepe sa se pozitiveze, adica sa apara si a doua linie, inseamna ca LH este in crestere. Cind sunt doua de aceeasi intensitate, inseamna ca momentul varfului (LH peak) este aproape.
Cind aia de test e mai puternica decit aia de control, inseamna ca LH a atins maximul si ovulatia se va produce in urmatoarele 24-36 de ore (io as zice 24).
Poti sa ratezi detetctarea acestui rezultat extrem de pozitiv daca nu faci testul cind trebuie, de aia te-am sfatuit sa faci astazi doua... Nu poti sa-ti dai seama doar dintr-un test de ovulatie ca bla bla hormonal esti la ovulatie dar foliculul nu se sparge... tocmai pt ca peak-ul de LH este INAINTE de ovulatia propriu zisa! Eventual corelarea rezultatelor testelor cu o monitorizare ecografica iti poate arata un folicul care nu se sparge.... Hai ca ma apuca nervii cu raspunsuri d'astea.
Laura, io am voie dupa primul CM... care din nefericre nu mai vine . Nu mai vreau sa astept ca data trecuta 3 luni. Daca organismul poate, o sa raman insarcinata. Daca nu, nu. In ceea ce proveste refacerea psihica, deja stiu ca pot trece si trei ani ca io la fel de stresata o sa fiu in sarcina...
Cat despre butoi, stiti cum e...cum arata, care sunt simptomele... ce mai e de povestit? O sa-mi treaca...
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
Chantal spune:
Mirela, ma bucur si eu ca mama ta e bine dupa operatie. Te si tin pumnii pentru luna asta.
Laura e super ca bebe e bine si creste burtica!
Liana30 spune:
aloooooo butoiul e la mine si nu vi'l mai dau..na!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
irlandeza spune:
Io zic sa aruncati buroiul ala, ca si asa vin nu mai aveti in el. E cald si frumos, deci nici de casa nu aveti nevoie, asa ca pe foc cu el.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
7+
Michelle81 spune:
Ale-multumesc pt raspuns.M-am uitat la testele tale(eu am din alea cu capac si doua casute)si cred ca imi arata de genul penultimului test al tau.Am citit instructiunile si imi spune asa:"testul este pozitiv cand ambele liniute sunt vizibile.Ambele liniute au aceeasi intensitate sau liniuta din casuta cu rezultat este mai inchisa decat cealalta.Asta inseamna ca Lh este crescut si ca probabil veti ovula in urmatoarele 24,36 de ore(ti-am tradus circa).Testul este negativ daca ambele liniute sunt vizibile insa liniute din casuta cu rezultat este mai deschisa decat cealalta sau in casuta cu rezultata nu apare liniuta."eu eram nedumerita pt ca mi se parea ca arata exact la fel cele doua liniute dar dupa cateva minute cand m-am uitat mai atenta mi s-a parut ca era putin mai deschisa liniuta din casuta cu rezultat(test).Acum am priceput cum stau lucrurile,am sa mai fac la aceeasi ora ca ieri un test sa vedem.Iti multumesc pentru explicatiile detaliate si scuze ca te-ai enervat pe tema asta,insa eu sunt asa mai sensibila,tare repede ma speriu daca cineva imi spune ca ceva nu ar fi in regula,poate pentru ca am trecut de doua ori prin experiente tragice...Mersi mult!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by Liana30
aloooooo butoiul e la mine si nu vi'l mai dau..na!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
liana30-le vezi?valea de langa butoi auzi???am vrut sa vorbesc cu tine olteneste nu stiu daca am reusit
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
Chantal-mi-a fost dor de tine,ma bucur de fiecare data cand vad ca ne scrii!
SUFLETEL te asteptam
Michelle81 spune:
Äle-am inteles ca si tu esti pe langa butoi,hai te rog eu fugi de acolo,stiu ca e greu crede-ma ca am pikat de n-ori...important este sa te ridici mereu,stii mi-a placut cand am citit ca nu mai vrei sa astepti atat de mult pana incerci!o sa fie bine ai sa vezi!
SUFLETEL te asteptam