Durerea unei pierderi de sarcina 24
Raspunsuri - Pagina 24
Liana30 spune:
te;am prins cristina..pe mine ma sarisi..io te puppp oricum
Michelle81 acolo ma simt bine
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
cristina26 spune:
Liana30 tu stii ca eu te iubesc mult. Te pup dulce de multe ori.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
30+ Ingrid Ecaterina si mami
Liana30 spune:
cristina stiuu..stiuu
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Pepsi spune:
fetelor mele dragi, v-am scris ieri la toate un mesaj lung(mi-a luat citeva ore ca eram la servici) si de frica sefei am inchis din greseala de necaz nici n-am mai avut putere sa mai scriu, si nici timp!
asa ca va invit azi pe toate la o felie mare de tort, si miine la toate bunatatile ce le voi face(salata vinete, icre, orientala, chiftele si gratarele)!
va pup pe toate, si va doresc un weekend placut! am sa va scriu la toate duminica, ca acuma sint tare prinsa cu pregatirile de miine vom fi peste 20 adulti si 8 copilasi(azi n-am fost la munca sa am timp, si l-am si dus pe Dominic la dentist), va pup pe toate, sanatate multa, aveti grija de voi!
Flavia 36+ David si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Michelle81 spune:
Buna fetelor.
In final abia astazi am gasit astazi teste de ovulatie si am facut unul dar acum am o nelamurire.Linia a doua este putin dar putin mai deschisa decat prima ,asta ce inseamna?Va rog sa am ajutati cele care ati mai facut pt ca la mine este prima data cand fac.am pus intrebarea si la"aspirante"insa nu mi-a raspuns decat o fata...Poate ma ajutati voi,va rog.
SUFLETEL te asteptam
Joahnna spune:
Flavia multa fericire, sanatate lui Dominic Distractie placuta maine!
Michelle imi pare rau ca nu te pot ajuta. N-am folosit niciodata testele de ovulatie. Pe prospect nu sunt explicatii cat de cat? Hai spor la treaba ca oricum e perioada fertila acu..
19+
Liana30 spune:
Michelle io stiu ca trebuie sa fie amandoua linutele la fel colorate..atunci cand una e mai deschisa inseamna ca inca nu;i ovulatia..deci e pe aproape..baftaaa multa..
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Alé spune:
Michelle, linia de test trebuie sa fie mai INCHISA la culoare decit cea de control. Sau cel putin de acceasi intensitate.
Maine cam la aceeasi ora mai faci un test, eventual poti sa faci chiar doua, unul pe la 12 si altul cind sunt 24 de ore de la asta de azi.
Nu stiu ce teste ai gasit, dar iti recomand cu caldura (si din experienta), Dr. Sigur.
Bafta si sa iasa cu doo linii si peste doua saptamani.
Eu sunt in aceeasi stare, adica inca murdaresc tampoanele zilnice, si astept ori sa se opreasca, ori CM, ce-o veni prima... Azi am 38 de zile de la chiuretaj si sper ca pe la 42 sa imi vina CM... Asa ar fi cam ca data trecuta, unde am avaut primul ciclu, mai degraba o mica mentruatie la 24, si apoi la 42 de zile.
Altfel, m-a cam apucat depresia . Nu vreau sa zic mai multe, ca stiti cum e...
Catelul e bine, acu e suspect de geardia sau alta belea, ca e usor diareic de vreo doua zile... Desi as fi zis intr-o prima faza ca e bine ca-l am prin preajma, imi da doua motive de depresie.
Unu: nu pot sa nu fac asemanarea cu un copilas si cu grijile pe care le genereaza - program de masa, cit a mincat, cite kg a luat (apropo, aluat 1.400 in doua sapt - cam putin), cum face kk, tb spalat si periat, culcat, etc, etc, etc...
Doi: pentru ca este atit de solicitanat, nu am vreme sa ma gindesc la mine sau la noi, ca si cuplu. Daca pina acum era lege sa-l pup pe barbatu adormit cind plec dimineata si cind ma intorc acasa, acu ies valvartej din dormitor sa nu intre cainele si cind vin, intru direct cu mainile in detergent si ma apuc de spalat pe jos... De abia dupa ce termin imi aduc aminte ca nu ne-am pupat cind am intrat pe usa...
Poate vi se pare pueril, dar aveam niste ritualuri pe care acum le-am lasat deoparte... iar cind ne oprim din smotruit, ne cuprinde tristetea acumulata peste zi si stam imbratisati si tristi in loc sa zimbim macar un pic. Dar si momentele astea sunt scurte, pentru ca se va trezi din nou cainele, sau trebuie hranit, sau trebuie sa faca exercitii, sau a facut iar pp, si tot asa...
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
Liana30 spune:
Aleeee
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Michelle81 spune:
Liana30-multumesc frumos pt raspuns.tu cum mai esti?
Joahnna-am citit si prospectul insa nu am stiut ce sa cred pt ca liniile mi s.au parut cam la fel.Mersi oricum ca ai incercat sa ma ajuti!
Äle-draga mea testele care le-am cumparat sunt PREGNAFIX ca eu nu sunt in tara si Dr.sigur nu am gasit aici.mai fac unul sau cum ai spus si tu cred ca inca doua mai fac azi sa vad ce si cum,eu oriucm aseara am facut,sa vedem acum daca a fi.eu v-am intrebat si pe voi pentru ca eram putin in ceata,o fata de la aspirante mi-a scris asa"sa stii ca daca ambele liniute ale testullui de ovulatie nu au aceeasi intensitate inseamna ca testul e fals pozitiv.Se poate sa fii la ovulatie cel putin hormonal, dar foliculul ovarian sa nu se fii spart.Iti spun pentru ca eu asa pateam
"si nu am stiut ce sa mai cred.
Dar de ce nu imi povestesti de ce esti trista,la ce te gandesti?Ca nu cred ca din cauza cainelui esti asa.sunt aici si te ascult stii bine!
Cristina26-felicitari pt terminarea semestrului!Ce face bebita?eu sunt in perioada fertila si sper din suflet sa se prina luna asta!
L5845-unde esti?sper ca esti bine!!!
Mirela-ma bucur faorte mult ca mama ta este bine,sa vina cat mai repede acasa si sa nu mai aiba niciodata probleme.La cat stress ai avut nu este de mirare ca esti ziua 3 astazi,lasa ca luna viitoare te relaxezi putin si atunci va fii!
Chantal-vad ca nu ai mai scris,sper ca nu te-ai retras din nou,e bine sa vorbesti cu noi despre ceea ce simti!sper ca esti mai bine!
Pepsi-mersi de invitatie da stii ca sunt mancacioasa rau,nu ti frica?La cate bunatati faci toate ti le le atac.Distractie placuta draga mea!
LauraIoana-am citit ca l-ai vazut pe micutul de 12 mm,vreau sa te felicit ca totul este bine si sa ai in continuare o sarcina usoara si un bebik sanatos,la fel va doresc si voua Irda,Irlandeza,sa savurati fiecare momente din sarcina!
Fetelor sper ca nu v-am suparat cu intrebarea mea legata de testele de ovulatie,stiu ca locul ei nu este aici insa voi ma cunaosteti si cu voi povestesc mai mereu...Daca v-am suparat mii de scuze.Sa aveti un sfarsit de saptamana placut!
SUFLETEL te asteptam