Durerea unei pierderi de sarcina 24

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Msemcu felicitari,sa fiti sanatoase toate 4 si sa va bucurati tu si tati de ele.

Mihaela 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Msemcu, sa fii sanatoasa iar voi bebelinelor scumpe si dragi, bine ati venit pe lume!
Multa sanatate si numai bine!
Felicitari si sa va bucurati de minuni!

Nana, 22+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Mari, felicitari pentru bbline. Sa va traiasca!
Liana, de la o olteanca ptr cea mai tare olteanca!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Ne dati si noua un vot? Acesta este linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

quote:
Originally posted by mariana_1976

Mari am asteptat cu atita emotie aceasta veste!
Multa sanatate tie si celor mici,refacere rapida,sa creasca mari si cuminti si sa fiti intotdeauna o familie fericita!

Inainte sa cunosc exemplul tau nu prea aveam incredere in metodele naturiste dar tu mi-ai dovedit ca se poate!

Mariana, la ce metode naturiste te referi? A urmat cumva Mari un tratament naturist? Stii cumva despre ce e vorba?
Laura . Cum mai stai cu simptomele?
Irene Cam, pe mine vreo 6 luni m-a durut operatia, pe masura ce trece timpul doare mai putin si mai rar dar mai simti intepaturi cateodata. Pana la urma trec si astea. Eu nu am curaj sa fac gimnastica nici acum desi au trecut 9 luni de la operatie.
Nana, ma bucur ca nu ne-ai parasit si mai tragi cu ochiul si pe la noi. Sarcina usoara in continuare iti doresc.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Pepsi

chantal, daca ai auzi-o pe prietena mea care e un medic f bun, ea zice ca e inconstienta!faptul ca nu am fost macar sa vad ce si cum e cu spatele meu, dupa prima sarcina! asa mi-a dat curaj si mi-a mers la suflet faptul ca mi-ai zis ca am deja 2 copii! eu, nu ma vad inca ca as avea doi, inca mai am frica in suflet!oricum dupa nastere am sa ma ocup de spatele meu, ca sincer citeodata asa ma ia o durere surda, de am impresia ca paralizez, nu-mi mai pot misca piciorul drept! prietena mea zice ca poate bebe ma apasa pe ceva nervi, dar nu ma pling ca mai am putin!

Flavia, ce-a fost mai greu din sarcina a trecut. Am eu asa un feeling ca va fi totul bine cu tine. Mai ai un pic rabdare si-o sa vezi ca am dreptate. Cu spatele nu stiu ce sa zic, si pe mine ma durea cat am fost si mi-a trecut dupa ce am nascut. Probabil ca apasa bebe pe vreun nerv. Si eu simteam niste fulgeraturi cateodata ca ma lasau picioarele dar a trecut dupa.

Mergi la inceput

Michelle, ma bucur ca macar tu reusesti sa gasesti putere sa mergi mai departe. Mie mi-e mai greu, azi iarasi am cazut in butoi, am plans. Nu pot sa uit, nu pot sa iert, mai ales ca tocmai am citit un articol despre inca un nou-nascut sanatos omorat in spitalul matern din Arad. Asa as vrea sa pot sa ma razbun, macar atat imi mai doresc de la viata, sa-i vad pe nemernicii de medici pedepsiti pentru ce au facut, macar Dumnezeu sa le trimita "rasplata" pentru ca eu nu am cum. Atat mai vreau sa mai traiesc, sa vad lucrul asta implinit si-apoi chiar nu mai conteaza nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare dragele mele!

Mari......ai reusit !!!

Bun venit pe lume Maia, Mara si Petra...sa aveti o viatza usoara si implinita alaturi de parintii vostri!

Am fost la eco azi si m-am mai linistit de nervii capului si de facut teste de sarcina in prostie......ca...intre noi fie vorba...la cati bani am dat pe testele de sarcina....ii faceam zestre puiului

Avem 1 bucata Grauncior corespunzator saptamanii de sarcina si cu o inimioara palpaitoare (bine ca i-am zis eu dr-lui ca el nu se uita dupa activitatea cardiaca la ce ecograf "performant" are ....zicea ca se vede peste 1 saptamana 2 incolo, dar la insistentele mele a gasit un unghi ok din care se vedea)

Doamne fetele.....cred ca o sa scap de frici si frecat de nervi abia cand o sa-l tin in brate pe bebe! Dar voi ma intelegeti....asa-i!

Va pupicesc pe toate!!
Sper sa ma lase greturile sa mai intru sa mai povestesc cu voi, dragele mele!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 6s+ 5z

Poze Daria

Mergi la inceput

Felicitari pentru Grauncior Irda! Stiu ca e greu cu greturi dar las' ca sunt bune si ele la ceva: daca ti-e rau, cu siguranta sarcina este in evolutie. E cel mai bun semn care sa te faca sa fii linistita in legatura cu dezvoltarea lui Grauncior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Saru'mana Chantal! Asa e cu greturile, dar la sarcina cu Dari au aparut muult mai tarziu (8-9 saptamani)si mai slabe in intensitate!

Ahhh....si la Dar am mancat normal....acum sa nu vad carne ca mi se face rau instant!

Am un pui in frigider pe care tre sa-l arunc cu bolta de la 1 ...ca deja a inceput sa miroasa
Al meu cred ca l-ar baga asa cu punga cu tot in cuptor si ar scapa de problema......da in puii ma-sii trebuie si el curatat!
Mi-e groaza daca o tin asa pana pe la 12-14 saptamani......or sa ajunga ai mei sa manance numai pufuleti si castraveciori murati (meniul meu) ca eu de bucatarie nu pot sa ma apropii nici sa spal vase.....dar sa mai si gatesc!

Irda
cu Daria 13 iulie 2005 si 6s+ 5z

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

IRDA, ce veste buna!!!!Sa ne tii la curent.
CHANTAL, offfff, deci nu sunt singura cu dureri dupa cezariana...incepusem sa ma ingrijorez...ma enerveaza ca obosesc f repede dc stau in picioare si nu pot sa merg pe jos decat max 5oom...cateodata ma mai "aventurez" la mai mult, dar apoi ma doare de mama-mama...cu gimnastica nici nu imi pun problema, macar sa pot merge fara dureri...aaa, si nu mai zic ca nu pot sa merg cu masina, maxim 10-20km, ca ma iau durerile de imi vine sa ma dau jos si sa stau pe sosea. Eiii, dar sa nu ma mai vait, poate trece incet-incet.

Mergi la inceput