Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 25
adinag spune:
Buna fetelor,
Gina, sigur ca se poate sa fie baiat. Si daca nu, cum bine zici, sanatos sa fie BB! Si noi am vrea baiat, dar nu ne fixam, ce-o fi, o fi!
Natalia, nici eu nu stiu ce-i aia ciorba a la grec! Poate-mi zici si mie!
Am facut ieri mancarica Irlandezei la cuptor, sau ma rog, cu ceva shimbari, ca eu nu-s in stare sa ma tin de-o reteta! Si a iesit excelent, toti inclusiv fiica-mea au fost foarte entuziasmati! Multumesc frumos de idee!!! Voi face mai des macaruri cu orez la cuptor!
Doniro si Ank, bine ati venit!
Doniro, fostul meu sot are un frate mai mic, diferenta fiind de 1 an si 2 luni. Mama lor mi-a zis intotdeauna ca ei nu i s-a parut asa greu cu doi copii asa apropiati ca varsta, ca dupa un an erau ca doi frati gemeni, totul faceau impreuna si ii venea chiar usor, aveau aceleasi interese. Si acum ca adulti au o relatie foarte stransa, nu trece zi sa nu vorbeasca, se ajuta enorm...
Nu mai stiu cine intreba de analize - scuze ca am uitat cine, dar din pacate nu ma pricep...
[b]baba_r7[/], te asteptam la noi, ai un loc rezervat!!!
Am si eu o intrebare, mai ales cele care sunt la al doilea copil. Mie a inceput sa-mi creasca burta, mai! E normal? Ca la Jasmina nu am avut asa burta nici la 18 saptamani! De fapt, nu-i numai burta, in general m-am latit deja serios in solduri! Nu mai am ce imbraca, iar pantalonii de gravidute e clar ca-mi sunt inca prea mari, ca sunt asa imensi!!! Nu stiu ce sa imbrac... Si ma vad deja grasa si urata ![]()
Ok, revin mai tarziu cu ganduri mai bune, acum trebuie sa ma duc undeva sa-mi cumpar sutiene, mai bine zis balcoane, ca sanii mei sunt imensi!!! Si nu mai am cum sa-i impachetez!!!
Va pup
Adina 8+2
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Violeta_m_tm spune:
ceau fetelor, vad ca lista voastra creste pe zi ce trece tot mai mult, din pacate luna asta nu am nici sansa sa ma treceti pe listuta pt ca s-au instalat deja rusii, cred ca o sa ma mut la "asteptand un ingeras in viata noastra", dar o sa va urmaresc evolutia in continuare, pote cine stie va ajung din urma luna viitoare.
Irlandeza ma bucur ca te simti mai bine.
pe toate
Violeta Te stept bebele meu DN 22.10.1982
NataliaS spune:
MAi fetelor, cum nu stiti voi cum e aia ciorbaa la grec?
E un soi de ciorba de legume:
2-3 cepe verzi cu codite cu tot, taiate marunt
1 morcov cubulete
1 patrunjel cubulete
1/2 pastarnac cubulete
3 cartofi noi, cubulete
1 buchetel de conopida, rupt in bucatele
o mana de mazare boabe
1 dovlecel mai mare, taiat cubulete
o mana de fasole verde (optional)
4-5 rosii taiate marunt
1-2 oua
1 lamaie
2 linguri de ulei de masline
sare, piper
cateva frunze de telina, marar, patrunjel
Se pun legumele la fiert (patrunjel,morcov, ceapa, partarnac),cand sunt aproape fierte puneti dovleceii, conopida, cartofii,mazarea, fasolea, lasati sa fiarba bine. Adaugati rosiile si fierbeti cat e nevoie sa se inmoaie si ele. Puneti sare, piper dupa gust si frunzele maruntite bine,uleiul,dati un clocot si lasati putin sa se racoreasca (10-15 min).
Bateti ouale bine si adaugati zeama de lamaie (va ganditi cam cat de acra vreti sa fie ciorbita)si bateti in continuare, dupa care adaugati in ciorba amestecand continuu. In mod normal nu are voie oul sa se coaguleze in fasiute, trebuie sa ramana supa albicioasa.
Se poate servi cu iaurt f gras , sau smantana...eu o pap fara nimic, uneori nu pun nici ou, numai lamaie, mai ales acum cand am nevoie de ceva usor.
Pofta buna, sper sa va placa
Natalia
8 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
ancadragoman spune:
Buna fetele
Irlandeza mersi ptr reteta ,a iesit superrrrrr,am mancat ca vacuta![]()
anca
14+
Maria
poze
Laura Ioana spune:
Adina
si eu vad ca m-am implinit mai repede la burtica. Stiu ca la a doua sarcina se vede mai repede burtica, dar chiar asa repede? Nu mai pot sa "sug"
abdomenul si parca nu as crede ca-i chiar de la sarcina. Pana mea, cine stie
Natalia
sarumana pt reteta ciorbica
Ce faina pareee...nu am mancat niciodata, dar sigur fac zilele astea
(am scos-o la imprimanta
).
Violeta imi pare rau ca nu a fost luna asta, dar poate luna viiotare va fi cu noroc. Poate vei deschide listuta celor din februarie
Bubu te
ca sa-ti mai treaca greatza.
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Michelle81 spune:
Fetelor sa stiti ca ma pregatesc sa vin la voi ca tare e frumoasa admosfera aici!Sa dea Domnul ca in doua saptamani sa vin cu vestea cea mare si sa ma alatur voua!
Laura.Irlandeza,Irda-si toate gravidutzele pupici muulti
si sarcini usoare in continuare va dooresc din suflet!
SUFLETEL te asteptam
Laura Ioana spune:

Hai, Michelle!
Hai, Michelle!

Nu ai nici o alta treaba
, de stai pe forum? Fugi la treaba, ca sigur esti in perioada fertila![]()
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by Laura IoanaHai, Michelle!
Hai, Michelle!
Nu ai nici o alta treaba, de stai pe forum? Fugi la treaba, ca sigur esti in perioada fertila
![]()
7+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Lauradraga mea as face si acum

ca sunt in perioda fertila si luna asta nu o mai scap din ochi insa singura nu pot,ca sotul inca e la lucruSUFLETEL te asteptam
doniro spune:
Laura Ioana, bubuleana, adinaq, va multumesc pt primire si pt incurajari. Sunt, intr-adevar, multe avantaje la o diferenta mica de varsta intre bebei, dar cel mai important lucru e ca un copil e o minune (vad asta la Daria mea) si atunci nu mai are rost sa stau pe ganduri.
La prima sarcina am avut super noroc, nu am avut greturi, absolut nici o problema. Sa speram ca si aceasta va fi "cuminte"; e cam devreme sa ma pronunt (abia sunt in 6 saptamani), dar deocamdata e ok. La fel va urez si voua. Voi faceti ceva analize/eco asa repede? Eu vreau sa ma duc in saptamana 12-13 la prima eco pt morfologie trim I si atunci cred ca imi da si lista de analize.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
pitilache spune:
Sun o mamica de in-feb 2007 si cand am vazut noul subiect, care vad ca nu mai este chiar asa nou ca s-au strans deja multe burtici, am intrat sa va salut si sa va felicit pentru burticute! Sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri!
Michelle81 multa bafta iti doresc sa te alaturi noului grup de burtici!
Va pup,
Roxana