Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata Fetele!!!

mi-e o greataaaaaaaaaaaaaaaaa de mor!!!!!!!!!!!! stau si rontai paine prajita, uscata...e singura de care "mi-e pofta"...

Sper ca voi aveti o zi mai buna

Natalia 8 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

'Neatza, dragi burtici mici
Bun venit noilor gravidute an-k si doniro sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi
an-k sa-mi dai toate datele tale, ca sa te trec pe listuta (DN, UM si DPN). Iti tin pumnii sa iasa bine analiza si sa ai anticorpi

Flavia nu-mi mai fac griji, deocamdata Multumesc pt "incurajare" dar stii ca nu ai voie sa faci efort! Vrei sa nasti mai repede?

Monica felicitari pt Bhcg, ma bucur ca esti in limite Cate saptamani ai acum?

Azi am implinit 7 saptamani (Irda adica azi noapte la ora 12) si sunt super fericita! Maine merg la dr de familie sa-mi dea trimitere la analize si vineri merg la eco. Sper sa se vada ceva, ca altfel o iau pe campii

Natalia imi pare rau ca suferi, dar asa stii sigur ca bebe e bine Papa si biscuiti uscati, daca poti (petit beurre, parca se cheama si-mi placeau tare la sarcina trecuta).

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Doamne, fetelor, ce-mi place listuta noastra! Creste, creste Suntem 22, pana acum

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Salut toate gravidutele si in special Angi, Irlandeza, Bubu si Laurici(fazanici) ma bucur ca santeti gravidoase tun.
Ieri am facut amnio ...naspa ...dar merita, macar scap de griji...pe 29 rezultatul...sexul inca nu ma interesat sa-l stiu pana nu-mi vad rezultatul...oricum ma simt ma simt mai "buna" la crescut putoi
la toateeeeeee si sa auzim (citim) numai de bine!

Ali17+ Enrico 7ani

Mergi la inceput

Roxali multumesc mult! De ce a trebuit sa faci amnio? Ai peste 35 de ani sau care-i treaba? Iti tin pumnii sa iasa bine si sa aibe putulica

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna dimineata fetelor.

Ali de ce e naspa sa faci amnio ?

Si eu am greturi, incerc sa mananc ceva ca ma roade stomacul. Si e si naspa afara, racoare si ploua

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Irlandeza trimite si la noi in Ro niste ploaie.avem mare nevoie de ea.
te pup

de fapt salut toate burticoasele.

Help-la noi la aspirante,e pustiu, fetele au cazut in butoi!!!!

http://tt.lilypie.com/aCa2p3.png

Mai 2005

Puiutule te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Hei, ati dezertat ?
Pai, atunci ma duc si eu la cumparaturi.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

6+

Mergi la inceput

Gugule esti bine? Cum mai e prietena ta? Ma rog sa o faca Dumnezeu bine

7+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Gina, Natalia: imi pare rau ca aveti si voi greturi...offff...parca nu se mai termina..e tare nasol...nu credeam ca poate fi asa! eu ma gandeam ca ai greturi dar ai pauze de cateva ore sau perioade ale zilei in care te simti bine insa de unde mi-e greata non stop!!!

ank: bine ai venit in clubul zuzelor!!! si succes sa ai anticorpi la varicela

doniro: bine ai veit si tu in clubul zuzelor!!! las' sa vezi ce frumos e sa fie asa apropiati(e) ca varsta, sa se joace impreuna, sa impartaseasca aceleasi experiente.. e super!!! O foarte buna prietena de-a mea a ramas gravii la 4 luni dupa nastere, cand alapta si acum are 2 fetite superbe, care se joaca impreuna si se iubesc foarte mult. Asa ca fii fericita!!

baby Rox: offf, dupa 7 ani ... te admir ca ai atata putere si forta! te asteptam cat mai curand aici!!

Roxali: multumim iubita Sigur o sa iasa bine rezultatul la amnio!

bubuleana
6+

Mergi la inceput