Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
gravidutzelo dc nu ati avea greatza ati trece in extrema cealalta, v-ati ingrijora ca nu aveti smptome. lasati ca trec si gretzurile, pana atunci stiti ca bebe e bine dc sunt greturi (la cele care sunt greturi).
eu imi aduc aminte ca in primele 2 luni ceea ce imi facea scarba cel mai si cel mai tare era salata de roshi cu castraveti, numai cand ma gandeam imi venea sa
.
in rest am bagat multi biscuiti,mere, banane si limonada de cate ori mi se intorcea stomacul pe dos bagam ceva in gura si era mult mai bine.
pusici
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
15+ mami de baietzel sau fetitza???
poza eco bb
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
adinag spune:
Buna fetelor,
imi pare rau ca va simtiti asa rau, sper sa treaca fazele astea cat mai repede!
Bun Venit noilor gravidute!!!
Eu am cateodata greturi fff usoare, care trec toate cu papica. Am numai pofta maaaare de papica, mereu!!!
De altfel, sunt bine, va citesc, dar zilele astea sunt tare prinsa, nu prea reusesc sa scriu.
Adina 8+0
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Gina M spune:
Fetelor, pentru masa de pranz am incercat reteta Irlandezei si tin sa va impartasesc faptul ca, a iesit ceva suuuper bun!
Jos palaria!Pe deasupra, a fost foarte usor de facut si cu aceasta ocazie,doresc sa va asigur ca, merita a fi incercata.![]()
Irlandeza, iti sunt adanc multumitoare pentru ea.

Sa ne traiesti, si sa ne tot mai aduci asa retete!BRAVO!
Poze & My Baby Development!
dordia2000 spune:
Buna seara mamici. Abia acum am ajuns la calc, am culcat flacaul...si sotul...si acuma...bantui pe net.
Va multumesc mult pt primirea calduroasa. Nu am o confirmare oficiala a sarcinii...dar....mai mult ca sigur ca samburelul e acolo si peste 1-2 saptamani voi avea si confirmarea.
Gina ms mult!
Laura Ioana ms mult pt ca m-ai trecut pe lista!!!
Liuda ai dreptate. Kg multe puse in sarcina nu asigura un bb sanatos. Eu am luat cu Stefan doar 9 kg si el a avut 3.700 si 53 cm. E un bb sanatos tun, mancacios, dorame bine noaptea fara sa se trezeasca cam de la 1-2 luni...am alaptat pana la 6 luni deci...se poate. Nu am avut nici o pb in timpul sarcinii, nu greturi deloc, nici pofte, nici alte probleme.
Si eu iau duphaston pt ca dr. nu a simtit sarcina si...pt siguranta mi-a dat 2/zi. Mi-a zis ca daca e bb il fixeaza si daca nu e imi vine ciclul. Deja am luat 4 zile si nexam rusi. Asa ca...m-am inscris la voi ca mamica din nou cu burtica.
Gata ca m-am lungit si maine tb sa ma dul la scarbici. Va poop si va doresc o noapte buna si fara greturi!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
NataliaS spune:
'Neata Zuzele mele!
Da' ce-i cu liniustea asta la topicul nostru? nu s-a trezit nimeni inca?
Eu sunt super harnicutza in dim asta - am pus la foc o oala cu ciorbita a la grec si mancarica de vita, iar acum astept sa fiarba...
Trebuie sa se trezeasca si fiica-mea si atunci adio liniste , tot dupa funduletul ei trebuie sa fiu.
Apropos de ce spuneau fetele cu kg in sarcina, eu am luat 6 kg in primele 6 luni si inca 12 in ultimele 3 (preponderent lichid), am scapat de 12 kg la nastere si am ramas cu 6, din care mai am si acum vreo 2-3
. Fiica-mea a fost foarte mare 4.200 si 60 cm, asa ca nu am avut nici o sansa la nastere naturala, ca am bazinul mai ingust cu un cm pe fiecare diametru... am nascut cu cezariana si acum se va intampla la fel

Gugule - ce mai faci dragutza? ca de regula tu esti f activa? te molesesc greturile?
Natalia
7 sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
ancadragoman spune:
Dordia ,colega mea de echipa este graviduta????
FELICITARI!!!!!!!!!!
Ma bucur mult ptr tine.
Pup burtica

anca
14+
Maria
poze
alina023 spune:
Neata Zuzelor!
Azi implinesc 9 saptamani de sarcina
(si nu am fost in stare sa merg si eu la medicul de familie sau sa-mi fac niste analize la sange). Cred ca sunt inconstienta (daca spun ca nu am timp este totusi o scuza...).
Noi ne simtim bine, mai sunt uneori momente ale zilei in care nu ma simt 100% ok, dar trec.
Bun venit noilor burtici!
Alina
9+ si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan 
mary_mary spune:
Buna burtici,
ne-am facut analizele, au iesit bine, doar o usoara anemie asa ca sunt destul de relaxata.
Inca nu mi-a disparut nevoia de somn mult si nici setea, dar ma bucur ca nu am pofte sau greturi. In schimb eu m-am umplut de cosuri pe piept, pe spate si pe gat, eu care pana acum am avut un ten foarte curat
.
Sper sa fiti toate bine, sanatoase si sa nu uitati ca nu exista doua sarcini la fel, iar simptomele pot fi diferite de la caz la caz.
Sa aveti o zi buna, lipsita de greturi.
mary-mary,
7s
bubuleana spune:
buna zuzicilor!! 
acum am aterizat si eu dupa ce am stat la o coada maaare sa-mi fac toate analizele
Bine ca am reusit, mi-au luat 3 fiole insa greata tot nu mi-a trecut. Voi aveti greata asa non-stop?? eu nu am nici macar o ora de repaos de la greturi
poate doar noaptea cand dorm dar imediat cum ma trezesc incepe ... bine ca inca nu am 
si mi-am mai facut si eu un test sure check care a iesit ca niciodata, intai liniuta de test foarte lata si intensa, m-a orbit cu roseata ei ![]()
bubuleana
6+
gugushtiuc spune:
Buna colegutze dragi!
NATALIA ai dreptate. Mi-e GREATZAAAAAAAAAAAA de mor. M-am trezit si noaptea din cauza senzatiei de greata si ma rugam sa pot sa adorm din nou. Momentan mi-e greatza numai dimineata pana la amiaza si seara. LAURA ne-am tot plans ca noua nu ne e si uite acum nu mai stiu ce sa fac. trebuie sa mananc cu fortza cate ceva non stop ca parca asa mai trece.
Felicitari pt zuzicile care v-ati vazut buburuzele la eco

. Joi cred ca merg si eu sa vad inimioara. Daca au fost corecte masuratorile de data trecuta, joi ar trebui sa implinim 8 saptamani.
Fetelor voi cum stati cu burtica? A mea e toata ziua balonata si arat ca o rama care a inghitit o boaba de mazare
.
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU
7+