Mamici de ianuarie-februarie 2008 (3)
Raspunsuri - Pagina 18
irlandeza spune:
Gina, oare de la gravibinon sa ne fie asa rau ? Am facut unul singur acu 2 sapt. sambata, si duminica spre luni m-au apucat greturile si
, acum sambata n-am mai facut, ca n-am avut ace lungi. Desi la sarcina trecuta progesteronul meu era cam mic.
Si eu mai luam no-spa unul la 12 ore, si e asa de amar, de cand l-am intrerupt, de o sapt. parca mi-e mai bine ca inainte.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
6+
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Gina, oare de la gravibinon sa ne fie asa rau ? Am facut unul singur acu 2 sapt. sambata, si duminica spre luni m-au apucat greturile si, acum sambata n-am mai facut, ca n-am avut ace lungi. Desi la sarcina trecuta progesteronul meu era cam mic.
Si eu mai luam no-spa unul la 12 ore, si e asa de amar, de cand l-am intrerupt, de o sapt. parca mi-e mai bine ca inainte.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru6+
Nu cred ca este de la grabivinon.Eu nu am luat,si imi este la fel de rau.Suntem doar la inceput si foarte probabil suntem dintre acelea mai putin norocoase la acest capitol insa in acest fel,desi nu este placut - ne putem da seama ca bb este bine, creste.
**Vezi ca ti-am scris PM cu o intrebare referitor la reteta.Spune repede ca ma apuc imediat s-o fac.Multumesc anticipat!

Te

Poze & My Baby Development!
DanutaD spune:
Zuze dragi,
iata ca mai apar si eu din cand in cand...fetelor, mi-e rau de numa'..de vineri tot greatza in continuu...mai greatza dupa masa si cand mi-e foame, nimic nu imi place, totu miroase..obosesc si mi-e somn si rauuuuuuuuuuu..simt ca daca mai dureaza 2 luni mor nu altceva..
dar culmea e ca nu vomit domnule nimic..totul sta in stomac ..
Sunt in saptamana 7 acuma...cat o mai dura faza asa de greatza, ca mi se pare ca in fiecare zi mi-e mai rau decat in aia dinainte.
Am reusit sa citesc cateva pagini si din ce ati scris voi, vad ca avem zuze noi
pup si ma duc la loc in pat
D
6+
Gina M spune:
quote:
Gina, tie ti-a dat dr. trat. in America ?
Noi 2 singurei
Nu mi-au dat nimic scumpa ca sunt impotriva tratamentelor de sustinere pana in maduva oaselor.Merg pe lozinca"Selectie naturala".Daca mi-ar fi dat poate n-as fi pierdut cele 2-a sarcini una dupa alta.Si acum pana oi reusi sa vad in sfarsit puisorul pe 22 mai la eco, sunt putin ingrijorata.Sper insa ca de aceasta data, sa ne fie la toate bine si sa nu mai fie nevoie sa trecem pe unde am trecut.Offf,nu vreau sa-mi mai amintesc...
irlandeza spune:
Danuta, dupa cum ai vazut , nu esti singura cu simptome. La mine a fost mai nasol ca si
de cateva ori pe zi. Am inteles ca dureaza pana in sapt. 12-15. Nasol, dar ce sa-i faci. La mine n-a ajutat nici lamaia , nici grefu', nimic. Acum imi e doar greata , stomacul e in gat tot timpul si nu suport nici un fel de miros. Si nu prea pot manca, carne. Am vazut ca iaurtul natural , rece, imi mai domoleste starile de rau.
Dupa cum au spus si alte fete , chiar si dr. inseamna ca bebe e foarte bine prins si de aceea noua ne e rau.Asta-i singura alinare.
Noi 2 singurei
6+
irlandeza spune:
Aceeasi politica o au si aici
Gina. Si eu am trat. de la dr. din Ro.
Noi 2 singurei
6+
Gina M spune:
quote:
Aceeasi politica o au si aiciGina. Si eu am trat. de la dr. din Ro.
Noi 2 singurei
Ce bine ca ai tratament!
Eu nu cred ca as mai putea s-o iau de la capat daca si de aceasta data as pierde sarcina... Brrr...na uite ce ganduri negre imi mai pot trece prin cap!O sa fie totul bine.Trebuie sa fie bine.
Irda spune:
Feteleeeee......mi-e greatzaaa!

La Dar am mancat normal....acum sa nu vad carne ca mi se face rau instant!
Am un pui in frigider pe care tre sa-l arunc cu bolta de la 1
...ca deja a inceput sa miroasa
Al meu cred ca l-ar baga asa cu punga cu tot in cuptor si ar scapa de problema......da in puii ma-sii trebuie si el curatat!
Mi-e groaza daca o tin asa pana pe la 12-14 saptamani......or sa ajunga ai mei sa manance numai pufuleti si castraveciori murati (meniul meu) ca eu de bucatarie nu pot sa ma apropii nici sa spal vase.....dar sa mai si gatesc!]![]()
Am atata treaba si mie imi vine sa ma bag in pat si sa ma lase toti in pace
....nici de mancare nu cer....parol!
Irda
cu
Daria 13 iulie 2005 si
6s+ 5z
Poze Daria 
irlandeza spune:
Vad ca tot mai multe fete sunt cu greturi. Idra, draga incearca sa nu te apropii de bucatarie. Eu am noroc ca sotul meu isi face singur de mancare, si eu stau in dormitor cu geamul deschis, ca tot imi ajunge mirosul pe la nas.
Si nu manca carne daca nu-ti place.
Noi 2 singurei
6+