ati fost in Sicilia (palermo). daca da spuneti-mi si mie ce e de vizitat pe akolo (inafara de plaja, mare...).
noi plecam luna viitoare si as vrea impresii, pareri!!!!
multumesc!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
14+ mami de baietzel sau fetitza???
creste bebe...
poza eco bb
nu a fost nimeni????
creste bebe...
poza eco bb
ba da, uite, chiar s-a mai discutat aici despre sicilia, inclusiv Palermo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81428
Palermo e un oras exceptional, trebuie doar sa nu te astepti la peisaje gen carte postala, cu case impecabile si curatenie stil nemtesc caci vei fi foarte dezamagita. In afara de monumente si muzee, Palermo inseamna o atmosfera, e un oras al contrastelor. Poti vedea un palat magnific alaturi de o straduta in ruina, o catedrala in fata unei cladiri moderne fara nici un interes.
Sunt multe de descoperit in palermo, cel mai simplu ar fi sa luati autocarul descoperit (pt turisti, din cate imi amintesc plecarile se fac din ora in ora din piata teatrului Politeama) ,puteti astfel face turul monumentelor, ascultati explicatiile ghidului si apoi va intoarceti pe jos pe unde v-a placut cel mai tare.
Plaja nu este chiar in Palermo ci intr-o statiune alaturata, Mondello, la vreo 10km, cel mai bine e sa nu ajungi pe acolo in weekend ca e supra-populata.
Uite si cateva poze din poze din palermo
calatorie placuta:)
doruletz iti multumesc din suflet pt raspuns! chiar nu prea gaseam informatii.
noi vom prinde si wk ca vom sta vreo 10 zile. mi se pare o idee buna pl;imbarea cu autocarul descoperit pt turisti.
iti multumesc ink odata!
Toate cele bune!
creste bebe...
poza eco bb