Piticlonti de iulie-august 2004 (220)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

aha, ok, am inteles cum e cu rusii, e intr-adevar neplacut in cazul asta...pentru mine asta e o informatie de aur, ca lui cosmin ar fi in stare sa-i strice vacanta. Eu n-aveam nimic cu ei, dar daca ziceti asa, cred ca si pe mine m-ar deranja. oricum, anul asta tot pe langa casa stam, nu ne ducem prea departe...din pacate.

Roxi, mersi de link, si da, o sa-ti urmez sfatul, o mai las un timp cu laptele asta, poate intr-un final il accepta.

Da, Daria, adevarul e ca si pe mine m-ar deranja sa-mi zica cineva asa ceva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mandrelor ma duc la gara sa imi duc copilu la gara...va dati seama ca distractie va fi pe capul lui, pleaca cu trenul....o sa ne impoaie capul o luna dupa aia.
ma gandeam sa ma imbat in seara asta da ma duc la dentist deci....nu stiu ce cehf oi mai avea ma tine departe de pierzanie.
un week end super tuturor! (s-ar putea de plictiseala sa tin eu lumina aprinsa pe aici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

roxi, Pat e plecat tot we?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox - si eu i-am promis Giuliei un drum cu trenul ... insa nu am avut atata elan sa studiez "piata" sa mergem undeva si sa revenim, asa, de fenta si de a merge cu trenul. Asa k, drum bun lui Patrick si tie spor la dintzarosh
WE fain tuturor !
Am uitat: Mitzu - mai insista, ce naiba de neseriosi si aia de la agentie ... oferta mea e ink valabila sa trimit pe cineva sa ridice biletele !!!

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Un uichend insorit si cu sanatate tuturor !! Acusi ce plec si io la cashile mele !! Va pup cu drag pe toate !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna
am intrat doar sa va spun ca am vazut o frumoasa domnisoara, tot fetita lui tati si sa o pup pe daria, care are un copil extraordinar. daria, te rog sa citesti articolul asta si sa nu iti mai faci griji.

un weekend frumos tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si de la mine un weekend placut!!!!!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Uof, ca uitasem sa o salut pe Vrabiuta ! Am vazut poza cu fetita lui tati, Lia pui e o scumpa ! Pupici amindorura va trimit si tie, Marcela, iti doresc bafta cu schimbarea jobului ! Sa fie asa cum iti doresti tu !! Iar cu povestea cu slabitul, hahaaa, se pare ca eu am taiat Italia de pe lista - o locatie unde sa merg si sa ma ingras nu se ezista ??? Ajtept cu nerabdare un raspuns si meyyy, sa nu ma trimiteti pe undeva unde este frig, pliiiiz !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006 2007
www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Vrabiuta - esti o draguta dar nu e cazul de asa ceva. Oricum multumim
Alice - norocoasooooo

Mey io nu mai pot de somn. Abia astept sa ajung acasa sa o taiem in parc. Am uitat sa va zic, am descoperit fobia Giuliei: clownul De unde vine, nush, dar are alergie la asa ceva , aseara am trecut pe la club si nu a vrut sa intre ca era personajul respectiv ...

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ajuns acasa, pus cupilu la tren. nu am mai vazut atata fericire pe el de muuult timp!
Mitzu, da, sunt plecati pana pe luni-marti....o sa ma plictisesc big time pana atunci
Marcela nu mai stiu daca am zis dar iti tin pumnii la schimbare job-ului.
Daria, noi am studiat mersul trenurilor si am fost constanta-eforie si inapoi...cam 20 de km. atunci a fost criminal, a a,lergat tot trenul, cand a venit controlorul....mai avea un pic si lesina de fericire ca l-am pus pe el sa arate biletele....nebunie frate nu gluma! asa ca iti recomand cu caldura site-ul www.cfr.ro ....gasesti si trenurile locale. nu conteaza ca nu e intercity...ba cu cat e mai vechi cu atat e mai bine

Mergi la inceput