Tabelul Chinezesc....partea a 2 a!
Raspunsuri - Pagina 4
madade spune:
draga flower,
imi spui si mie cand ar trebui sa-mi "gandeasca" mami un fratior? (e nascuta pe 19 iulie 1973...)
multumim frumos,
bb mara
speranta spune:
Draga Flower, daca vrei te rog sa-mi spui ce ar putea fi pentru mine(05.06.64) anul asta si daca nu e prea mult si pentru la anul. Multumesc
Flower spune:
quote:
Originally posted by madade
draga flower,
imi spui si mie cand ar trebui sa-mi "gandeasca" mami un fratior? (e nascuta pe 19 iulie 1973...)
multumim frumos,
bb mara
Pai , mai Marutza , mai ai putzin de asteptat pana sa puna taticu' samantza , daca vrei neaparat un fratzior. Mami e predispusa sa-tzi faca surioare vreo 4 ani de-aici incolo , da' se gaseste oleaca de timp si pt. baietei. De ex. , anu' asta cel mai curand are perioada de sfarsit , adica : 24.11.2003-19.02.2004. Dar daca o iesi o fratioara , sa nu te superi nici pe mami , nici pe tati si nici pe tanti Floricica !
Bb Vladutz te pupica apasat !
Flower spune:
quote:
Originally posted by speranta
Draga Flower, daca vrei te rog sa-mi spui ce ar putea fi pentru mine(05.06.64) anul asta si daca nu e prea mult si pentru la anul. Multumesc
Draga SPERANTZA ,
Chiar credeam ca te-ai suparat de ceea ce ti-am spus , mai ales ca vorbele "scrise" se pot interpreta foarte usor in sens nefavorabil , bineinteles. Acu' ca m-ai lamurit , hai sa-ti spun ce iese anu' asta si la anu' :
- fetita - in 2003 ( 29 ani impliniti ) - 25.10.2003-19.02.2004 , in 2004 , 19.04 - 23.11 , numai fetite !
- baietel - in 2003 ( 29 ani impliniti ) - de acum pana pe 24.10 , iar la anu' ( 30 impliniti ) , cu mai putzine sanse - 12.12.2004-9.03.2005.
Ce sa-tzi mai spun ? Sa va dea Domnu' bebelusul pe care-l asteptati si care sa va umple viata !
CristinaT spune:
Buna, am citit si eu abia acum mesajul si chiar as fi curioasa sa vad ce perioada iese la mine pentru un baietel.
Eu am deja o fetita frumoasa foc pe care si-a dorit-o tare taticul ei(eu nu prea am avut preferinte, numai armata sa faca :-)), dar el acum nu mai vrea si baietelul meu.
Ce date trebuie sa-ti dau sau unde sa ma uit?
3 ani !!! pe 14 februarie
miha1 spune:
eu sunt nascuta pe 19.07.1976
sotul - 30.07.1976
data aproximativa a conceptiei - 12.02.2003
Ce va fi baietel sau fetita?
madade spune:
Draga tanti Flower,
saru-mana ca-mi raspunsesi asa repede, dar am uitat sa-ti spun ca eu am 4 luni mari si late si mami zice ca-i musai sa fie cel putin 2 ani intre mine si fratiorul? meu. Te mai uiti mata o data in tabelul cela sa vezi cand iese fratior dupa luna aprilie 2004?
pupam si noi bb vladut (e mai mare ca mine? :-))
ADINUTZA spune:
Te rog sa-mi spui si mie ce o sa-mi aduca barza. eu sunt nascuta pe 14 09 1975, sotul pe 03 06 1974. Bb e conceput la sfarsitul lui martie, inceputul lui aprilie. Mi-as dori sa fie fetita pt ca am un baietel de 3 ani si 2 luni. Iti multumim pt timpul acordat.
CristinaT spune:
Vreau si eu baietel anul asata sau poate celalalt.
Eu: 07.04.1971
el: 30.11.1968
3 ani !!! pe 14 februarie