Tabelul Chinezesc....partea a 2 a!
Raspunsuri - Pagina 3
simiongabriela spune:
merci mult Flower esti o scumpa numai ca sotul meu nu mai are rabdare (ca si eu desigur) si ne gandeam acuma. Daca conceptia ar avea loc intre 23-26 iunie atunci ce ar fi?
Multumim mult
simion
julia23 spune:
buna flower
as dori te rog sa mi spui si mie ce o sa am,ca pina acum la eco nu sa vazut.
eu 07.01.1975,data conceptiei nu prea o stiu ca eu credeam ca pe 11 februarie dar la eco a iesit ca mi a venit peste,deci cam la sfirsitul lui ianuarie ar fi fost conceput.
mersic mult de tot
Misilicu spune:
Buna Flower,
Cand ai putin timp, te rog fa " socotelile " si pentru noi.
Eu is mamica unei fetite de trei ani si 8 luni(nascuta pe 28.10.1999).
Eu sunt nascuta pe 8.06.1974 si sotul meu e nascut in 23.06.1969. Cred ca sunt insarcinata ca imi intarzie rusii si as vrea sa stiu ce va fi. Conceptia 2-4 iunie.
Multumesc.
Mihaela
Flower spune:
quote:
Originally posted by simiongabriela
merci mult Flower esti o scumpa numai ca sotul meu nu mai are rabdare (ca si eu desigur) si ne gandeam acuma. Daca conceptia ar avea loc intre 23-26 iunie atunci ce ar fi?
Multumim mult
simion gabriela
In iunie , deci inca la 25 ani impliniti , va iesi fetita. iar de pe 30.06 pana la schimbarea varstei iese baietel. Vezi cum te strecori !
simiongabriela spune:
Multumim mult mult de tot. O sa te tinem la curent cand o sa fie.
Multa sanatate si numai fericire.
simion
Flower spune:
JULIA - daca esti sigura ca fecundatia s-a produs la sfarsitul lui ianuarie , cand aveai deja 28 ani , atunci ar iesi fetita. Acu' , bebeul poate fi un pic mai mare decat altii , si daca a fost conceput in februarie , atunci ar iesi baietel !
MISILICU - daca esti , intr-adevar , insarcinata , ar trebui sa te astepti tot la o printesa mica. Chiar daca ai pus-o cu o luna mai devreme ( si ai avut ciclu peste ) , tot fetita iese !
speranta spune:
Draga FLOWER, eu nici nu stiu ce si cum sa te intreb, nu sunt insarcinata, si nici nu am copii , cu toate ca imi doresc, deci pentru mine ce ar putea sa fie in tabel , pentru 05.06.64 (la mine cred ca e -). Te pup si-ti multumesc!
Flower spune:
quote:
Originally posted by speranta
Draga FLOWER, eu nici nu stiu ce si cum sa te intreb, nu sunt insarcinata, si nici nu am copii , cu toate ca imi doresc, deci pentru mine ce ar putea sa fie in tabel , pentru 05.06.64 (la mine cred ca e -). Te pup si-ti multumesc!
Draga SPERANTZA ,
Tabelul asta nu poate avea spatii goale. Poate nu ai inteles despre ce e vorba : se poate afla sexul copilului deja conceput sau al celui "programat". Deci nu e ca un fel de Oracol ( mie cand mi se va intampla ! ). Poate nu am inteles eu ce vrei sa intrebi de fapt... Poate tu vrei sa-ti spun ce ar iesi anu' asta , sau la anu' , sau peste 2 ani...Te rog , lamureste-ma ca sa te lamuresc , vorba aia !Revino !
Misilicu spune:
Multumesc mult Flower, chiar o fetita imi doream. Chiar daca mai am o caprita acasa nu strica inca una. Abia astept sa-i spun sotului, care culmea, a zis ca el prevede ca va fi fetita. Saracul de el... si cat isi doreste un baietel. Abia astept sa-i ofer "cadoul " ca azi e ziua lui.
Mihaela