***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

salutare fetele ! date initiale bb sint :
greutate : 2, 450 kg
48 cm
aveam 35 de sapt si o zi, deci intrasem in sapt 36...
apgar 8 - fff bun , cel mai bun la prematurii de pina acum
sint o mamica fericita de papusica. bebe s-a nascut sanatos, drept pt care doctorul neonatolog a hotarit sa nu il duca la prematuri si sa il lase cu mami, si mami a lucrat in tandem cu bebe si acum sintem ACASA !
bebe are iar 2,450 kg, ca si la nastere, a scazut si a revenit la greutate. papa fff bine, citeodata si 60-70 ml /supt. are falcutze si grasimioare, este un bebe frumos in miniatura. si FF GRABIT sa vina sa va salute !!!!
eu sint moarta de obo, chiar undeori am frisoane de obo, si voi incerca sa ma odihnesc cit mai mult. laptic este si nu,mulgem si cu pompa pt ca bb are guritza micuta si mami nu are dotari pt asa ceva, completam cu milupa pt bb mici. am dat jos cam 7 kg la nastere.
va pup si revin cu vesti si pozici,
IULIA
poze urmeaza.

IULIA, mami lui bebe FLORIN MARIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Felicitari Paflo. Cred ca esti campioana pana acum la greutatea si lungimea bebelinei. Sa creasca mare si sanatoasa, sa te recuperezi repede si sa ai laptic suficient pentru printesica.
Ma bag si eu la somn acum.
mica
Si pentru toate fetele care mai nasc la noapte sau maine
Edit: bine ati venit acasa Iulia! Sa cresteti mari si sanatosi si mancaciosi si mami sa aiba suficient laptic pentru puiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

NEATA FETELOR Semnez si azi condica,ca in toate diminetile de sapt asta.Ieri v-am citit dar n-am rasp,asa ca o fac acum.
RAMONA felicitari pt bebe,sa va traiasca si tie recuperare usoara.
COCOLINO bine ai venit printre noi.Sper sa scrii mai des de acum .
PAFLO felicitari pt Sosolina grasunica.Sa fie cuminte si mancacioasa,iar tie recuperare rapida si mult laptic.Asteptam poze.ELLAX multumim pt vesti.

Mergi la inceput

Ramsy si eu simt in ultima vreme ca timpul nu mai trece.Parca mai e atat de mult pana la marea intalnire,nu mai am rabdare,mai ales de cand au inceput fetele sa nasca.Si nici eu nu mai rezist in casa,parca se strang peretii pe mineAseara ma intreba sotul de ce nu dorm,iar eu i-am rasp"Pai ma plictisesc".A inceput sa rada cu o pofta..
DIANALAURA f buna ideea ta de a deschide un subiect la "nasterea unei stele".Eu una sunt de acord

Mergi la inceput

DIANALAURA referitor la protectie,dupa nastere probabil voi merge tot pe pastile.N-as alege legarea trompelor sau steriletul in conditiile in care mai vreau un copil dupa.
MICA mai ai cateva ore pana la marea intalnire.Bafta multa . FETELOR voi ce pofte mai aveti,inafara de pepene,capsuni,etc..?Eu de cateva zile as manca numai prajituri Plec si eu la somn,daca-mi da voie puiutul.O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Buna dimineata mamici si burtici!!

Ieri am fost si noi la contol...Bebelina mea cea dulce...in saptamana 39 sta cuminte cumintica si NU VREA sa vina sa o vada pe mami mai repede de 40 saptamani..Colul meu e cat se poate de inchis..si dupa control n`am avut nici vorba de sangerare.
La ecograf a iesit totul ok...greutatea e conforma cu varsta sarcinii,inimioara bate cum trebuie...placenta a inceput sa dea semne de maturare..In rest...Am primit biletul de internare]..just in case ca se intampla ceva pana miercurea viitoare cand tre` sa mergem iar la tanti doctoresa...Mi`a zis ca in functie de cum se prezinta colul atunci...e posibil sa ma cheme chiar joia viitoare la cezariana...Oricum dpn`ul meu e 21 mai...deci prea mult nu am de stat.Oricum...cand vad cate fete au nascut inainte de 40 de saptamani..parca sunt putin invidioasa ca tare sunt si eu curioasa sa`mi vad si sa`mi tzin in brate odorasul!!

Mica,si restul mamicilor care sunt puse pe shotii azi

FELICITARI Ramona ,Paflo ..sa va traiasca puiutzii si sa fie mancaciosi si cumintei!!Bine`ai venit Antonio,Sosolina ...Acum urmeaza Antonio al Andradei...si mai apoi Antonia mea

Fetelor...stie cineva dintre voi...dak este la spitalul Municipal o sectie pt nasterile prin cezariana? Mie ieri cand mi`a dat biletul de internare, d`na doctor mi`a zis sa i`l dau doctorului de la gineco ca sa ma trimita la o sectie speciala,pe care`a scris`o ea pe bilet...sunt curioasa ...

Andrada N`ai mai terminat cu manichiuri,pedichiuri si tot dichisul? Antonicul tau e tot puturos ca Antonia mea? Vad ca copilasii cu numele de Antonio se incapataneaza sa se nasca doar la 40 d saptamani

Mone 38+ Maria Antonia

Burtik Mone 35+

Burtik Mone 38+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Paflo, felicitari!!!! Ce mare e Sofia!!! Wow! Multumim EllaX de vesti! Transmite-i Florinei multi pupici si multa sanatate din partea noastra!
Iuliabraila, bine ai venit acasa! Imi pare bine ca Florin este mancacios si sanatos! Pai e adevarat barbat, normal ca a vrut sa stea cu mamica lui, si nu cu alti prematuri
Mica, acum banuiesc ca esti deja la spital...multa multa pafta... Mica !
Eu am dormit bine, am adormit aseara dupa meci, m-am trezit totusi o singura data asta noapte pe la 2, acum Stefy e cam agitat si parca am niste dureri difuze de spate...sper totusi sa nu fie nimic inca..

diana 38+ IANIS STEFAN
AMR 4 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

NEATZA, FETELOR!!!

Liviana... apropos de bancul tau... Ca barbatul considera trupul femeii cel mai frumos lucru din lume... Hai sa-ti zic ceva de sotul meu! Cand i-am povestit ca am cazut pe scari a facut o fata DISPERATA si m-a intrebat daca m-am lovit la BURTA... Cand i-am zis ca ABSOLUT DELOC... A rasuflat usurat!!! Asadar ce sa inteleg? Ca burta e partea mea cea mai frumoasa??? Sau ca poate... sunt destui (!!!) barbati pe lumea asta pt. care un copil este cel mai frumos lucru... Si sunt sigura ca pentru barbatii multor fete de aici de pe forum CHIAR ASA ESTE!!! De fapt TIND sa fiu putin mai optimista si sa SPER ca pt. ORICARE tatic COPILUL sau este cea mai mare realizare/minune... etc PS: Sambata iesim in parc?

Chiqui, nu stiu ce e rau cu zodia GEMENI... nici cu TAUR... ca eu ma feream de amandoua... ca doar voiam sa nasc in berbec, dar cred ca fara provocare sigur ajungeam in GEMENI

Dianalaura... super burtik... dar n-o s-o mai ai mult asa ... iar cosuletul e superb!!! Pot sa te intreb cat ai dat pe el??? Si de unde???

Pauly , asa cum i-am zis si ELTEKAi... si ce daca puiutul nostru o fi mai mic??? Inseamna ca vor sa fie mai finuti cu noi cand ii "scoatem"... Oricum... ma bucur ca ai vesti bune de la eco!!!

Angelabv, Chris27, ma bucur ca mai "treceti" pe la odisee sa ne spuneti ce mai faceti... Si, Chris, ma bucur ca bebelina este bine si mancacioasa!!!

Cioaca, BAFTA MUUULTA!!!

Sot de Motannel, multumim pt. vesti!!! Motannel te asteptam acasa!!!

Lilky, ma bucur ca esti bine si tu si Dienutza!!! Asteptam povestea nasterii si .... KID, multumim ca ne-ai tinut la curent!

Oanaclaudia

Paflo felicitari pt. SOSOLINA GRASULINA si LUNGINA!!! Sa va traiasca!!!

Mica
...
Asteptam vestile bune!!!

TICKER-ul meu!
HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Paflo, felicitari pentru Sosolina cea maricica!!!! Multa sanatate si !!!

Iuliabraila, bine ai revenit! Felicitari pentru flacaul cu falcute (ce frumos suna!! oare si fetita mea o sa aiba falcute?)

Mica, probabil ca deja s-a nascut Maya la ora asta!!!

Suntem cu tine mamico!!

Pauly, felicitari pentru fetita cea finuta :) M-ai topit toata cu descrierea ta

Kid, poti te rog sa imi trimiti si mie pe pm detalii despre Municipal - daca ai vorbit cu Lilky despre asta? Nu de alta, dar si eu tot acolo o sa aterizez pentru nastere...

Kay, daca te mai apuci sa speli geamuri si nu ai grija de tine, venim noi sa ne cu tine !!

Oanaclaudia, ! Ma bucur ca ne mai scrii! Aproape 38 de saptamani si inca mai lucrezi?

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Andrada, tot 2 in 1? Si cu manichiura si pedichira facuta? Hai ca nu te mai necajesc...Cosuletul l-am primit de la o prietena, e la mana a doua, l-a cumparat de la cineva ce-l primise din Germania...acum un an i-a cerut 1 mil de lei, dar cum prietena mea e mare negociatoare, l-a scos cu 500 de mii. Il luase pt nasa ei, dar intre timp nasa primise altul, asa ca nu l-a mai folosit. Dar mie imi convine, arata bine, i-am spalat si calcat ce se putea spala, si acum arata chiar bine.
Edit:acum ies, am de mers pana la casa de sanatate si ceva cumparaturi, duminica e ziua verisoarei mele, asa ca daca nu sunt online nu va panicati, NU NASC INCA!
diana 38+ IANIS STEFAN
AMR 4 ZILE
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput