***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Paflo, felicitari pentru fetita!!! Ce mare este!!! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!
Iuliabraila, bine ai venit acasa. Si eu l-am nascut pe Alin la 33 sapt si 4 zile cu apgar 8 si totul a fost OK. A recuperat in primele 6 luni El a avut 2000g.
Mica pun din nou fetele la treaba pt tine. Sa nu iti fie frica!!!
Eu raportez o noapte mai linistita fata de cea anterioara cand m-a durut burta si mijlocul de am zis ca mor. Acum, dupa 2 luni mi-a dat dr. voie sa ma plimb si eu nu pot. Simt dureri in col si simt ca-l scap. Asa ca tot in pat cam stau.
Va pup
Diana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

andradap, poohy ma bucur ca va place de bebelusa mea finuta.

paflo felicitari ptr fetita grasunica.sa-ti traiasca.

iulia braila bine a-ti revenit acasa.abia astept sa vad poze cu puiutul tau.

fetele eu am facut ieri recoltarea din col ptr streptococ si azi am o scurgere un pic cu tenta maronie, ii mai degraba crem.din cate tin eu minte si cateva mamici de la noi din grup au patit..nu?

pupici,

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna dimineata la toata lumea,

Lulu, e interesant ce se intampla acolo.Prima impresie a fost foarte ok, atmosfera e placuta, doamna foarte draguta...In rest, asteptam sedinta de maine ca sa intram si noi in paine.Io ma tot uitam la tine ca desi mai ai ffff putin esti tare sprintena, spre deosebire de mine care abia ma ridic dc ma asez undeva mai jos.Oricum, sper sa fac fata cu brio la "provocari" sau macar sa ma descurc onorabil(nu de alta da' ieri cand am ajuns acasa ma simteam de parca as fi venit de la camp)

la toata lumea!

Lavinia, 34+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata burtici si mamici

Pentru noi nu e chiar asa de buna.iris s-a trezit de dimineata cu febra.Nu a reizstat nici 3 zile la gradi.Offff se pare ca nu scapa de aceste "aventuri".Pana isi va face anticorpii
Asa ca sunt treaza de la 6 si peste nopate m-am tot trezit.

Paflo sa-ti traiasca grasunica campiona,aspteptam poze!
Iulia sa-ti traiasca papusica mica si dulce ca se face ea mare!!
Monytza si eu aveam DPN 21 mai dupa primele eco,dupa care am evoluat la 15 mai...cine mai stie...dar vad ca sta linistit acolo bebele meu si deja e tare mare.Facem clubul bebeilor incapatanati?
Andrada eu vin in parc,daca Iris se simte bine!
Mica asteptam vesti!!!

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna dimineata burticute si mamicute

Elteka - i-am povestit aseara sotului ca m-ai visat Sa vezi cum o fraierim pe Iulia ca o pupa fratiorul... ii lipesc fata de fata ei si fac eu un "tzoc" si ea e tare incantata si ma intreaba razand "da de ce m-a pupat". Deci bb mic poate sa pupe... si poate fi pupat pana il albesti

Chris - hai ca ce a fost greu a trecut. Trebuie sa gandesti ca totl va fi ok, sa stii ca si colicile trec odata si odata , ca nu o sa te trezeasca o vesnicie noaptea din somn, ca o sa inceapa sa te vada si sa iti zambeasca in curand.

Monitza - cred ca o sa te interneze intr-un salon normal inainte de cezariana iar dupa la terapie intensiva. Oricum toate saloanele (si cele de nastere normala si cele de cezariana) si blocul operator sunt pe acelasi etaj.

Pun fetele la treaba pentru fetele care au ganduri mari astazi

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Buna dimineata,
Intru si eu repede sa va spun ca de o ora Carrie e la spital cu contractii si asteapta sa nasca. Spera sa reuseasca pana la ora 17 cand doctorul ei trebuie sa plece in delegatie.Asa ca haideti sa-i facem galerie sa nasca usor si repede.
Hai Carrie

Oana 35+STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna dimineata burtici si mamici!!

Paflo felicitari!! Sa iti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Mica si Carrie si alte burtici care se pregatesc sa devina mamici!!! Va dorim tuturor nastere usoara!

Oanaclaudia iti trimit PM cu informatii despre CFR2. cu cine urmeaza sa nasti?

Noi, dupa o zi si o noapte de colici am avut o noapte linistita in care bebelina mea a dormit de la 10 la 3 neintoarsa si apoi de pe la 3.30 pana la 7. Saracuta era si ea tare obosita ca nu reusise sa doarme mai deloc cu o noapte si o zi inainte.

Madi si Ana Teodora

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Carrie !!!!!!!!!1

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Curaj Mica
Felicitari Paflo pentru Sosolina grasunica! Sa va traiasaca si sa va aduca numai bucurii! Refacere rapida si sa revii cat de repede pe DC.
Iulia bine ai revenit acasa. Se pare ca bebe e pus pe fapte mari si vrea sa recupereze repede.
Florina tu intrebai de firele de cerclaj. Mie doctorul mi-a spus ca mai mult de 38 de saptamani e riscant sa le tinem asa ca m-a chemat la spital pe 24 mai cand voi avea 37 saptamani si 5 zile, deci aproape 38.Spunea ca dupa cum ma vede voi naste in aceeasi zi pantru ca "numai firele alea mai tin colul inchis". M-a avertizat ca daca cumva se intampla sa am contractii mai repede sa fug repede la spital si oricine e de garda sa-mi scoata repede firele pentru a evita ruperea colului. Asa ca inca stau cuminte si numar cate zile au mai ramas si-mi vine tot mai tare sa-mi iau campii ca m-am saturat pana peste cap de patul asta. Abia astept sa vina bebe si sa am si eu parte de action.
Sunt stresata ca inca nu am luat patutzul si dulapiorul si al meu sot face parte din categoria celor foarte ocupati, iar eu depind de el cu deplasarea, ca singura nu mai am voie sa ies asa ca stau si astept pana cand isi face timp si pentru noi Nici cumparaturile nu le-am terminat dar sper ca in weekendul asta sa le finalizez.
Hai sa mai pun niste majorete pentru cele care se gandesc sa nasca azi

Oana 35+STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Carrie
Nastere usoara si rapida, bebe sanatos si mincacios!

Si ai dpn-ul ca si mine. Ar trebui sa ma pregatesc? Dar parca as vrea sa mai stea citeva zile, ca sa-mi termin ce mi-am propus.

O intrebare: cum misca bebe acum la voi? La mine misca slab, dar constant. Dr imi tot repeta sa-l simt la fiecare 2 ore si il simt, dar asa finut. Pina simbata trecuta pleca cu burta la plimbare si facea niste antrenamente. Acum miscarile lui imi aduc aminte de perioada de inceput cind il simteam usor miscindu-se. Acum fiind mare chiar dc misca usor se deformeaza burta.

Tamara 38+4

Mergi la inceput