***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara. Sunt sot de Motannel si tatic de Teodora Elena.Fetele mele sunt f bine .Maine vor fi acasa.Le am filmat si le am facut multe poze.Vi le va arata Motannel.[Teodora Elena are deja cercei]

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 37+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

sobi,piticasigogosica multumesc.

motannel si sot de motannel sa va traiasca printesa.asteptam pozele.

cioaca punem la treaba ca sa ai curaj.mai un pic si i-ti ti puiutul in brate.

chris27 ma bucur ca esti mai bine si ca micuta Daphnee e sanatoasa.cand ai timp pune cateva poze cu printesa ta.

noapte buna tuturor,

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multumim sot de Motannel de vesti.
De paflo inca nu stie nimeni nimic?

diana 38+ IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mi-a scris Lilky un mail scurt, ca am tot stresat-o cu intrebari... Si-a cerut scuze ca e foarte ocupata si nu are timp de nimic in afara de Dienutza, dar sunt bine amandoua.

M-a rugat sa va transmit ca va pe toate, se gandeste mult la voi si va reveni curand pe DC!!!

Lucreaza la povestea nasterii, care va fi gata curand, eu de abia astept sa o citesc

P.S. La Municipal nu i-a trebuit adeverinta de salariat.

Teodora Ana 39+ Mihail Vladimir

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, ma duc si eu la culcare. Sa aveti noapte buna, si daca se hotaraste careva sa nasca la noapte , sa ne anunte si pe noi
Hai ca pun majoretele la treaba , ca de acum inainte..orice e posibil pt o gramada dintre noi. Si poate pe dimineata aflam vesti si de la paflo Si mica, fiindca la tine e sigur, punem majorete personalizate si pentru tine
Curaj Mica

diana 38+ IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

Buna seara Burticutelor! si bine inteles caci salut si proaspetele mamici care au nespusa bucurie de a-si tine in brate puiutii!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! SA VA TRAIASCA MINUNILE!
KAY SI POOHY va multumesc mult ca nu m-ati uitat,dar sa stiti ca eu sunt alaturi de voi in fiecare seara si va citesc dar de scris este adevarat ca nu am mai scris pt ca dupa aproape 8 ore de stat in fata calculatorului pur si simplu nu mai pot sa mai stau pe scaun caci ma doare f tare in capul pieptului, dar asta seara am vazut ca ati intrebat de mine si uitati-ma.
Noi suntem bine tot 2 in 1 suntem pt ca bebele meu nu vrea inca afara. Vineri cand am fost la control colul era tot lung si inchis iar bebe inca nu coborase. Avea 3 kg si doctora spune ca este f bine. Mai ne ducem marti la un nou control si sper ca macar at sa se schimbe ceva, pt ca abea astept sa il tin si eu in brate!
Imi cer iertare ca nu am mai intrat sa vb dar sunt pe ultima suta de metrii cu situatia la firma si trebuie sa finalizez pana nasc ca dupa aia cine stie daca mai am timp de contabilitate.
Asta e ! Cica sunt in prenatal!
KAY FELICITARI PT NOUA CASUTA!
MADI te rog sa imi mai dai si mie cateva detalii despre spitalul CFR2,pt ca si eu nacs tot acolo cu colega de cabinet a doc Mihalache. As vrea sa imi spui daca te lasa cu schimburi pt bebe de acasa,daca este adevarat ca sunt conditii bune in spital si bine inteles care sunt scorurile practicate acolo? Iti multumesc mult!
Acum va las ca ma duc sa fac nani si va promit ca daca nu nasc pana marti va spun ce am facut la control.

pt burticoasele care vor naste sapt asta
Va pe toate!Si va doresc o Noapte Buna!
37+6z cu Rares.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Ciao,fetelor,am reusit sa citesc tot ce s-a mai scris in ultimele zile si as vrea sa felicit noile mamici,sa aiba bebelusi sanatosi si mancaciosi.

Chris27 ma bucur mult ca fetita este bine si referitor la depresia postnatala,am auzit ca multe femei o experimenteaza dar totul va fi ok.

Eu sunt foarte agitata,nu mai pot sa stau in casa, toata ziua m-as plimba,am devenit o drumomana,cu toate ca nu prea mai pot merge mult, dar in casa nu mai pot rezista.Am senzatia ca timpul nu mai trece...Nu stiu daca mai este vreo graviduta care trece prin asa ceva....Seara cand incerc sa adorm nu reusesc nicicum,stau treaza in pat si pana la 3 noaptea,se intampla ceva foarte ciudat cu mine.Cred ca hormonii mei au luat-o razna de tot.

Va pup pe toate si as vrea sa stiti ca voi mi-ati facut viata mai frumoasa in ultimele luni si m-ati ajutat sa trec mult mai usor peste toata aceasta perioada.Va multumesc ca existati!!

Ramona34+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ramona felicitari pentru bebe.

Fetelor multumesc, ma duc si eu sa incerc sa dorm.

Am schimbat deja semnatura. Maine e ziua ce mare

Mica 39 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

mica sper sa reusesti sa te odihnesti... stai linistita, asa cum spuneau fetele, maine e "Ziua cea mare". am sa ma gandesc la tine

azi am montat patutul bebelinei. imi vine sa plang de cate ori ma uit la el. maine comandam si salteluta si alte accesorii. mai e atat de putin...

pupici la burtici

34+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Salutare, din nou!

Paflo a nascut, prin cezariana, pe Sofia - de 4300 g si 58 cm!! Si am inteles ca Sosolina seamana foarte bine cu tatal ei, asa cum se vedea de la ecografii. Sunt bine si mama, si fetita (taticul este emotionat, din cate mi-am dat seama, ca a uitat sa faca glume, ca de obicei). Probabil ca o sa le tina in spital o saptamana.

Mergi la inceput