***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (60)
Raspunsuri - Pagina 12
pauly spune:
ELTEKA la tine.
iar cu tahicardia , si la mine ajunge la 95 si ii o senzatie asa de nasoala, parca nu pot respira asa de bine, noroc ca nu ma tine mult, si mi se intampla mai mult seara cand sunt cam obosita.si eu am emotii de apropierea momentului magic , nasterea puiutilor, si sotul meu la fel, dar ne calmam reciproc.
34+Riana Alessya
poze
bebelina mea
ella_74 spune:
intru si eu putin...sunt foarte obosita, bebe a supt asnoapte aproape din ora in ora, si nu cred ca am apucat sa dorm mai mult de 2 ore in total...asa ca acum, ca bebe doarme, ma duc si eu sa dorm.
si cand primeam sfaturi de genul " dormi acum cat mai poti, ca o sa vrei si nu o sa mai poti" , nu le-am bagat in seama ...asa ca va spun si eu voua acum: dormiti fetelor cat inca mai puteti.
Felicitari Mica pentru bebita! e tare grasunica si asta e foarte bine; bebelusul meu abia acum a inceput sa ia in greutate si inca nu a ajuns la 3.5 kg, asa ca imi dau seama cat de important e ca bebe sa cantareasca 4 kg.
va pup si chiar daca nu apuc sa scriu des, va citesc in fiecare zi.
DidiAlex spune:
Mica & Carrie Felicitari mamicilor!!!!!
pp ca si Gabiu la ora asta e mamica asa ca o felicitam si pe ea
Dideip, Bine ai revenit!!!!!
Andrada nimik, nimik?
Ar fi chiar culmea sa vina si bb meu si Antonio sa nu apara
Elteka,Anca va bat. Unde am fost io azi. La cumparat de pepene. Io cred ca va intrec dar cum ma stiiti modesta nu am raspuns la provocari.
Dar au un gust oribil astia din supermarket si nu pot manca orice. De asta am tacut
De regula io merg cu fructele de sezon. Acu is la capsuni si mi-a parut rau ca am dat bani pe un pepene cand puteam sa imi cumpar 2 kg de capsuni Sau trebuia sa merg la turci ca ei au pepeni buni dar ma costa biletul cat un pepene. Deh, io cu socotelile.
Elteka, sa stii ca ce ti-a spus japoneza nu e prea departe de adevar. Dupa nastere e bine sa eviti cat mai mult efortul pt o refacere frumoasa. Acu o matza de cateva kile o poti plimba ici cola dar e bine sa te menejezi.
Suportul prezentat de Tamara e bun dar daca nu va dau banii pe afara puteti sa folositi un prosop sau o paturica si i-o puneti lu bb la spate. Bb se aseaza la mijloc. Are la spate partea mai lunga si in fatza cea mai scurta. Asa cred.
Oricum o data doarme pe o parte data viitoare pe cealalta parte. Parca Ella era ingrijorata de capu tuguiat a lu bb va dati seama ca toti bebelusi au capul nitel diform mai ales cei nascuti natural. Isi revin ei. Alt stres ar fi urechile clapauge pe care io vroiam sa i le prind cu leocoplast
pt cine mai naste azi!
lavini spune:
Paula, bine ai venit acasa.Asteptam povestea nasterii cat mai repede.
Carrie, felicitari!sa-ti traiasca bebita si ma bucur ca lucrurile au decurs asa cum ai vrut tu!
Lavinia, 34+,
mica0307 spune:
Buna fetele,
Aici tati de Maya Alexandra. Gasiti si cateva poze de la marele moment in poze/bebe.
Bebe si mami sunt ok. Totul s-a petrecut destul de repede si fara surprize. Bebe este o uriasa frumoasa tare - asa cum o sa vedeti si din poze. Mica va saluta pe toate si abia asteapta sa intre din nou pe DC sa va povesteasca. Daca o mai avea timp :) lol.
Ciao,
S
Mica 39 Maya Alexandra
Poze
ancamari spune:
Paflo, Mica si Carrie - Felicitari pt fetitele voastre maricele! Mult succes la hranit bebelusele dragalase. Va asteptam cu poze.
Dideip - Bine ai venit acasa!
Ella - Somn usor! Eu dorm dimineata pana tarziu cu gandul ca se mai ingrasa bebe inauntru, mai vedem cum putem sa-l scoatem apoi!
Tamara, scuze ca am fost nepoliticoasa, dar azi e ziua cand vine mama la mine si o mai pun sa faca si cumparaturi in drum!
Andrada - la tine a ramas ca iti induce nasterea pe 14? De ce nu te treci in listuta?
Eu sunt hotarata pe nastere naturala cu epidurala, va rog completati si la mine pe lista cand mai umblati pe acolo! DPN e 22 mai acum in loc de 21.
Kid, ce bine ca ne dai vesti de la Lilky! Abia ii astept povestea. Si tu tot la Municipal? Poate ne intalnim pe acolo. La ce dr esti? Ce zicea Lilky de spital? De rau sau de bine?
Stiti vreuna care e diferenta intre trusa de epidurala Braun (care e 71 ron la farmacia Municipalului) si trusa de epidurala Perifix (pe care a luat-o sotul meu de la Help Net cu 100 ron din greseala, ca s-a ametit in denumiri)? Dr imi recomandase pe cea de la Braun si acum dupa ce am dat banii aiurea pe asta nu stiu ce sa fac.
Anca, 38s+21zile Andrei Cristian
burtica
ELTEKA spune:
Ella, chiar asa?? Si eu care ma plang ca ma plictisesc Chiar ma gandeam azi, na bun, am citit 30 de pagini, in timpul asta l-as fi alaptat...dar acu'/dupa ce fac?? Chiar asa solicitant e? Eu nu-sh ce am, dar mi se pare ca am prea mult timp liber...Sa imi reamintiti dupa
Pauly, mi se pare incredibil ca acum sunt asa greoaie, imi bate inima, ma dor mainile, imi sunt umflate picioarele...si ca "DUPA", isi revine tot la normal!!! Eu nici nu mai stiu cum arata degetele mele neumflate... Mare treaba si asta, oricum!!
Poohy, deci te rog! Daca tu mananci o felie pe stomacul gol, si simti ca explodezi...eu cu o felie pe stomacul plin si inca mai vreau... e ceva mai bine Numai ca aici costa o lubenit cam 35 de euro , asta e singurul motiv pentru care nu mananc mai mult. Sunt convinsa ca as manca una pe zi + MANCARE!!!
Didi, capsunii nu-s prea grozavi aici, si-mi dau arsuri teribile. Costa minim 2 euro 200gr. Chestiile de "sezon" sunt asa diferite aici... Cu calculele...asa e. Daca ma duc sa iau chestii care imi plac sau mai ieftine, si eu dau o gramada pe transport. Mai ales magazinele de copii...sunt la N euro distanta, nui pot sa merg toata ziua...Asta e in orasele mari...
Eu tre' sa ma mai gandesc la explicatiile alea cu prosopul ca nu vad bine "in spatiu". Daca tot nu ma prind, te intreb.
Nu stiu daca mai intru seara asta, sper sa scrieti mult pana maine. Si - Andrada, succes!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
DidiAlex spune:
Papadie aurie Multzumim mult de info . Am uitat data trecuta. Azi e joi deci il salta tata pe R asa ca io surfez.
Ella, sa stii ca te ascult cu sfintenie cand zici de somn. La 8 dupa ce pleaca baietii dorm pana pe la 12, uneori 13. si seara la 21 is cam lesinata. Inainte cica il adormeam pe R dar cred ca ma adormea el pe mine ca la 20 noi suntem in pat cu povestea. Acu dupa poveste imi cam spune pa. Saracu' cred ca-i ocup patu
ELTEKA, faza cu prosopu: il faci sul sau ca o caramida, pe prosop evident, bebe il fixezi putin lateral si sa nu revina pe spate il spijini cu proposul prelucrat. Sa mai detaliez?
Adika e important sa nu doarme bb pe spate pt ca daca e sa vomite se ineaca si asa scapi de un stress.
Cam pana la 6 luni nu se pot intoarce dupa o parte pe alta.
Azi nu mi-am baut nici cafeau umbland dupa pepeni si am niste explicatii
Eh, de cand cu globalizarea asta e impropriu sa mai vb de fructe de sezon, dar acum capsunile chiar au gust si miros. Si noi le culegem dupa camp. 500 g 1 Euro si ceva. Depinde daca e dimineatza sau seara Pepenele 1 kg 99 centi, dar nu se merita.
Pana maine va spun pa si ma duc sa vad bebelina Micai &S. Multumim taticule de poze!