Eforie Nord
Anul acesta vrem sa mergem la Eforie Nord, insa nu la hotel, si am ametit tot vizionand vilele/pensiunile pe vileeforie.ro. Problema e ca 1)nu tot ce vezi coincide cu ce e la fata locului; 2)rezervarile nu se fac direct la vila/proprietar, nici macar nu se stie prin ce agentie.
Daca ati fost anii trecuti in eforie sau din auzite, va rog sa-mi recomandati o vila/pensiune, date de contact, precum si impresii (iar daca se considera reclama, atunci un PM).
Multumesc,
Vio
Raspunsuri
isabela spune:
Eu am rezervat, in Eforie Nord, o camera ,pentru sfarsitul lui iunie ,intr-o vila aproape pe plaja, in zona Vraja Marii. Am rezervat-o tot de pe vileeforie.ro
viana spune:
Acum 2 ani am fost eu la Eforie.Am stat la hotelul bancii unde lucrez insa plaja faceam la iesirea inspre Tuzla.Deci imediat ce se termina eFORIE ,este o fosta tabara.Acolo s-a deschis,desi de afara nu ai zice,o pensiune cu restaurant.Am vazut camerele si sunt Ok.In schimb am mincat acolo la amiaz si seara.Mincare super si destula,dar mai ales ieftina .3 pers ,trei feluri pina in 40 ron.Au niste praji traznet.Ce mi-a placut acolo?Plaja mare,intrarea in apa lina,cel mult 10 fam pe toata plaja.Deci tot timpul imi puteam supraveghea copilul.Daca ridicam capul vedeam tiganimea din fata hotelului Europa.De manele sa nu mai amintesc.Complexul este exact pe plaja.Seara era super.Noi stateam pe terasa restaurantului iar copii se jucau pe plaja.Ziua te servea pe plaja daca vroiai.E un loc linistit cu personal super.Merita sa fac cu masina zilnic 4-5 km ,dus-intors.
Este vorba de sc vanimar srl (din cartea de vizita vad ca se ocupa cu produse de patiserie,gelaterie)complexul este LA GRANDE BRIOCHE A LA FRANCAISE tel 0722846960 d-na Nuti sau 041550028.
vacanta placuta!
madairina spune:
Noi am stat anul trecut la Minihotel SOLERO (pe langa Vraja Marii) a fost super. Au aer conditionat, curat in camera, este chiar pe plaja si aveam si camera cu vedere la mare.
Poze Robert
http://new.photos.yahoo.com/alexandrumadalina/album
michelle-usa spune:
Vila Meridian in Eforie Nord are camere spatioase fiecare cu baie ,cablu tv , acces la bucatarie utilata, sufragerie, terase...gratar. zona acapulco, la 5 min de faleza.
michelle
Claudelu spune:
Ia uite aici, www.vila-alexandra.ro/ro/servicii.php" target="_blank">Vila Alexandra
pinquleasa spune:
salut,
noi am fost acum 2 ani la Eforie Nord si am stat la Vila Alexandra.Vila a fost utilata cu tot ce am avut nevoie.Atunci am avut si fetita cu noi ,pe atunci avea 8 luni.a fost bine,camera cu aer conditionat ,cablu,curat ...o zona linistita nu departe de plaja....si acces la bucatarie non stop.
Nico
dariana spune:
Buna!
Noi avem o casuta in Eforie Sud, va fi pusa in functiune pe la jumatatea lui iulie, asa ca daca va intereseaza putem vorbi pe pm pt detalii.
Dariana si Darius (30.07.2006)poze