HELP... va rog....TYLENOL

HELP... va rog....TYLENOL | Autor: Doris-Alina

Link direct la acest mesaj

Ceau...

Am cautat la noi in farmacii, nu am gasit niciunde.
Am nevoie urgent de Tylenol.
Ma poate ajuta cineva?
Va rog mult...
Platesc tot ce trebuie....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Doris, draga, dar Tylenolul e banalul Paracetamol...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Este aceasi substanta activa ca la paracetamol, sau alte asemenea. Tylenol-ul e doar alta denumire comerciala folosita de americani.

http://en.wikipedia.org/wiki/Tylenol

Sanatate multa!

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Nu stiu daca mai contine si altceva, dar pot spune ca mi sa parut cel mai bun medicament pentru raceala.Pacat ca la noi nu se mai gaseste.
Stiu ca in Canada se comercializeaza.

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Exista, pe langa Paracetamol simplu, si Paracetamol Sinus, care mai are ceva in compozitie. S-ar putea sa existe si Tylenol in varianta asta, cei de la farmacie ar trebui sa fie primii care sa stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

care din ele ti le trebuie, sunt asa de multe.. pt raceli, pt dureri de sinusuri, doar pt ferba... pt adulti pt copii?
cauta pe google ce contine o capsula de tylenol.. sa vezi ca este identic cu ce gasesti in ro cu denumiri diferite.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Va multumesc, am rezolvat, imi aduce cineva in iunie...
Rog moderatorii sa inchida subiectul...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput