Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-34

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ysa esti o draguta! Iti tin pumnii sa te poti programa mai devreme, pe 8 iunie, am inteles...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bluel, eu mananc intr-una, burta creste si ea, motiv pt care a inceput sa ma doara coloana de la stat pe scaun. Cred ca o sa intru in medical de la 1 iunie pana pe 15, iar de pe 18, gata, intru in prenatal.
fetele.

Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Poze intalnire gravidute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Iyoana, Ylinca
L-am tot sunat pe T, dar nu raspunde. Dak i-as da un mesaj ar fi deplasat din partea mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

multumesc fetelor pt.o asa primire calduroasa.vad ca sunteti o gasca tare unita si sper sa ajungem cu toate cat mai repede la odisee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

eu am facut laparoscopie pe 20 apr. si mi-a gasit endo.pe fund de sac douglas.in rest totul e beton.Tutu mi-a dat 3 luni de gratie sa incerc dupa care ...Diphe.

Mergi la inceput

Ysa, eu stiu ca fetele obisnuiau sa-i mai dea si cate un SMS dr. T, daca nu-l gaseau, deci nu cred ca este deplasat.
Succes!

iyoana

Mergi la inceput

Iyoanamai incerc maine sa-l sun,iar dak nu reusesc ii dau un sms. Tu ce mai faci?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ysa26

Iyoanamai incerc maine sa-l sun,iar dak nu reusesc ii dau un sms. Tu ce mai faci?

noi nu mai facem mare lucru...asteptam sa facem biopsia testiculara, sa vedem cand vom putea sa o facem...
pana atunci, sunt alaturi de voi!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuchi spune:

Buna dimineata!
E asa o liniste pe aici asa cum mi s-a parut a fi si vineri la cabinet cand am fost pentru monitorizare.Sau poate am intrat eu printre primele fete si nu mai stiu ce a fost dupa...?
Prima data cand am descoperit forumul asta se scriau cateva pagini pe zi asa ca atunci cand aveam treba si nu reuseam sa tin pasul cu voi imi rugam sotul sa citeasca el si sa-mi spuna ce s-a mai intamplat.A aparut si un subiect cu informatii despre Galati-Braila care in doua saptamani aproape ca a disparut cu totul.
Daca au fost nereusite pentru unele dintre noi poate ca ar trebui sa tinem fruntea sus si sa mergem inainte si asa le-am incuraja si pe ele.
Freamatul, agitatia, sustinerea si incurajarile vostre m-au ajutat si pe mine. Vineri am ajuns cu trenul la Bucuresti. 5 ore dus, 5 ore intors si 3 minute in cabinet. Totul a fost foarte usor cu exceptia imaginii fetelor de la cabinet care asteptau la rand si mi s-a parut ca toate erau insarcinate. Dar asta mi-a dat si mai mult curaj, asa ca fetelor,nu ma asteptati, mergeti inainte ca eu sigur va ajung.

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici... Am intrat sa va salut si sa va dau un .

Mergi la inceput