Aspirante optimiste > 20 ani ( 99 )

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Zi-mi Alexa...cu tot numarul ala ...ma simt ca la puscarie..
Ma bucur... uite pentru tine...sa ciocnim..

http://tt.lilypie.com/6GwTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

'Neata, dragelor!

M-am trezit de dimineatza fiindca nu am somn. Aseara abia am adormit. Adica azi-noapte... Am adormit pe la 2. M-am uitat la un film...dar numai jumatate..Toata noaptae am avut un somn superficial si chinuit de "cele doua bombe" in care mi s-au transformat sanii.

TB e la fel: 37.1. (a 6-a zi).
Sangerare nu am mai avut (adica nici nu avusesem cu adevarat, decat ce v-am zis), dar totusi am pus doua utrogestan inainte sa ma bag in pat. Dimineatza am vazut pe absorbant ca o parte din substanta lor s-a scurs si era amestecata cu sange maro. E exact cum e CM cand se incheie.
Va rog sa ma scuzati pentru atatea detalii (neplacute) dar stiu ca pentru mare parte din voi (cum si pentru mine) orice amanunte va intereseaza. Asa am invatat si eu multe, cititnd si cerand lamuriri la voi. Daca deranjez fiind prea explicita, va rog sa-mi spuneti si imi editez mesajul, ok?

Morcoveatza, test nu fac azi ca am facut ieri si era negativ.
O sa fac maine dimineatza cu pima urina.
Oricum eu deja ma consider gravidutza. Corpul meu nu ma lasa sa ma indoiesc sau sa uit nici macar pentru un minut.
In primul rand sanii s-au marit putin, sunt f durerosi si sensibili (in special sfarcurile).
Daca durerile astea sunt de CM atunci e cel mai ciudat Cm pe care l-am experimentat ever.
Asa ca le dau crezare fetelor si in primul rand semnaleleor ce mi le trimite corpul. Si urinarea a devenit mai frecventa putin, nu semnificativ, dar suficient sa fac diferentza.

Din fericire altceva nu ma deranjeaza. Nu dureri de cap, nu greatza. Stiu ca e f devreme sa ma pronunt dar sper sa nu vina deloc.

Ma duc sa mananc si sa ma pregatesc de munca. O zi frumoasa va doresc tuturor si sa va vad in situatia mea cat mai repede!
Daca imi fac timp poate mai intru de la birou.

hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Elara, iti doresc din tot sufletul sa fii graviduta... Totusi, nu te grabi sa te consideri deja...caci e prea devreme... Singurul simptom ar fi scurgerea maronie, dar si asta ar putea avea alte cauze. Cat despre temperatura bazala... nu e chiar asa sigura aceasta metoda. Au fost destule fete care au avut 37,2 (si eu sunt una dintre ele) timp de 14 zile DPO, dupa care a scazut brusc in ziua cand a venit CM. De obicei asa se intampla. Au fost si aspirante care au avut TB mai scazuta si totusi era bebe.

Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu mai visa asa departe. Stiu ca iti doresti mult, la fel ca noi toate, dar incerca sa fii putin mai rezervata... pt tine, sa nu suferi!

Si eu am crezut de multe ori ca am ramas si am avut si greturi, sani umflati, sfarcuri sensibile, dureroase, pofta de mancare, pipi des... si toate simptomele posibile... Dar de fapt simptomele astea apar, in general, dupa 5 - 6 saptamani de sarcina. Z9 sau 10 DPO inseamna ca e prea devreme...

O sa te sustin si sper sa fie asa cum vrei tu!

Bafta!

Ioana

bebe?! - decembrie 2006

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata fete cucuiete!!!Ce mai faceti????

poze
vine bebe

Ramonel14+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marig spune:

Neata frumoasele!

ce faceti?
eu sunt tare obosita.m-am trezit cu dureri de spate.am dormit tare rau.
sotul mi-a zis ca m-am trezit asta noapte de cateva ori.foarte speriata.
scenariul asta se repeta de vreo sapatamina.problema e ca nu-mi aduc aminte nimic.
in rest,bine.
am vazut ca a fost Gugu pe aici ieri.si Natalia.Dar Ali bia si Teomaria ???
sa aveti o zi cu mult soare!!!

http://tt.lilypie.com/7Fgyp3.png

mai 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

neata!
vad ca elara e stresata tare, u mai are liniste!si eu zic sa nu se entuziasmeze prea tare, pentru ca semnele sunt contradictorii.
eu azi sunt preocupata sa-mi caut un telefon, ca mi-a promis sotul meu ca daca renunt la zapp imi ia telefon nou.

http://tt.lilypie.com/Bip5p3.png
- ianuarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

NEATZA!!

va urez o zi buna cu multe surprize placute!!

pupici la toate!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

elara, nu stiu ce sa iti zic, stiu doar ca si eu am avut acea scurgere maronie de care zici tu in Z16 DPO, acum 3 zile si eram f dezamagita, dar atat a fost, o simpla scurgere. a doua zi mi-am facut testul si era pozitiv. asa ca bafta multa

4+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

elara de ce nu faci un test???Cand tre sa-ti vina urati???Mie testul mi-a iesit pozitiv in Z20 din 24,25.In Z23 si 24 am avut niste scurgeri bejulii,maro deschis.Scurgerile pot fi si de la implantare.Cel mai bine e sa faci un test sau un test de sange.Tin pumnii.

poze
vine bebe

Ramonel14+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia20 spune:

Buna dragutelor! Cum v-ati trezit azi? Mai optimiste? Ariana, cum te simti? Au mai aparut ceva pe aici?

http://tt.lilypie.com/Eragp3.png

Mergi la inceput