Aspirante optimiste > 20 ani ( 99 )
Raspunsuri - Pagina 18
elara spune:
quote:
Originally posted by monica11
ROX..am o intrebare..stiu ca e diferit pt fiecare femeie, dar cum a fost la HSG pt tine? ce rezultat ai..eu trebuie sa fac luni operatiunea si mi-e teama de ce as putea afla ca am luat 6 ani anticoncept
bebe, te asteptam
http://tt.lilypie.com/TroIp3.png
octombrie 2006
Monica, nu te teme ca anticonceptionale ti-ar fi putt face rau. Eu stiu ca din contra, regleza CM, te scapa de chisturi.
Initial mie pentru chisturi mi-au fost recomandate. Si apoi acum doia ani dr a descoperit iar un chist pe ovarul drept (ca mai facusem eu unele pauze ca auzisem ca e bine) si in ianuarie cand m-am dus iar la ea nu mai era chistul acolo, desi nu urmasem alt tratament in afara de cate un diclofenac sau flamexin cand ma luau durerile de Cm (care oricum erau muuult mai mici decat cand nu luam AC)
Eu am luat AC tot asa ca tine, vreo 6 sau 7 ani..nici nu mai stiu exact...
Si iaca acum am sperantze foarte mari ca vine bebe, am simptome incurajatoare.
Si e abia prima luna in care am prestat ca la carte. Prima data am am ratat perioada fertila, a doua oara la fel, am prestat doar cu o zi ininte de ovulatie... Abia luna asta am prestat in Z11 si apoi in Z14, 16 si 18. Si am stat si pe burtica minim o ora. Incercam sa adorm dar abia atipeam ca mi-e f greu sa stau asa..amorteam...Nu e pozitia mea favorita dar am uter retrovers si am ascultat de voi, de aici am aflat... Si cu TB la fel
Te pup si mult curaj.
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
irlandeza spune:
Gugu , pai si eu am ramas insarcinata dupa mai putin de 8 sapt. de la pierderea sarcinii, si am fost insarcinata, lipseste si menstra, asa ca testul a iesit pozitiv.
Noi 2 singurei
6+
baby_r7 spune:
la fete!!!!!!!!!!!!!
Michelle pupici la fata.....esti o incantare.........te ador mai ales acum ..ca te vad mai optimista, ai sa vezi ca vine bebe exact atunci cand nu te astepti.
la mine era ciudata faza cu sanii si mucusul alb.........pt. ca durerea de sani ma tine de la ovulatia de luna trecuta si mucusul a inceput din z4 de cm............si azi a devenit alb chiar.
tu crezi ca poate fi ovulatia?
eu nu stiu ce sa mai cred................
Gugule pupici pe burtica.
Elara nu mai te stresa atat..daca e bebe .....afli in cateva zile..........
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
morcoveatza spune:
Multumesc mult pentru urari, fetelor. Sa va auda Dumnezeu si sa ne vedem cu toate la Odisee cat mai curind.
Elara mult succes cu testul si sa fie cu ochisori.
baby_r7 spune:
eu va spun noapte buna.........merg sa fac nani ca imi este foarte somn..................
pup fetele toate!!!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
elara spune:
Sorry, am gasit ceva fff interesant pe net si vad ca ma cenzureaza.
Nu ma lasa sa dau link.
Eu va sfatuiesc daca sunteti interesate sa dati cautare pe google dupa cuvantul "nidatie". Apoi la primul rezultat gasit, alegeti sa vedeti pagina "in cache".
Acolo veti gasi o pagina intitulata "Primel 12 saptamani" .
E senzationala. Imi place ca e scrisa cu info de la medici. Si are fotografii clare.
Apoi daca va place mergeti si in "prima pagina" - butonul e jos-jos de tot. Sau alegeti "harta site".
Eu ma duc sa mai studiez ca e f misto. Are si suuuper poze.
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Hai sa va zic ceva hazliu tare...
Iaca citeam eu pe site-ul asta si gasesc urmatoare fraza (insotita si de o poza) "In ziua a patra, embrionul numara cca 12-16 celule, fiind denumit morula (cuvint preluat din latina si care inseamna duda) datorita aranjarii in ciorchine a celulelor)."
Vreti sa stiti carea fost primul meu gand?
"Bai da' destepti erau latinii astia!"
Dupa care mi-a picat fisa ca de unde Doamne iarta-ma microscoape pe vremea aia ca sa vada cum arata bietul embrion???
Normal ca numele l-au dat savantii, cand l-au descoperit, utilizand limba latina... da' eu cred ca m-am prostit...
hai, bebitza, vino...
Michelle81 spune:
Mai da sunteti fenomenale,eu scriam la capitolul celalat si voi erati aici si cate pagini ati scrispai m-am pierdut!
SUFLETEL te asteptam
Alexa.1983 spune:
Iubita...vezi cand se zice ca se deschide un nou capitol...topaim toate la el...cam pe la pagina 20 incordeaza-te...ca facem gasca pentru excursie ....
http://tt.lilypie.com/6GwTp3.png