Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

DBUNNY-frumoase sandalutele, eu stiu ca trebuie sa fie talpa tare de cind fac ei primi pasi si neaparat sa aibe si taloneta.

ROXANICA-sunt si bandane micute pentru capusorul lor cu elestec la spate.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Dbunny
Talpa papuceilor. De la ce varsta credeti ca e nevoie de talpa tare la papuci la bebe ? Aici se recomanda de la 7-8 luni si cica e musai, ca odata ce incepe pruncul sa stea in picioare, i se pot indoi gleznele; sunt fragede inca, trebuie papuc strans si talpa tare... ce parere aveti ?
Ma duce gandul pe vremea cand mama avea bebe mic...acu 28 de ani...erau atatia papuci cu diferite talpi si inchizaturi ?

PUpaciuni

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

nush ce parere are capraru (da' se pare ca putem sa-l intrebam :) ), da' nenea spock zice ca de cand incep sa mearga si eventual pana pe la 2-3 ani, cel mai bine pt talpa copilului si pt mers ca atare este..piciorul gol. chestia cu glezna care trebuie sustinuta este o alta "imagine falsa" despre fragilitatea bebelusilor.. glezna lor de fapt este foarte "in forma" si foarte bine sustinuta de pernutele (mai mici sau mai mari, in functie de materialul didactic) de grasime, altfel zis, de pliuri.. el recomanda mersul in labutele goale, sau eventual cu sosete in casa (bine...afara normal ca o sa-i incaltam, nu de alta, dar etapa mersului la majoritatea din noi va coincide cu venirea iernii..). ba chiar mai mult, pantofiorii sau ghetutele mai inalte pot chiar sa "ajute" nitel la o mica deformare a mersului, si e si normal, pt ca labuta piciorului nu se simte chiar in largul ei, sa zicem... prin asta vreau sa zic ca bebe nu poate pasi "natural".. na, ma exprim ca cow-l, dar intelegeti voi :) ei oricum initial au foarte mare grija la cum pasesc, de-aia si arata de parca ar merge pe oua :)) ulterior insa, da, sunt extrem de folositoare ghetutele inalte, si taloneta pt bebeii cu platfus (problema care, iarasi, cica s-ar rezolva de la sine prin mersul in picioarele goale in primii doi ani..)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

CA nu se vedeau pozele ,incercati acum ,nu erau pe public AICI

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am sosit si eu cu . Am avut o noapte linistita, a dormit de la 22 pana acu la 8.Si sa stiti ca e cum zice asiza ei nu constientizeaza, pentru noi, adultii, e mai greu.

sarbatoritilor de astazi.
dbunny vazut poze, aveti sandalute foarte frumoase. Foarte buna tema propusa, mai ales ca si eu vroiam sa va intreb, avand aceasta problema cu piciorusele Alessiei. Doctorul la care am fost eu a spus asa: de la 5 luni pus in fundulet; de la 7 luni in rotobil, cu scaunul mai inaltat ca sa ajunga doar cu varfurile picioarelor jos, si neaparat desculta sau cu sosete; cand incepe sa mearga ghete care sa/i sustina glezna. Apai am citit si ce zice Spock dar astept parerile voastre sa stiu si eu ce papucei sa iau.
cryket ce ingeras! E foarte dragalas asa cum doarme si ce bucute avem

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by aka

neata. haideti la cafea .

poza concurs

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

prezent, prezent... am facut si eu un ditamai canoi, in caz ca mai sunt doritori :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Ralumat, Chris80, referitor la Capraru da e foarte in varsta poate nu stiu sa apreciez eu bine dar cerd ca are 75-80 de ani cu ochelarii non stop pe care-i mai puneam eu ca-i cadeau, cam tremurici la maini ca Sara Maria la un moment dat a inceput sa planga fff tare pana a adormit atat a intors-o pe toate partile. La un moment dat a intors-o pe burta si pe bune a pus-o cumva in genunchi si ea s-a suparat rau. Stie f bine sa se uite unde e plasat ficatul tre sa fie nu stiu la cate degete sub coaste cred. Zicea ca e bine. La el acasa nu cabinet (nua are consultatii nicaieri). Vede doar copiii pe care iii vede de mult a zis ca pe Sara a vrut sa o vada ca ne cheama Tanasescu si are o simpatie mare pt. fostul ministru. Cred ca glumea. Colegii mei mjoritatea merg la el din cand in cand cand au probleme de nu le dau de cap. Avea o masa rotunda in sufragerie cu o musama unde Sara a facut pipi si a zis ca e cel mai curat lucru si ca nu e o problema. OF sunt multe de spus de el e f simpatic insa e batran si se misca greu. Cum am spus evalueaza f bine copilul psihomotor. Pune intrebari dubioase la care nu te gandesti ca influenteaza copilul. Cica cezariana mea s-a numit fortuita. Intreaba cum reactioneaza copilul la lumina, la zgomote, la vederea tatalui daca-l recunoaste cand vine acasa, daca rade cu hohote, daca se intoarce pe parti, pe burta....multe am stat 1 ora jumate...consultatia costa ...stupoare 400.000 lei vechi mi-a fost rusine i-am dat 700.000 tinand cont ca noi numa cate 1 mil 2 dam la dr.
Daca imi aduc aminte ceva interesant mai zic.

KIKINEATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

pe fuga pe fuga ca azi si maine e program de shmotru

big big big pt sarbatoritii zilei!!! (mi-am facut un excel si acuma dau copy/paste si gata!):

Tudor Matei de Bebyta
Delia Ana-Maria de Lory32
Radu Ioan de Nanuk
Alexia Iarina de Teutz
Matei Cristian de Irinabr
Alessia Elena de Miraco

vizionat poze smechere cu denis cel cu vino'ncoa

admirat flexibilitatea alessiei, in gips; trece, flore, trece repede, si ai dreptate, ea constientizeaza muuuult mai putin decat tine; ma repet, bine ca scapati doar cu atat! ma bucur ca esti mai vesela si ca ati avut o noapte ok.

despre tema cu varsta si incaltarile; a zis cineva ca mersul la talpa goala ajuta la platfus - wrong - pe incercate... nu am vazut rezultate; oricum, toti bebelusii au un pic de platfus pana spre 2 ani, uitati-va in talpa lor ca nu au formata curbura aceea;
incaltari cu talpa tare i-am dat de cand a inceput sa mearga ajutat de manutze (10-11 luni) - asta mi-a zis ortopedul ca ianis avea problemele lui la vremea aia. la orice varsta trebuie luate incaltari de calitate, cu talonete.

am tot vrut sa zic ieri:

kikineatza, multa sanatate sarei-maria. biata de ea prin cate ati trecut astfel de povestiri, ca a ta, ne fac sa ne dam seama cat de important este sa avem copii sanatosi. multumim ca ai venit in . sa ne dai mereu vesti cum merge cu lapticul. ati incercat sa-l schimbati de curand?

dolores, speram sa fie k la doctor. da-ne de stire.

a-deju, vezi ca ti-am furat din ca sunt chiuna. mai pune....

asa, sa va intreb:
de ce se trezeste iar noaptea? pare sa-i fie foame mereu. baga acum (iar) la fiecare 3 ore, inclusiv noaptea. de parca s-ar termina. si asta dupa aproape 1 luna in care a dormit in fiecare noapte.

si nu in ultimul rand, multumim fetelor pt aprecierile la adresa familiei mele (pozele de la botez).

see u later, amu' incepem - cum spuneam - shmotrul

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'neata 'neata!!!!

Prezent si noi cu...cerealele-n bot!! Bai nene :)...Denis n-a mai vrut sa doarma de la 6.00 dimineata si basta! De atunci chiuie si rade intruna!!! M-a capiat ca eu asa as mai fi dooormiiiit!!!!!!

Multumim pentru aprecieri Cryckett, Teutz, Diana si Dia!!!! Vazut si pe Antonio cum doarmeeeee...se pare ca l-a doborat haleala!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Buna de dimineata!!!
Eu nu beau cafea, dar mananc o mare ciocolata cu rom. Se pune?

Dbunny, foarte frumoase sandalele!
Crykett, ce dulcic e Antonio! Sunt asa scumpi copilasii mici, ca dorm pe unde ii prinde somnul, nu conteaza ca sunt la masa sau in pat.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Dianarus, multumim pentru urari!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput