FIV 118

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Nusy,sper sa nu doara deloc injectia.Pup fata sa fie curajoasa .Iar in privinta gigeilor...sigur o sa fie,stai linistita.Bafta muuulta!!!

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by nusy

Zouzou,in prospect scrie ca se face subcutanat sau intramuscular.Mie dr.mi-a zis sa-l fac intramuscular,asa ca ma conformez...cate bordeie atatea obiceiuri...

Nusy

oricum o vei face,sa stii ca nu doare...tragi aer in piept,numeri pina la trei si gata...iti tin pumnii...

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Nusy, gata am citit. Nu te stresa, ca o sa gaseasca la centrifugare cat sa-ti fertilizeze outele. Iti tin pumnii marti. Si sa nu-l stresezi pe sotul tau cu medicamente acum. Mie mi-a zis Cocei ca ce gaseste acum e produs cu 2-3 luni in urma.
Deliutza, Teli tare imi pare rau. Acum am citit si eu ca n-a fost sa fie.
Zouzou, ce faci? Stai cumintica?
Iar am pierdut o intalneala? Asa-mi trebuie daca citesc la 2 saptamani. Mi-e dor de voi fetelor.

Mergi la inceput

Mirelus stau cuminitica,mai mult in pat,dar asteptarea este tare grea...dar,tot greul spre bine...tu pe cind incepi din nou?

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Flori,Zouzou,Mirelus: pupici! Sunteti niste dragalase!

Fac o paranteza: Flori, ce poze frumoase ai! Unde sunt facute? In Islanda? Ce sunt,geisere? Si o cascada? Suuperfrumoase. Si tu esti frumusica foc si te potrivesti foarte bine cu sotul tau.

Nusy

Mergi la inceput

Zouzou, stiu ca e grea asteptarea, si mai ales cand esti singurica acasa. Inainte de a experimenta cele 2 saptamani de stat acasa, imi imaginam ce frumos e sa stai 2 saptamani in vacanta, sa te uiti la filme, sa citesti...Si dupa cateva zile nici un film nu era suficient de bun sa-mi capteze atentia, mai ales ca m-a durut burta pe toata perioada. Dar tu inteleg ca ai o curticica in care poti sa iesi, asa ca mai poti sta si la aer sa schimbi putin decorul. O sa treaca repede si zilele astea (cand faci testul?) si sa dea Domnul sa fie cu II liniute.
Eu vreau sa fac un nou FIV in septembrie, sper sa fie toate bune pana atunci.

Mergi la inceput

Cellu, Galuscuta, felicitari, sa aveti o sarcina usoara si bebici sanatosi.

Mergi la inceput

fetelorr ce faceti pentru constipatie?pina ieri n-am avut probleme,de azi e teroare....nu pot sa fac si e acolo..scuze pt detalii...si ma ustura un pic burtica acolo jos...oare un supozitor cu glicerina nu face rau la bebei?sau sa stau asa pina o sa vina de la sine?am stat pe tron lejera,dar nimic,nu ma fortez ca sa nu mi se desprinda sarcina...ce situatie

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

pupici si bafta multa tuturor in asteptari sau in tratament!

Adhnana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by nusy

Fac o paranteza: Flori, ce poze frumoase ai! Unde sunt facute? In Islanda? Ce sunt,geisere? Si o cascada? Suuperfrumoase. Si tu esti frumusica foc si te potrivesti foarte bine cu sotul tau.

Nusy,merci mult,esti o draguta!
Da,pozele sunt facute aici,in Islanda la geysere si cascada Gulfoss.

Pupici multi si sa vii cu vesti bune.Iti tin pumnii stransi-stransi

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput