FIV 118

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

la gagici!
Eu sunt bine stau in curte la aer ca patul nu ma trage deloc!Simptome de bagat in seama nu am, decat vad ca azi am usoare crampe in burtica care trec cu nospa. In rest lenevesc si mananc cam ce imi pofteste inimioara.
Va pupic pe toate si va tin pumnii la toate indiferent in ce stadiu va aflati, nu prea ma lasa sotul la calculator asa ca nu am apucat sa citesc mai nimic din ce ati scris!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

Anto mi-a fost dor de tine tu esti in ziua 2 de la ET? de maine o sa stau un pic in curte...dar sint singura acasa nu vine nimeni sa ma vadaa fost cumnata 5 minute si gata...in rest sint ca un cuc...de abea astept sa vina bebe sa aiba cineva nevoie de mine...offf am cazut in borcanelul cu melancolie

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Zouzou, eu zic sa profiti de "pauza" asta, ca dupa vin si nu mai ai timp de nimic.

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Zouzou, eu zic sa profiti de "pauza" asta, ca dupa vin si nu mai ai timp de nimic.

Monica

sa ai gurita aurita...de citeva ore am o fierbinteala in burtica...ca si efectul dupa o frectie cu o crema mentolata

Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenusareasa spune:

Am vazut ca pussi i-a raspuns lui Doris referitor la productia de foliculi/ovocite asa ca ma simt datoare sa ajut cu ceva informatii...deci asa a fost: la mine stimularea a demarat mai greu nu stiu de ce dar si menstruatia a avut 2 zile de pauza dupa ce demarase deja,dupa care a revenit in forta ca si cum in ziua 4 a ar fi fost prima zi si bineinteles am fost taaare necajita,atunci am inceput sa maninc bine(proteine multe si peste ca mai in gluma mai in serios zadori ne-a zis"fish is good for the follicles"),vin rosu si sex in fiecare zi si am constatat ca a ajutat.Am luat si maca de frica sa nu fi batut drumul degeaba pina la Szeged.Foliculii chiar daca au fost numai 4 au avut toti ovocite si ovocitele 3 dintre ele au fost mature si s-au fertilizat.De fapt asta e si ideea sa ai un numar rezonabil de ovocite dar sa fie mature,capabile sa fertilizeze,nu multi foliculi fara ovocite sau cu ovocite "necoapte"ca sa zic asa.

A feather can mould a stone if moved by the hand of love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alexandra spune:

Salut!

Fetelor, stiti cumva cind intra dr.M in concediu? Se fac programari pentru FIV si pentru iunie?

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Astazi experienza primului meu FIV a luat sfarsit. Dupa 10 zile de stimulare aveam doar 1 folicul de 18 mm si endometru de 7. Dr. a zis ca nu e cazul sa ma mai chinuie in continuare ca nu are sens. Asa ca reancepem din nou la toamna in septembrie pe 19.
Am o groaza de nedumeriri si la clinica unu i-ti spune un motiv, altul alt motiv. Arunca motanul de la unul la altul. Unul i-mi spune ca e din cauza decapeptylului ca a bagat prea tare ovarele in menopauza si ca acum cu toata doza de hormoni(600 ml) nu-si mai face efectul, altul ca nu se astepta ca la 36 de ani ai mei sa am rezerva ovarica asa scazuta. Dar in teancul de analize care ne spun ei sa le facem, ca de 2 ani merg inainte facand analize, nu este vreo una unde se vede si aceasta rezerva ovarica? Eu merg inca pe idea ca ptr. ei suntem doar niste numere si fac experiente pe pielea noastra.
Scuzati-ma dar sunt trista, suparata, nervoasa si jos de moral.
fete inimoase si bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Multumesc tuturor fetelor care mi-au dat vreun sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Doris, nu fi suparata. Nu toate organismele reactioneaza la fel cu acelasi tratament. De obicei la primul FIV se da schema standard, iar la urmatorul se personalizeaza. Cam asa s-a intamplat la majoritatea care nu au reusit la primul FIV.
Nusy, iti tin pumnii

Monica

Mergi la inceput

Doris te inteleg perfect,inainte de primul fiv si eu am patit,dar exact inversul...hiperstimulare si am oprit tratamentul...apoi am luat-o de la capat...curaj Doris scumpa, si ai sa vezi ca se va gasi un tratament corespunzator pentru organismul tau si care va evolua in visul de a fi mamica....iti doresc sa treci repede peste suparare si sa privesti increzatoare inainte...intr-un final,toate se termina cu bine...te pup cu drag,Zouzou

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput