FIV 118
Raspunsuri - Pagina 24
Moniland spune:
Doris, eu sunt cam productiva , in sensul ca dupa 5 zile de stimulare am avut multi foliculi si au mai aparut apoi. Dr. zicea in ziua 5-a ca nu s-a incheiat perioada de selectie.
Si eu am intrerupt la prima incercare tratamentul din cauza ca aveam prea multi foliculi.
A, si eu sunt bautoare de vin rosu , poate a influenta productia
Din cate imi amintesc Kitta, parca a intrerupt tratamentul din cauza ca nu a raspuns bine.
Kora la mine, cand am eliminat era o "chestie" mare cat o nuca compacta, iar invelisul avea ca niste vinisoare prin el. Culoarea era un bej-rozaliu, iar vinisoarele rosu inchis-movulii. Eu am simtit cand am eliminat pt. ca, chiar inainte m-a durut f.tare burta si senzatia fizica era ca si cand m-as fi eliberat de ceva. Cand am ajuns la baie am vazut acea "chestie" pe tampon. Poate reusesti sa faci o comparatie cu ce ai eliminat tu.
Nu cred ca o sa uit vreodata faza aceea.
Zouzou, galuscuta, Anto, Aldolina, sper ca sunteti cumintele. Va trimit niste
Cellu, sper ca esti mai bine si esti deja acasa.
Andrada, Teli, stiu prin ce treceti si va inteleg foarte bine tristetea.
Pussi, pe cand urmatoarea eco?! Eu astept poze cu puiutii tai si burtica in crestere
Monica
venera_h spune:
Buna, fetele, nu v-am mai scris de mult, dar nu v-am uitat..... Va pup si va ure mult succes celor care sunteti in asteptari si nu numai!
Eu am vrut sa fac o inseminare, am facut stimulare cu ova-mit 5 zile, apoi vreo 12 zile cu menogon si m-am pomenit ca am ovulat spontan....ma atentionase....si inseminarea ciuciu! Pot doar spera ca s-a intamplat natural, ca am urmat sfaturile dr. Acum fac tratament de sustinere, cum ar fi, cu duphaston si o injectie de pregnyl la 3 zile. Va tin la curent cum iese testul. Dar intrebarea mea este: pregnylul nu va influenta valoarea bhcg??
KoraPop spune:
Moni nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletelul tau cand ai vazut acea"chestie" pe tampon,stiu ca nu se poate uita inca,dar...cand iti vei tine puiul in brate ai sa vezi ca toate astea se vor uita,eu asa cred....Intre timp m-a sunat Avalon si m-a mai "luminat",mi-a zis ca primul CM e altfel,mucoasa endometriala e mai tare ( din cauza hormonilor injectati)si totul e mai ciudat si culoarea si consistenta etc si ca in nici un caz nu se pot vedea embrionasii pe hartie sau tampon,acestia la asa scurt timp sunt vizibili doar la microscop....normal...asa ca astept sa treaca,sa ma duc la eco si intre timp caut informatii despre gonal,menopur si cetrotide...noua schema care sper sa fie cea norocoasa.
Venera eu stiu ca injectia cu pregnyl de 10 000 UI se elimina in 15 zile,iar pregnylul de 5000 in 7-10 zile,dar fiindca tu faci tratament de sustinere cu pregnyl cel mai bine intreaba dr.Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
Am gasit un articol foarte interesant pe site-ul acesta:
www.medicina-materno-fetala.ro - diagnosticul preimplantator
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
fetelor,sa va intreb ceva...pe voi in perioada de asteptare cine va ajuta la curatenie si alte cele in casa?chiar nu avem voie nici macar sa papam la masa ca tot omul?eu azi am papat la masa..pina ieri in pat...la voi cum e?cine gateste?
Antosit,Venera,Nusy,Aldolina sa se prinda puiutii de mamicile lor
Shery,Liana,Pussi,Kora,Moni,Mada,Crisulici,Doris multi pupici
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
tot euin z4 ar trebui sa am ceva simptome?
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
Moniland spune:
Draga mea zouzou, cred ca tie nu ti-e bine , glumesc bineinteles .
Fiecare organism cu simptomele lui. Pot sa-ti zic la mine cum era.
In noaptea 2-3 sau 3-4 (nu mai tin bine minte ) m-am trezit cu dureri puternice de burtica, de zicea Pussi ca atunci s-a prins. Din acea noapte eu am avut in continuu dureri ca la CM si sanii tensionati.
Bineinteles ca poti sa mananci la masa ca nu esti bolnava, esti doar insarcinata . Dar dupa ce mananci mai bine lasa pe altcineva sa spele vasele si sa stranga masa. Tu sa faci tusti in pat, la odihna. In aceasta perioada e f. importanta odihna. Vezi sa nu-ti para rau dupa aceea.
Si nu esti ca orice femeie care obtine sarcina pe cale naturala. Sarcina e mult mai sensibila, deci mare atentie. Dupa primul trimestru poti sa faci ce vrei, dar pana atunci GRIJA MARE! Ca de nu iau
Stiu ca aceste 2 saptamani trec cel mai greu, dar noi suntem aici, alaturi de tine.
Monica
zouzounaki spune:
n-am facut nimic ,numai un sandwich pt sotior la servici am pregatit...in rest nimic...dar problema e ca sotul are si servici..acuma pleaca pina seara la 11...si face tot ce poate in casa..dar nimeni nu face cum fac eu...dar o sa ma resemnez si poate se indura cineva din famile sa spele pe jos
...na ca tocmai mi-am convins cumnata...in rest sint singura ca o cucuvaie pina cind vine mister zouzou de la job...numai eu si puiutii mei din burtica....pupici mai intru...sint cu un ochi atintit aici
Parintele Arsenie Boca
danyalo spune:
nusy
Sper sa nu te induc in eroare...dar eu luni cand mi-am luat diphereline-ul am vazut-o iesind din lab. pe Dascalescu! De unde trag concluzia ca sapt. viitoare va fi Cocei! Dar este doar o presupunere!
dany