FIV 118

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Zouzou:

Doris: si eu ti-as raspunde,dar nu stiu...imi pare rau..

Pussi: cum te mai simti? Mai ? De-acum ar trebui sa scapi,daca ai intrat in luna a 3 a.Nu?

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

magduta10 - merci de raspuns ! nu, nu a facut teste de tiroida, nu i-a spus nimeni asa ceva; am facut amandoi sa turceasca si mai nou RMN (e oribil, nu va doresc) dar de tiroida ... nu. Adica el are toate testele astea hormonale (o gramada) dar nu stiu daca printre ele e si ceva de tiroida...
La ce am citit pe net de bromocriptina nu prea imi vine nici mie sa ma bag; dar ma intreb : daca valorile nu sunt chiar asa mari, e musai sa facem tratament ?
nusy -bine ca ne incurajam peste tot, macar atat sa facem si noi pana ajungem efectiv sa vorbim de stimulari si inhibari (la noi calea pana aici e un pic mai lunga..)
Imi place subiectul asta pt ca macar din cand in cand se face ...sarbatoare: cand cineva vine cu o veste buna !
E adevarat ca mai sunt si vesti triste dar ...cum spunea Nusy, speranta moare ultima :-)

PisiX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by DORIS_71
Vazand ca nimeni nu-mi raspunde trebuie sa inteleg ca n-a mai avut nimeni o experienta ca a mea?

Doris aceasta era intrebarea?"|Fetelor abia m-am intors de la clinica. Mi-au luat sange, mi-au facut eco. La eco nu se vedea inca nimic, a zis ca-i prea devreme. La voi dupa 5 zile de stimulare se vedea deja ceva? Urmeaza sa ma sune azi la telefon dupa ce vede analizele de sange sa-mi spuna daca sa maresc doza de gonal sau nu.
MONILAND dr. mi-a spus ca pierderile sunt din cauza ca hormonii inca nu sau ridicat(testuale cuvinte) cred ca voia sa zica ca nu si-au facut inca efectu.."
daca aceasta e intrebarea,eu imi amintesc ca la 5 zile dupa stimulare,se vedeau deja foliculii,care erau inca micuti..estradiolul in cazul meu era deja de o mie si ceva...
daca nu era aceasta intrebarea,te rog sa o mai postezi si daca stiu am sa-ti raspund cu placere ...mult succes

****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by nusy
Pussi: cum te mai simti? Mai ? De-acum ar trebui sa scapi,daca ai intrat in luna a 3 a.Nu?

Nusy

tot dar si mananc..am niste pofte de te miri de unde le scot!Da sunt in luna 3-a cica spre final se potolesc greturile!! Tin pumnii sa fie cu ochisoriiiiiii

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:

Vazand ca nimeni nu-mi raspunde trebuie sa inteleg ca n-a mai avut nimeni o experienta ca a mea?

eu am facut eco in Z 5 si se vedea, dar au aparut si dupa inca 3 foliculi!!

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

DANYALO, NUSY, ZOUZOUNAKI, PUSSI, LILIANAFI, KORAPOP a-ti fost foarte dragute sa-mi raspunde-ti. Sa inteleg ca nimeni nu a mai patit ca mine. eu sunt in continuare foarte jos cu moralul parca nici nu mai i-mi vine sa ma injectez, i-mi pare totul inutil. Abia astept sa vina ziua de duminica ca sa-mi i-au gandul.

fete inimoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

'Neata!
Angelia multumesc foarte mult!Bafta multa in continuare!
Doris nu mai fii atat de necajita,stresul influenteaza f. mult dezvoltarea foliculilor...ai rabdare pana maine si daca tot nu a aparut nimic sau numai vreun folicul,parerea mea e sa intrerupi,insa decizia trebuie sa o iei doar tu si sotul tau si bineinteles dr. tau iti va spune parerea lui.Exista alte tratamente care probabil vor fi mult mai bune pentru tine.In cazul meu oarecum imi pare rau ca nu am intrerupt pt ca la final aveam doar 6 foliculi si mi-am pus sperante intr-un singur embrionas de 4 celule,frumos si fara fragmentatii,dar...daca ar fi fost mai multi ca el poate unul ar fi rezistat...Insa daca intrerupeam mereu m-as fi gandit ce ar fi fost daca mergeam pana la capat.Asa ca nu iti face ganduri si maine vei lua o decizie.Eu sper ca maine sa ai surprize frumoase,sa ne scrii!Tin pumnii stransi!

Fetelor spuneti-mi va rog cele care ati esuat o data la primul CM dupa FIV cum a fost la voi?Mie mi se pare f. diferit de CM-urile mele normale.Pe mine nu ma doare burtica in general,acum mai simt si ceva durere si ieri ( a doua zi de CM) am vazut pe tampon un fel de mucoasa endometriala dar tare ca si consistenta nu ca si cheagurile care sunt moi,oare ce era,sa fi fost acolo embrionasii, mi s-a parut f. ciudat,nu am avut asa ceva in viata mea.Voi ce parere aveti?
melutzica la tine cum a fost cand i-ai vazut pe hartie la wc,iarta-ma ca iti reamintesc...?
Va doresc un weekend cat mai frumos!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Fetelor,aveti idee ce embriolog este de serviciu saptamana viitoare la Giuly? Eu am uitat s-o intreb pe dr. si tare sunt curioasa pe mainile cui incap gigeii nostri...

Nusy

Mergi la inceput

quote:

DANYALO, NUSY, ZOUZOUNAKI, PUSSI, LILIANAFI, KORAPOP a-ti fost foarte dragute sa-mi raspunde-ti. Sa inteleg ca nimeni nu a mai patit ca mine. eu sunt in continuare foarte jos cu moralul parca nici nu mai i-mi vine sa ma injectez, i-mi pare totul inutil. Abia astept sa vina ziua de duminica ca sa-mi i-au gandul.

fete inimoase.

Doris la unguroaice a patit exact ca tine CENUSAREASA, in Z5 nu se vedea nimic...stiu ca dr. i-a recomandat sa bea vin rosu, sa manance peste, si viata normala..in final a avut 4 ovocite. Eu zic s-o intrebi pe ea. Stie mai multe!

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

Galuscuta,zouzo Felicitari fetelor,sa va dea Dumnezeu sarcini usoare si duse la termen,acum parca am si mai multa incredere in FIV 2.
Andrada,Aldolina,Anto,,va tin pumnii sa veniti cu aceleasi rezultate pozitive.
Pussi, sa pupi Titi din partea mea ,ca s-au facut mari si sunt cumintei.

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput