FIV 118
Raspunsuri - Pagina 21
Adina1967 spune:
Galuscuta, ma bucur enorm pentru tine!! Te felicit din toata inima si iti doresc sa ai o sarcina usoara si bebici sanatosi si frumosi!!
Andosit sper sa reusesti si tu si sa ne dai vestea cea buna in curind. Pina atunci stai cumintica si incearca sa te relaxezi.
AndraOmult succes si sa ai reusita deplina! Uite ca noi doua am inceput cam in acelasi timp.
Nusy stiu ce simti, si eu sint aproximativ in aceeasi situatie cu a ta, al meu sot avind oligoastenoteratospermie. Ia vitamine(Se+Zn), laptisor de matca, Multi-Maca, BU si altele cu pumnul poate, poate se vor imbunatati un pic si se vor trezi. Insa vazind atitea reusite la alte fete, in special Sherita, nu pot decit sa fiu optimista asa ca incearca si tu sa nu te gindesti decit ca totul va fi bine. Eu iti tin pumnii cum de altfel la toate fetele in asteptare si mult curaj tuturor!
Adina1967 spune:
Angelia bafta multa si sa treci repede la odisee! Super productia ta de ovocite. O sa fie totul bine ai sa vezi.
Aici e soare si frumos (cam 30 de grade) asa ca iti trimit si tie un pic de cer senin ca sa zimbesti.
KoraPop spune:
ladyxe pt ca la menogon nu am reactionat prea grozav;dar nu ai cum sa stii pana nu testezi....nu iti face tu griji,tu poate vei reactiona foarte bine,stai linistita!
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
quote:Sheritoo cum adica pe cine sa dau vina??? vina pt ce?pt nereusita???sau pt ce? scuze,dar eu asa am interpretat
Originally posted by Sheritra
Galuscuto, felicitari sa fie intr-un ceas bun si bebe mare si destept!
Zouzou,Anto,Nusy bafta in continuare si multa putere, calm, aperanta.
Mey Zouzoule, laptop in pat si ciocolatica in mana, este ce au facut aproape toate fetele dupa ET, nu te mai panica!
Iar despre tratament, fa cum spune doctorul, c'apoi sa ai pe cine da vina !
Cine vine la intalneala miercuri la 18? Sa-mi trimita PM.
Shery 14+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
KoraPop spune:
zouzoule Sherica a glumit,nu o lua in tragic,stai tu cumintica in patut si nu te stresa si agita ca nu le face bine,mangaie burtica mai bine,spune-le povesti frumase,pune muzica si tot asa...ca eu nu am facut din astea,da' data viitoare promit s-o fac
Kora
CARPE DIEM!
zouzounaki spune:
Kora esti o scumpica
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
am laptopul in pat ,ca-mi face companie...ascult muzica,mai arunc un ochisor pe aici,citesc o carticica....nu ies inca la plimbarica
Parintele Arsenie Boca
angelia spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Angelia iti doresc mult succes si sa ramai graviduta pana la termen!Tu nu ai luat progesteron injectabil?In germania cum se numeste si daca stii cumva te rog sa imi spui ce gramaj are fiola si cum se poate procura ( pe baza de reteta etc)?Bafta multa!
Fetelor mi-au ramas 4 fiole de diphereline,daca e interesata careva astept PM.Expira la sfarsitul lui octombrie.Si mai am tot pt fetele interesate maca de la inovatics 1 cutie cu 70 pastile.
Kora
CARPE DIEM!
Kora, nu am facut Progesteron injectabil. Chiar ma mir si eu, ca tot va aud pe voi ca faceti. Dar eu ma incred in doctorita mea, care s-a aratat pana acum ca stie meserie. Si plus de asta, nu este un organism la fel ca altul, si nici tratamentele nu pot fi identice.
Si in germana ii spune la fel, si se pare ca sunt fiole de la 10 la 25 mg.
Eu iau doar Utrogest care e pe baza de progesteron 6 / zi.
Si cam toate se dau pe baza de reteta, chiar si daca comanzi online.
Toate bune.
Pupici
pussi spune:
zouzoule, e graviduta, Bhcg. Z9 e 45. Nu are simptome, doar TB la 37.3 si ieri dimineata acid la stomac!!!
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi