FIV 118
Raspunsuri - Pagina 20
zouzounaki spune:
Pussi eu cred ca este gravi...mai ales ca a facut ET la 96 de ore ceea ce presupune ca a fost facut cu blastocist...apoi pregnylul cel mult sta in organism 10 zile(sau gresesc?)...sa ne dai detalii ce simptome are...stii ca ma maninca deja si pe mine...
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
Teli n-am cuvinte
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
Antosit ce fac puiutii???...tare frumosi puiutii tai..12 celule nu sint blastocisti?in orice caz,sint sigura ca vei reusi
am vazut ca pe tine nu te lasa la computer...fetelor oare daca am laptopul in pat e bai????e bai ca stau linga el?i-am scos bateria si e bagat in priza...oare face rau la bebei???
Andicu,Danyalo,Alina_alexandra,Liana,Adina multumesc pt sprijinul vostru
cine mai stie ce simptome mai sint in z3 dupa et?pe mine nu ma dor sanii f tare,doar daca ii ating ..nici inainte de CM nu aveam dureri de sini...oare e mult ca fac zilnic la spusele medicului 100 mg progesteron injectabil,plus 6 utrogestane pe zi???imi simt doar burtica mai grea la baza si obosesc repede...pina merg la toaleta pt pipi deja sint frinta...in afara de presiunea la baza burticii si sinii putin sensibili la atingere(dar tripli la marime)si burticuta mai tare n-am nimic...mi-a disparut si acidul....na ca am inceput cu framintarile
va pupacesc pe toate in parte
Parintele Arsenie Boca
Iyoana spune:
In astfel de situatii cuvintele sunt inutile, si totusi...Teli, Andrada multa putere de a trece peste aceste momente grele!
Sa va ajute Dumnezeu ca acest esec sa fie ultimul si inceputul reusitelor si bucuriilor care vor urma in viata voastra!
Imi cer iertare, dar nu pot sa o felicit pe noua graviduta in acelasi mesaj!
iyoana
Iyoana spune:
Galuscuta FELICITARI din tot sufletul!
Sarcina usoara, la termen si un bebelus sanatos si care sa-i fericeasca pe parintii lui!
Nusy, ma bucur sa te citesc si aici. Iti doresc mult succes, ma gandesc la tine, pentru ca noi vom fi in aceeasi situatia (cu biopsie obligatorie). Iti tin pumnii si asteptam vesti!
Pisix si Miki-Miki , azoogirls-urile , fiecare reusita a fetelor de la acest subiect ne dau si noua sperante, nu?
Kora , ma bucur ca acum ai un plan de bataie stabilit. Sa inteleg ca urmatorul FIV se va intampla in vara, mai devreme de septembrie, asa cum scriai acum cateva zile? Iti tin pumnii, stii bine! Multumesc pentru informatiile despre dr. Tutunaru, este super daca reuseste sa-si deschida clinica lui de FIV! Si imi pare rau pentru fata cu parul de foc , este dureros!
iyoana
Sheritra spune:
Galuscuto, felicitari sa fie intr-un ceas bun si bebe mare si destept!
Zouzou,Anto,Nusy bafta in continuare si multa putere, calm, aperanta.
Mey Zouzoule, laptop in pat si ciocolatica in mana, este ce au facut aproape toate fetele dupa ET, nu te mai panica!
Iar despre tratament, fa cum spune doctorul, c'apoi sa ai pe cine da vina !
Cine vine la intalneala miercuri la 18? Sa-mi trimita PM.
Shery 14+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
angelia spune:
Va pup dulce, dragutelor si bine v-am gasit!
Va urmaresc din umbra de ceva vreme si am decis intr-un final sa va si scriu. Povestea mea nu e alta decat a voastra. Aceeasi sentinta ca la multe dintre voi: FIV + ICSI, amandoi, eu si sotul meu, avand probleme (eu hormonale si uterul "un pic cu corn" (daca ati mai auzit asa ceva) - sotul cu mobilitatea de 4% a gigeilor).
Am 31 de ani si locuiesc in Berlin. Aici am facut si tratamentul, la fertilitycenter-berlin.
Stimulare Z1-Z9 Puregon 150 UI/zi, Z5-Z10 Orgalutran 0,5 ml/zi, Z10 -2xpraf Choragon + 1 solvent. (Injectiile toate mi le-a facut sotul meu, ca eu as fi lesinat cu acul in burta ...)
Z12 Punctia, anestezie generala, am avut dureri de burta dupa ce m-am trezit, dar au trecut, nu mi-a fost rau, nu m-a durut capul, intr-o ora am plecat pe picioarele mele acasa, foarte bine dispusa.
19 foliculi, (majoritatea intre 18-21 mm);
Z15 ET - 14 fecundati, 3 aruncati.- 2 embrioni frumosi de clasa A transferati, 9 congelati.
Utrogest 6 caps/zi intravaginal + Magnezium 2/zi. Acid folic de capul meu 1/zi
In ziua transferului m-am simtit excelent.
Azi-noapte m-am trezit in niste dureri groaznice, de nu mai stiam unde si cum sa mai stau. La ora 3 dimineata eu bantuiam prin casa , plangeam, nu alta. Am luat un paracetamol si o pastila magnezium si cam pe la 5.30 m-au lasat durerile si am adormit in sezut, in pat.
Sper sa nu fie nimic grav, sper ca puiutii mei s-au asezat mai bine si vor sta lipiti de mama lor inca 9 luni.
Acum sunt bine, lenevesc tot in pat, ca deh, vremea de afara e de lenevit, daca nu de facut copii si numarat bani (ploua si e urat)
Sa auzim numai de bine, mult noroc tuturor.
Pupici
Angelia
Adina1967 spune:
Telli, Andrada imi pare tare rau , sper sa treceti repede peste durerea asta si sa gasiti puterea de a o lua de la capat.Intr-o buna zi o sa reusim fetelor, nu va lasati batute!
De ieri (prima zi de CM) am intrat si eu in linie dreapta caci in final chistuletul de care ma temeam a disparut,slava D-lui, ovarele mele sint curate si gata de atac. Voi face protocolul scurt(aprox 2 sapt) de data aceasta si as vrea sa stiu care din fete au mai facut acest protocol si in functie de ce se da? Am inceput de ieri cu inj. in burtica de Arvekap(1/2 doza) pe care il voi lua pina la sfirsit, iar de miine voi lua puregon(300unit) + merional(150 unit). Luni voi face estradiolul si miercuri primul eco. Reamintesc ca este al doile FIV, primul l-am facut in feb.
Sper sa fie cu noroc de data asta pentru toate .
ladyxe spune:
Kora, vad ca ai o schema total diferita, poti spune si de ce? cealalta a fost prea slaba?
Gluscuta, felicitari si sarcina usoara
Teli, Andrada, sa aveti puterea de a trece peste acest moment si sa faceti urmatorul pas.
Zouzoule, lasa gandurile deoparte, acum esti in concediuuuuuu, te relaxezi, faci ce vrei si ce ti s-a recomandat, cam greu de realizat dar hai ca o sa fie bine.
KoraPop spune:
Angelia iti doresc mult succes si sa ramai graviduta pana la termen!Tu nu ai luat progesteron injectabil?In germania cum se numeste si daca stii cumva te rog sa imi spui ce gramaj are fiola si cum se poate procura ( pe baza de reteta etc)?Bafta multa!
Fetelor mi-au ramas 4 fiole de diphereline,daca e interesata careva astept PM.Expira la sfarsitul lui octombrie.Si mai am tot pt fetele interesate maca de la inovatics 1 cutie cu 70 pastile.
Kora
CARPE DIEM!