FIV 118
Raspunsuri - Pagina 19
Adhnana spune:
cellu si galuscuta felicitari mamicilor!!!
andrada si teli va doresc sa gasiti puterea sa o luati de la capat
Adhnana 18 fix
ANDRA0 spune:
Buna, fetelor! Nu am mai scris de ceva vreme dar v-am urmarit din umbra; m-am bucurat alaturi de fetele care au reusit si am plans alaturi de cele care deocamdata nu au avut sansa unei reusite. Nu stiu daca va mai amintiti, dar am si eu un FIV nereusit la activ, la Cluj, facut la inceputul lui martie, iar de astazi incep protocolul lung pentru cel de-al doilea FIV, tot la Cluj si cu acelasi medic. Sper ca de data aceasta totul sa se finalizeze cu bine. Sunt mai linistita decat la primul FIV, sunt pregatita sufleteste si .... sper!
andicu spune:
Galuscuta , felicitari! sa fie intr-un ceas bun!
Teli, imi pare rau...e tare greu, stiu!sper sa va ajute Dumnezeu si sa va arate calea cea mai buna pe mai departe!
Zouzou,Anto,Nusy, bafta multa fetelor! sa ne bucurati cu teste pozitvie runda asta!
tuturor!
Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
lilianaFi spune:
Teli...
Doris...nu stiu ce sa zic...decit sa stai linistita...procedura fiv e plina de schimbari si pina la urma daca nu vor fii foliculi acum cu siguranta va fii data viitoare...macar stiu dr.cum reactioneaza corpul tau,eu sper totusi bine acum,multa bafta !
Danyalo e chiar indicat masajul reflexoterapeutic in fiv...si acopunctura,yoga..
Andra 0 ..fiv norocos,bafta !
NUMAI BINE TUTUROR !
KoraPop spune:
Teli !Dupa ce vei trece si de acest hop poate totusi te vei hotari la o noua incercare,atata timp cat inca poti produce foliculi ai sanse la fel ca si noi toate!
Fetelor am fost la discutii cu d-na Matei.De azi iau AC o luna,saptamana viitoare eco si la urmatorul CM in ziua 2 repet hormonalele.Ca schema de tratament la urmatorul FIV voi face primele zile ( aprox. 5 zile) gonal f 150 UI dupa care se va combina ( daca bine am inteles ) cu menopur ( daca voi reusi sa imi fac rost de aceste injectii )si inhibare doar in a doua jumatate a tratamentului ( probabil) cu cetrotide.Acum ca am un nou plan de bataie mi-e mai bine....Zicea d-na Matei ca dr. T are deja sediul pentru Centrul de Fertilizare care va fi al lui si dansa va lucra acolo cu el,aparatura e comandata si in cateva luni spera sa inceapa acolo activitatea.Vor sa faca acolo si un fel de analiza genetica ( a embrionasilor) si sa ii tina pana la 5 zile ( stadiu de blastocist),mi s-a parut interesant tot ce mi-a zis....Din pacate Madalina Manole nu a reusit,ziarele au scris minciuni....Si a mai zis ca daca imi doresc cu adevarat sa am bebe,sa perseverez,are o d-na care a reusit doar la FIV nr. 4 si are gemeni.....
Pupici tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
pussi spune:
am o prietena Z 9 dupa ET, 2 teste urina pozitive si Z 15 de pregnil, a facut ET la 96 de ore. Voi ce ziceti e gravida???
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi