FIV 118

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Andrada, tare rau imi pare draga mea! insa, am aflat ca nu te lasi si asta ma bucura. Esti tanara si cu siguranta vei reusi, dar trebuie sa-ti mentii psihicul tare!

Teli sper ca tu sa vii cu o veste buna! Tin pumnii!

Antosit sa fie intr-un ceas bun si sa ramana la mami in burtica cel putin un bebe daca nu chiar doi!

lachi 25+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Andrada imi pare nespus de rau

Pussi, multumesc !

toate fetele fara deosebire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

andrada nu pot sa cred! Of, ce rau imi pare...

PUSSI 9+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

ANDRADA imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

ANDRADA imi pare tare rau, of Doamne ce-o fi in sufletelul tau, imi dau mie lacrimile,
hai capul sus, o sa vina si clipa ta, n-a fost sa fie acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Andrada nu pot sa cred.... sunt alaturi de tine,stii bine ca te inteleg perfect!Sa nu te dai batuta,eu chiar maine ma duc sa vorbesc cu dr. mea sa facem noul plan de bataie!
Teli vino cu vesti bune te rog!

Fetelor vreau sa va cer o parere,la insistentele sotului meu am repetat azi bhcg si valoarea a iesit tot 1.00 la fel ca acum 3 zile.De ce nu a scazut???Ce se intampla oare?CM a venit azi pt ca secretia e maronie -roscata asa ca il consider CM.Valoarea scade numai dupa ce vine CM sau cum e??Of cate mai am de invatat!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Andrada sincer imi pare rau, stiu ce este in sufletul tau, noi majoritatea am trecut prin ceea ce treci tu acum,dar capul sus fata frumoasa odata si odata va rasari soarele si pe strada noastra
Teli hai cu rezultatul macar tu sa fii norocoasa

Madalina
calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Andrada, cuvintele sunt de prisos.

Teli, ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Dragelor, multumesc de sustinere! Ma ajuta sa stiu ca niste fete dragi inteleg ce simt eu acum desi pretul acestei intelegeri v-a costat si pe voi multa suferinta.
Eu sunt neasteptat de bine deocamdata. Am un mare, mare gol in suflet dar nu am varsat nici macar o lacrima. Nu stiu incotro sa o apuc, nu am nici un plan, nu m-am pregatit pentru esec si sunt obosita. Cu siguranta va urma un al 3-lea FIV. Nu stiu cand si unde, dar va urma. Cum spunea si sotul meu... suntem tineri, avem tot timpul. Acum as vrea sa imi fac planuri de concediu, poate sa-mi schimb job-ul pentru ca aman actiunea asta de 2 ani de cand incerc sa am un bebe.
Stiti care e culmea ironiei? Data trecuta se prinsese in conditiile in care toti embrionii au fost fragmentati si ovarul meu era torsionat incepand chiar de a 2-a zi dupa ET. Din pacate nu a rezistat anesteziei si traumei prin care am trecut de cand s-a declansat durerea pana s-a terminat laparoscopia. De data asta, am avut 2 embrioni de 8 celule, fara fragmentatii, foarte frumosi. Nu mi s-a mai torsionat nimic, am avut simptome de sarcina si totusi... bHCG 0. Ma gandesc ca a fost stresul... Oricum, sunt sigura ca odata si odata voi reusi. Nu am de ce sa nu reusesc. Dumnezeu sa ma ajute sa am rabdare si putere pana atunci.

Teli mi-a scris mai devreme ca abia maine mai poate intra pe forum. nu stiu ce a facut dar ii tin pumnii!!!

Oana M multumesc din suflet ca ai mers cu mine la spital. M-a ajutat mult ca ai fost langa mine.
toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Andrada, imi pare tare rau! cred ca un concediu de vis e solutia cea mai buna pt voi! atata vreme cat ramai optimista e un pas inainte spre reusita, chiar daca se lasa asteptata!

Anto, felicitari pt puiuti! tin pumnii sa ramana cu mamica lor pana la nastere!

Andicu 31+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput