FIV 118
Raspunsuri - Pagina 14
Moniland spune:
Of.Of... Andrada . Cu siguranta odata si odata vei avea copilasii tai. Trebuie sa-i ai, si cu toate vom fi mamici. Unele mai devreme, altele mai tarziu. Vom reusi!
Kora, habar nu am. Eu dupa 4 zile de la eliminare mai aveam in organism hcg 0,96.
Anto, ma bucur ca i-ai pus pe toti. Sa dea DD sa se prinda cat mai multi sa scapi de FIV pe viitor.
Teli, sper ca rezultatul tau sa fie unul bun.
Galuscuta, cum mai esti?
Zouzou, te simti mai bine?
Monica
danyalo spune:
Andrada- nu stiu ce as putea spune...decat sa va aprob pe tine si pe sotul tau....sunteti tineri...aveti tot timpul pt. al 3-lea FIV! Sunt alaturi de tine!...
Teli iti tinem pumnii!
Sunteti niste fete extraordinare...desi nu va cunosc( decat pe cateva personal) mi-ati dat putere atunci cand nu mai aveam....
Eu sunt o fire suuper optimista dar se pare ca si cel mai optimist om mai cade si prin butoi!
dany
zouzounaki spune:
Andrada imi pare enorm de rau...offf nici nu am cuvinte....e bine ca esti tare,si asa cum ai spus o vacanta ar fi ideala...iti doresc numai bine
Anto esti si tu gravi,iti doresc din suflet ca sa fi asa 9 luni
dragele mele eu am acid de azi...am sa simt acid de ani de zile...de azi nu stiu ce are....si dimineata am simtit 3 impunsaturi mari in burtica de am sarit in sus..nu ma uit dupa simptome....nici nu ma gindesc...
va multumesc din suflet pentru suport,va pup pe toate..nu va insir ca nu mai rezist sa stau pe scaun...ma innebuneste acidul...fug in pat..am obosit...
****zouzounaki de viitor zouzounaki mic si scump****
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
zouzounaki spune:
Teli,Galuscuta
Parintele Arsenie Boca
www.hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=63737059" target="_blank">my page
lilianaFi spune:
Andrada
Antosit...sa ai parte de puiuti lipiciosi,lipiciosi...si neaparat sa vii cu rez.pozitiv
Teli ?
Galuscuta sint deja cu pumnii strinsi
...pt toate fetele care asteapta rezultate si pt cele in plina procedura:
Doris sa nu intri in panica...lucrurile se pot schimba de la o zi la alta...eu am avut doar 2 ovuli maturi si se fecundase amindoi gr.A...ca nu s-au lipit e alta treaba...dar 2 erau suficienti,mai ales pt Italia...bafta multa...
...numai bine tuturor..!
zouzounaki spune:
stie careva de ce nu sint bune dulciurelele dupa ET?
oare ca am papat o ciocolatica mica mini e bai???ca acum am mustrari de constiinta
Parintele Arsenie Boca
lilianaFi spune:
Zouzounaki...au mincat-o puiutii tai,nu tu...,lasind gluma la o parte dulciurile nu sint rec.in sarcina deoarece mama poate face diabet gestational(nu e o regula oricum)putin din cind in cind nu fac nici un rau...tin pumnii pt puiutii minunati si lipiciosi care deja isi spun cuvintul...
zouzounaki spune:
LilianaFi multumesc frumos pt raspuns..eu aveam ginduri ca opreste evolutia sau stiu eu mai ce...gata nu mai pap dulciurele...dar stafide uscate oi putea?...
Parintele Arsenie Boca
lilianaFi spune:
Zouzounaki mai bune ar fii stafidele,smochinele...(fructele cu simburi sint indicate in aceasta perioada)decit orice alt dulce rafinat....si apoi dulciurile industriale mai si ingrasa si inca cum,impreuna cu hormonii fac super casa...si deja org.se transforma in sarcina...
pussi spune:
quote:
Originally posted by zouzounaki
stie careva de ce nu sint bune dulciurelele dupa ET?
oare ca am papat o ciocolatica mica mini e bai???ca acum am mustrari de constiinta
Parintele Arsenie Boca
n-are nimic, eu am si . Inearca sa nu te strezezi cu nimic si fa tot ce-ti place!!!
PUSSI 9+
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi