Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetelor,

si noi vom pleca la Albena (complex Laguna) de pe 30 iunie si voiam sa va intreb pe cele care ati fost cu all inclusive cum v-ati descurcat cu laptele de seara pentru copii (a mea e mare, aproape 4 ani, deci as putea sa-i dau de-acolo)? Exista la masa de seara?

A doua intrebare se refera la apa, care am inteles ca n-ar fi tocmai grozava. Sa luam mai bine de-aici apa de baut?

Multumesc de raspunsuri si daca aveti ai alte detalii, astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by madic

Buna fetelor,

si noi vom pleca la Albena (complex Laguna) de pe 30 iunie si voiam sa va intreb pe cele care ati fost cu all inclusive cum v-ati descurcat cu laptele de seara pentru copii (a mea e mare, aproape 4 ani, deci as putea sa-i dau de-acolo)? Exista la masa de seara?

A doua intrebare se refera la apa, care am inteles ca n-ar fi tocmai grozava. Sa luam mai bine de-aici apa de baut?

Madic, eu iti pot raspunde din perspectiva anului trecut.
Apa lor plata noua nu ne-a placut, anul asta ne luam la noi de-a noastra. Aia de la dozator era relativ ok, dar cea imbuteliata nu ne-a placut pur si simplu.
Iar cu laptele gasesti acolo... nu mai stiu daca chiar la masa de seara am vazut dar poti cere si ti se aduce fara probleme. Orice chestie, mai ales cand e solicitata pentru copil, e rezolvata fara mutre.
AMR 3 zile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Roxi74

Buna Dana d, am o intrebare pt tine: cat e taxa de pod si cea de traversare cu bacul? A trebuit sa platesti rovinieta la bulgari? Daca de de unde ai luat-o si cat costa? Mersi

Taxa de pod si taxa de bac sunt egale, 20 ron sau 22, pe acolo. Rovinieta am luat-o imediat ce am trecut de granita, e un chioshc in drum, nu stiu cat a costat, intreb sotul si revin.

Fetele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camys_2000

Eu plec pe 30 iulie la hotel Mimosa. L-a vazut cineva de curand?

Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

http://photos.yahoo.com/camys_2000

Am vazut un Mimosa in Nisipuri. Arata super, mare, piscina cu topogane.. avea intrare din doua strazi comerciale, nu i-am vazut parcarea, poate o fi subterana, nu stiu. Vedeti ca parcarea e o problema la bulgari, cel putin la Nisipuri. Hoteluri cu 200 de camere nu au mai mult de 20 de locuri de parcare. E drept ca se vine mai mult cu autocarul dar in parcari majoritatea masini romanesti.

Fetele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Eleni super multumesc de sfat! M-ai facut sa exclud total varianta asta ca de mers merg dar la parcare sunt dezastru, daca n-am loc de 3 masini dau ture pana gasesc alt loc asa ca pe spatii inguste no way, nu ma bag. Raman la Giurgiu. Vacanta placuta!
Am uitat sa multumesc si celorlalti de sfaturi, si referitoare la drum si la lapte. Abia astept, mai avem si noi putin pana plecam.

Poze

Aissa, te sperii degeaba. daca te incadrezi bine de la inceput sa te asezi acolo unde iti indica si sa nu lasi prea multa distanta fata de masina de alaturi, este perfect. Nu te pune sa mai faci nici o manevra. Ii mai freaca pe aia care se urca ultimii ca vor sa indese mai multi, dar asta numai daca e coada mare. Da, bacul vine cam la o jumatate de ora, nu stiu la ce ora incepe dimineata dar pot sa aflu, parca am auzit ceva de 6:30 dar mai bine intreb sa spun sigur.
Sa stii ca drumul de la Silistra la mare e foarte liber si bun. Se poate ajunge din Bucuresti la nisipuri in 2 ore jumatate, atat au facut cumnatul meu cu prietenii lor pe traseul asta, dar mers cu viteza. Tine cont ca ai autostrada pana la Dragalina si apoi o sosea noua si lata pana la bac, dupa bac iar sosea buna si foarte libera.

Fetele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madic

Buna fetelor,

Au lapte la dozator la toate mesele. Noi am luat lapte de acasa dar nu am desfacut nici o cutie.
Si apa au din aia la fantana, cu bidon din ala mare cum e si la noi. Si au si apa fiarta pentru ceai. Nu am auzit nimic rau de apa dar nu ne-a trecut prin cap sa bem de la chiuveta. Apa de la chiuveta la noi era foarte calda, numai buna de dush. Ma refer la apa rece. asta nu mi-a placut la ei, mie imi place sa ma spal dimineata cu apa rece pe fatza.

Fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ele77 spune:

Madic Eu am fost anul trecut la Laguna Garden si anul asta voi merge in acelasi loc. Noi am avut lapte la noi asa ne-am descurcat seara. Eu din cate imi aduc aminte seara nu era lapte la masa. Si anul asta o sa mergem cu laptic la noi ca tare bun mai este.Apa plata de la ei intradevar are un gust mai ciudat. Dar este buna. Sunt dozatoare de apa si in restaurant si la piscina si in holul hotelului. Fetita este deja mare, de ce iti faci atatea probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

Buna. Imi poate da cineva referinte despre statiunea WHITE LAGOON, aflata la sud de Balcik?

Giliola, cu multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Multumesc fetelor de raspunsuri. Stiu ca fetita mea e mare (comparativ cu alti bbi DC), dar incerc sa evit lucrurile care ne-ar putea strica vacanta (lapte nu tocmai OK, apa care s-o strice la burtica, etc). Si recunosc ca nici eu nu beau orice fel de apa (plata - nu la cea de la chiuveta ma refeream), asa ca mai bine pun cateva bidoane in portbagaj.

Ele77 - zi-mi si mie daca vrei mai multe despre hotel, la noi e prima data cand mergem aici. Mersi .

Astept in continuare alte impresii de la fetele care s-au intors recent.

Pentru cele care pleaca deja in vacanta - drum bun si vreme frumoasa!
Mai avem si noi un pic...

Mergi la inceput

Revin cum am promis: rovinieta in Bulgaria este 5 euro/saptamana.

Fetele mele

Mergi la inceput