Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Deci in mod normal trebuie sa platim mai mult de 5 euro, pentru ca 7 nopti(cat are sejurul nostru) inseamna de fapt 8 zile, deci mai mult de o saptamana. E corect?
Tu ai stat sejur de 7 nopti si ai platit doar 5 euro?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna fetele,

si noi urmeaza sa plecam sambata la Riu Helios Bay- Obzor, mai este cineva care merge in perioada asta? Noi ne-am gandit sa mergem pe la Vama si sa plecam de dimineata din Bucuresti.
Spuneti-mi si mie cum ar fi mai bine sa avem la noi euro sau lei, unde sa schimbam in leva?
Va pup si va doresc concediul la care visati !

Elenuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Buna Elenuca, si noi mergem in Obzor dar la Riu Miramar, din 30 iunie. voi cate zile stati? Nu cred ca mai ajung sa citesc parerile tale despre concediu daca va intoarceti abia dupa o saptamana. Sunt si Sibiu si o sa plecam pe 29, facem un popas de o zi in Bucuresti si in 30 dimineata plecam spre Obzor. Cu ce agentie pleci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Asa este Roxi, stam o saptamana, ne intoarcem cand o sa plecati voi . Plecam prin agentia Jeka, am primit referinte bune despre ei si cand am ales hotelul acesta , m-au felicitat pentru alegerea facuta. asigurandu-ma ca este un loc ideal pentru tineri casatoriti. Noi am avut un fiasco anul trecut in Grecia ( bang ) si brrrr nu vrea sa se mai repete.
Tu cu ce agentie mergi?

Abia astept concediul, tanjim dupa el de anul trecut...

Seara placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Gata, si noi ne pregatim de plecare. Plecam vineri dimineata, dormim la Eforie si sambata suntem la Nisipurile de Aur. Vom lua lapte Dorna (din acesta am avut si anul trecut, nu l-am tinut la frigider decat dupa ce am deschis cutia si nu am avut nici o problema) si apa plata (pentru orice eventualitate) si citeva cutii de suc cu pai. Vom lua ceva euro (aprox. 200, plus tot maruntisul gasit in casa) si inca nu ne-am hotarat daca sa schimbam leva in Eforie (cica se gaseste la casele de schimb) sau sa scoatem de pe card acolo.

Sper sa revin cu cat mai multe amintiri frumoase, informatii folositoare si multe poze.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am deschis capitol nou

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

ce matinala esti, aissa...deja-i capitol nou deschis
vreau sa te intreb ...parca ai solicitat la hotel o confirmare a rezervarii facute de agentie. ai primit raspuns?
ma gandeam sa bag si eu o intrebare la hotel...

Mergi la inceput