Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

quote:
Originally posted by cin

Fetele, are cineva vreun model de declaratie pe care o da celalalt parinte prin care isi exprima acordul cu privire la includerea copilului in pasaport??
Va rog...as vrea sa merg maine la pasapoarte sa rezolv si vreau sa am toate actele in regula

Din ce stiu eu, declaratia trebuie sa fie data in fata autoritatilor de la pasapoarte sau in fata notarului. Si notarul are deja formularul.
Sper sa nu zic vreo prostie, la noi asa a fost anul trecut.
Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Aissa, eu inca n-am achitat, ca imi trebuia CNP-ul lui Vlad si nu-l aveam la mine. am fost direct la CEC. oricum, tipa de la ghiseu stia exact ce taxe vreau eu sa platesc incearca la un alt cec, sau la posta... sau da un tel in nicolae iorga si vezi exact ce-i cu taxa aia
si esti sigura ca nu-ti trebuie declaratie? adica sa dai tu declaratie ca esti de acord pt includerea pe pasaportul sotului si la fel pt sotul tau??? intr-adevar, daca se prezinta ambii parinti declaratia nu e necesar sa fie legalizata, dar se da in fata ofiterului de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da, m-am lamurit intre timp ca trebuie declaratie, am inteles eu gresit si multumesc de model. Oricum, sper sa mearga data acolo, ca nu am cand sa merg la notar azi si maine sper sa rezolvam repede avand in vedere caldurile astea.
De platit am recitit si am inteles ca tb platita doar taxa de includere dar ca sa fiu sigura ca e ok am rugat o colega sa imi plateasca tot ce trebuie pt includere ca sa nu ma intoarca. Asa ca sper sa fie ok maine si sa depunem.
Pozele se fac acolo, nu?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Aissa, si noi mergem miercuri s-o trecem pe scumpita noastra in pasaportul meu. Declaratia se poate da pe loc la Serv. Pasapoarte daca sunt prezenti ambii parinti cu C.I. in original la ei, fara a mai fi nevoie sa mergeti la notar. Taxa de includere se plateste doar daca tu aveai pasaport si vroiai sa treci copilul ulterior. Daca ti-l faci acum, nu mai e nevoie sa platesti taxa. Mie imi expira pasaportul in iunie si imi fac altul nou in care o trec si pe Daria si nu a fost nevoie sa platesc si pentru ea vreo taxa ci doar: 64.2 ron (costul pasaportului) + 32 ron (taxa consulara). Poze va face acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Aissa, noi am trecut ambii copii pe pasapoartele fiecaruia si a trebuit sa ne dam acordul unul altuia. Noi am facut actele la notar, nu stiu daca se putea si la politie. Pozele se fac pe loc la politie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Incerc sa va lamuresc:

Declaratia este afisata pe panoul din curtea Pasapoartelor.

Daca va faceti pasaport nou si vreti sa includeti copilul odata cu crearea pasaportului vostru nu platiti nimic pt copil ci doar taxele voastre.
Eu nu am platit nimic pt copil.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Va multumesc pt listuta.

www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Eh lasa, sa mai castige si statu' de pe urma mea. Am achitat si pt cea mica, dar acum si cu 12 lei in plus sau in minus nu mai conteaza. Multumim tuturor, am pus toate actele, declaratia o dam acolo si gata, speram sa nu fie coada si cam atat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu mi-am facut pasaport nou pentru ca-mi expira acum, in iunie, si am platit taxa de includere a copiilor. Am avut de platit o taxa la CEC si inca ceva la Trezorerie (cred ca taxa consulara).
Declaratia am dat-o la notar, pentru ca anul trecut cei de la pasapoarte nu erau de acord decat cu aceassta forma, si n-am avut chef sa ma cert.

Mergi la inceput

Am fost deja la pasapoarte: declaratia am dat-o fiecare de mana pe formularul 4 completat de celalalt sot (deci pe verso la cererea de includere). Iar chitantele pt includere nu mi le-a cerut, desi le aveam. Asta e, mi-e statul dator 12 lei. Imi pare rau ca m-am dus cu fata, trebuia sa iau doar pozele la noi, ca nu a stat deloc, se misca, dansa pe scaun, nu stiu cum o fi iesind dar nu mai conbteaza. A mers repede, nu era aglomerat.

Poze

Mergi la inceput