Bulgaria ... impresii, drum, hoteluri (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Vreme buna, concediu placut ! Te asteptam cu poze si impresii despre cum e la vecini anul asta!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Buna dimineata fetelor
Aissa trece-ma si pe mine pe lista: 30 iunie-07 iulie la Obzor hotel Riu Miramar. A fost cineva acolo? Cine a venit de curand din Bulgaria cum e drumul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsimona spune:

...si pe mine!!!
Albena, Hotel Magnolia Garden, 23-30 iulie

V-am pupat!
Simona & Bogdan & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Noi am cautat bilete la Albena pentru perioada 23-30 iunie incepand cu 23 aprilie, dar nu am mai gasit la nici o agentie din Iasi, asa ca pana la urma mergem la Riu (Grifid) Arabella, la Nisipuri in perioada 23-30 iunie. Am vazut ca mai sunt si alte mamici, in aceeasi perioada, sper sa ne intalnim.

O saptamana frumoasa!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

AM FOST LA NISIPURI DE 1 MAI

cineva intreba de bancomat raiffaisen, era unul singur functionabil in centrul statiunii, dar desi am avut card raiffaisen din romania comisionul a fost mare zic eu, si retineti nu e procent din suma ci acelasi indiferent de suma, am scos initial 10 leva, adica app. 5 euro deci 15. ron si ceva si comisionul a fost 11.2 ron, alta data am scos mai mult 30 leva si acelasi comision, am aflat abia cind mi-a venit acasa extrasul, deci e bine sa scoateti mai mult o data nu cite putin
in statiune dar si la balcit am schimbat si lei in leva, cursul nu era grozav insa, cel mai bun curs in varma, 1 euro-1,85 leva
numai bine si vaqcanta placuta
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

noi plecam pe 8 iunie (8-15)in statiunea Sf. Ctin si Elena, Hotel Sirius Beach 4*
mai e cineva in statiune in perioada asta?

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Roxi, chiar dimineata mi-a zis o colega ca au fost in we copiii ei si ma sfatuiesc sa nu merg pe varianta Giurgiu, ca e drumul rau. PAna la urma cred ca peste tot e la fel, cel mai probabil eu pe Giurgiu voi merge totusi.
Mersi si de raspunsul cu Raiffeisen, deci nu e nici o afacere.
Completez la lista acum.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxi74 spune:

Multumesc Aissa poate pana in iulie cand mergem noi se mai repara drumurile, cel putin asa sper. Varianta Giurgiu este cea mai buna sau cea mai scurta? Au avut probleme cu parcarea? Am mai citit pe forum tot felul de zvonuri in legatura cu locurile de parcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Fetele, are cineva vreun model de declaratie pe care o da celalalt parinte prin care isi exprima acordul cu privire la includerea copilului in pasaport??
Va rog...as vrea sa merg maine la pasapoarte sa rezolv si vreau sa am toate actele in regula

Mergi la inceput

Cin si noi mergem maine la pasapoarte dar eu vreau sa o includ la amandoi, nu se poate? Caz in care inteleg ca nu e nevoie de acesta declaratie (despre care citisem ca se da acolo, in fata ofiterului care primeste dosarul). Ce nu am stiut eu este daca tb sa platesc pt ea ceva, adica noi ne facem acum pasapoarte ca nu avem, si eu am zis sa facem pt noi si sa o includem pe ea, caz in care citisem pe site la ei ca e scutit de plata taxelor consulare. Dar nu scrie nimic de cei 3 RON care reprezinta includerea, bani pe care nici nu stiu unde ar tb sa ii platesc (ca pe site nu scrie nimic). La CEC nu a stiut sa imi spuna, sper ca maine in Iorga sa nu am surprize sa ma trimita pt 3 lei inapoi. Tu unde si cat ai achitat?
Roxi nu e nici cea mai buna, nici cea mai scurta varianta. De la niste prieteni am inteles ca cea mai scurta ar fi pe la Calarasi, sa trecem Dunarea cu bacul. Nu stiu sincer nici eu ce sa aleg. Cat despre parcare nu au avut pb ca nu au stat mult, inteleg ca doar o zi au mers acolo ca stau in Constanta, s-au dus doar in vizita in Albena. Nu stiu daca au innoptat acolo.

Poze

Mergi la inceput