Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, iti trimit maine dimineata. Acum s-a facut vremea de plecat acasa si nu vreau sa fac ore suplimentare .
Pregatesc pt maine dimineata un rezumat cu ceea ce ne intereseaza pe noi (ma refer aici si la indemnizatia de maternitate, si la ajutoare si la diferenta suportata de angajator) si il postez.
Paaaaaaaaaaaa!

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Deci fetele daca (Doamne fereste) nasc pe la 7 luni (sper sa nu fie cazul) nu trebuie sa imi iau vreo 100 de zile concediu post natal ci doar 42? Important e sa se nasca bebe sanatos stiu dar nu pot sa nu ma gandesc si la asta ca sa stiu cum procedez ca la mine la servici e mai complicat.Myral22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Sim, multumim! Excelenta ideea! Ca pe toate ne intereseaza subiectul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Roxana, esti mai bine? La multi ani pentru tatal tau!

Danielle, ai mai incercat sa asculti bataile inimii cu aparatul pe care ti l-ai luat?

Ayumi, am citi un pic din urma... sper ca de data asta lucrurile sa fie bine!

18+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

mandarinutza mercic ..numele le-am salvat..sunt pe listuta..trebuie sa ne hotaram la un nume..ca nu o sa lasam bebelasa no name:D

tomasa asa este si la noi din ce am discutat cu fata de la RU, desi habar nu avea de asa ceva..nu a mai fost vre-un precedent la noi in institutie..asa ca io si prietena mea gravi in 6 luni o sa fim primele... noroc cu DC ca asa am aflat si eu..

of bine ca nu sunt singura cu burta rece partial..astazi am uiat sa intreb medicul..la cat de zaacita am fost..si avem o mie de intrebari...am uitat si de ce m-am dus la dr. astazi..respectiv pt. dureri..care au cedat intre timp..acu' nu stiu ce sa fac..sa mai iau NO-SPA, desi nu ma mai doare..dar am impresia ca-i burta tare uneori..ori sa nu le mai iau?....

dupa eco de azi am o fisa cu niste prescurtari din care nu pricep nika si cica cu respectiva fisa trebuie sa merg la TT.
sunteti dragute sa-mi spuneti si mie in ce consta TT? procedura in sine? imi ia doar sange si atat? plus rezultatele de astazi de la eco?

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

carpatina incerc in fiecare zi,dar nu se aude nimic poate nu stiu eu sa ascult sau poate e prea devreme.nu stiu...
tzuc felicitari ptr fetita

danielle 20+ Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

Mergi la inceput

cautand pe net sa descifrez rezultatele de astazi de la eco, am gasit un site ff interesant cu valorile masuratorilor (atat prescurtari, cat si ce inseamna fiecare) pe saptamani de sarcina:

http:// www. awog .it /fl. htm

sper sa se vada link-ul..am pus spatii ca sa nu-l rejecteze la afisare, voi copiati link-ul si scoateti spatiile.

na ca m-am lamurit si eu..si este in parametrii normali bebelasa

"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Fetelor vreu sa va pun o intrebare mai delicata,voi la consultatia ginecologica va epilati total? Maine ma duc din nou la consultatie si nu stiu cum ar trebui sa procedez

Cristina 21+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

offf...limbile straine ma ucid ...dintre toate nu am inteles ce inseamna Curva Peso Stimato Fetale =EFW
cristina85ss te rog, fii amabila, poti sa-mi spui ce inseamna?

multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

tzuc dupa cuvintele acelea curva peso stimato totale,iti mai da si altceva,cum ar fi niste cifre sau cam asa ceva?

Cristina 21+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput