Mamici de septembrie - octombrie 2007 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hai ca va las, ca ma duc la a doua intalnire cu BB Valdutz pe ziua de azi.

Mai dau odata o strigare: are cineva nevoie de o programare la echo la Iosup (la CMU Unirea) in 16 mai? Dati-mi PM si vorbim mai pe seara. Daca nu, gasesc eu cui sa o donez

Ana 22+ si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Multumesc Tomasa pentru raspuns, o sa vorbesc cu dna. dr. sa vedem ce facem. Problema este ca eu inca merg la servici...ma gandesc sa-mi iau un medical ca poate isi revin valorile astea...

In alta ordine de idei....cedez programare la Dr. Herghelegiu la Euroclinic, vineri la 8 dimineata, vrea cineva?

22+
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza, vai de ei daca nu imi dau bonusul si compensarea timp de 6 sapt asa cum spune legea...Adresei de care ziceam o sa ii iau nr de inregistrare si pastrez o copie. Si daca nu...ITM here I come

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sim, multumesc mult. Deci imi pot lua "alt fel de medical". Asta ce inseamna? Concediul de risc maternal cumva? Si inca ceva, te rog. Si eu stiu ca un contract colectiv de munca nu poate trece peste prevederile contractului de munca la nivel national. Ai cumva idee daca la nivel national mai e valabila faza cu reducerea duratei zilei de munca la 6 ore, cu pastrarea nealterata a drepturilor salariale? In cazul in care ai recomandarea medicului, fireste. Eu la sarcina cu Tudor am beneficiat de clauza asta, acum vad insa ca ai nostri au scos-o din contractul colectiv la nivel de societate si au lasat doar aia cu consultatiile prenatale in timpul programului de lucru. Dar in cazul in care mai e valabila la nivel national chiar nu-mi pasa, tocmai fiindca stiu ca sunt obligati sa-l respecte.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

quote:
Originally posted by cristina85ss

Gabriela77 multumesc Cum ai ajuns in Cluj?

Cristina 21+
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Cristina, la Cluj am facut facultatea si mi-am intalnit "alesul". Ne-am indragostit unul de celalalt si de oras si am ramas. Dar familia mea este la Deva! Pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tomasa

Sim, multumesc mult. Deci imi pot lua "alt fel de medical". Asta ce inseamna? Concediul de risc maternal cumva? Si inca ceva, te rog. Si eu stiu ca un contract colectiv de munca nu poate trece peste prevederile contractului de munca la nivel national. Ai cumva idee daca la nivel national mai e valabila faza cu reducerea duratei zilei de munca la 6 ore, cu pastrarea nealterata a drepturilor salariale? In cazul in care ai recomandarea medicului, fireste. Eu la sarcina cu Tudor am beneficiat de clauza asta, acum vad insa ca ai nostri au scos-o din contractul colectiv la nivel de societate si au lasat doar aia cu consultatiile prenatale in timpul programului de lucru. Dar in cazul in care mai e valabila la nivel national chiar nu-mi pasa, tocmai fiindca stiu ca sunt obligati sa-l respecte.

18+

De care 6 ore spui tu? Daca te intorci din CIC mai devreme? Alea mai sunt.

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Mandarinutza, vai de ei daca nu imi dau bonusul si compensarea timp de 6 sapt asa cum spune legea...Adresei de care ziceam o sa ii iau nr de inregistrare si pastrez o copie. Si daca nu...ITM here I come

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Hai ca ma apuc sa citesc legea. Sunt obligati sa ne asigure compensarea de la cei 8 mil si pana la salariul nostru timp de 6 sapt? Poti sa-mi dai si mie o trimitere catre articolul respectiv din lege? Ca sa o citez si eu la momentul potrivit, cu numar de registratura si copie cu tot . Merci mult, mult de tot!

18+

Mergi la inceput

Stiti ce ma gandeam? Ca ar fi util sa trimit pe adresa comuna de mail ordonanta privind medicalele, ordonanta privind concediu de ingrijire copil si contractul colectiv nou ca sa il poata citi oricare dintre noi? Ce ziceti?

Sim 22+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Nu alea. De alea stiu. De cele din timpul sarcinii intrebam. Eu si in sarcina (prima) am avutprogram redus, pe baza unei adeverinte de la medic. Sa inteleg ca acum s-au scos intr-adevar... Speram ca incearca ai mei sa ne pacaleasca si ca de-aia nu le-au mai trecut in contractul colectiv la nivel de societate pe anul asta.

18+

Mergi la inceput

Ar fi super sa le trimiti, ca sa nu te mai stresam cu intrebari.

18+

Mergi la inceput