*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dama, merci pt sfatul cu laptele, am sa incerc.

Gina, nu am parola comuna, si acum am incercat sa-mi activez PM, sper ca am reusit.

Jasmin 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Jasmin012mie imi trece cu biscuiti si alune, nuci..

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mersi mult fetelor!!!Ma gandesc ca Alexia o s-o cheme.Dar mai asteptam urmatoarea ecografie ca sa fim siguri.Dar eu presimt ca e fetita.
Acum ma duc la culcarici,ca mi-e somn.Mai vorbim maine.Pup burticile!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Ramonella felicitari pentru !!!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Ginasunt convinsa ca e un subiect delicat pentru tine si te rog scuza-ma ca intreb, dar s-a stabilit care a fost motivul pentru care ai pierdut 2 sarcini, mai ales ca inainte ai nascut doi copii fara problema?

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by darleena

Ginasunt convinsa ca e un subiect delicat pentru tine si te rog scuza-ma ca intreb, dar s-a stabilit care a fost motivul pentru care ai pierdut 2 sarcini, mai ales ca inainte ai nascut doi copii fara problema?

13+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Darleena, prima s-a oprit din evolutie la 6 saptamani insa abia la 10+ saptamani au inceput sangerarile puternice si a fost nevoie sa ajung de urgenta la ER.
Nici cand am nascut nu am avut parte de asa dureri groaznice dar, caut sa nu intru in amanunte ca speriem fetele.
La a 2-a, am avut avort spontan la 5 saptamani si s-a eliminat singura.A fost ca un CM ceva mai abundent si spre fericirea noastra, am scapat de "cutit de aceasta data.
Mi s-a spus doar ca in sarcina, se intampla adesea si doar dupa a 3-a sarcina se intra la investigatii serioase.Asa este aici.
Toate analizele mi-au fost bune si nu se stie de ce a fost sa fie asa!
Am acceptat insa situatia inca de la inceput si cred ca de aceea, mi-a fost mult mai usor sa trec peste si sa o iau de la inceput.
Sunt o fata optimista (viata m-a invatat sa fiu asa), am luptat si impreuna cu Dumnezeu, am invins! Si uite asa, se face ca astazi sunt una dintre gravidutele acestui grup!
Sper si cu cea mai mica celula din mine ca totul,va fi bine de aceasta data.Trebuie sa fie bine.
Indiferent de situatie, iau lucrurile asa cum vin si tot ceea ce-mi doresc este, multa intelepciune sa stiu cum sa le iau si cum sa le rezolv pe toate.Sa fiu, ceea ce trebuie sa fiu ca femeie,sotie mamica, prieten pentru cei din jur etc.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ramonelule FELICITARI!!!!!! ptr fetita ...fetele au preluat conducerea,asteptam baietii
Mai fetelor eu am un chef nebun de si cum nu mai avem nici interdictie...

anca 13+

Maria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Gina, , am reusit!!! Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Dragi burtici,

In primul si primul rand va urez multa santate voua si bebeilor vostri.

Va deranjez cu o mare rugaminte. Sunt o mamica de ianuarie-februarie 2006 care se chinuie sa termine un masterat cu o dizertatie pe tema maternitatii. Vreau sa analizez imaginea femeii gravide in revistele pentru femei si felul in care viitoarele mame vorbesc despre experienta gravditatii (aici pe forum, spre exemplu). Rugamintea mea la voi este daca puteti sa raspundeti la cateva intrebari dintr-un chestionar. Nu o sa va rapeasca mai mult de 5 minute. Dati-mi un mesaj privat sau un mail daca vreti sa raspundeti la intrebari, iar eu vi le trimit pe mail sau PM.

Van multumesc frumos anticipat si sper ca nu v-ati suparat pe mine ca am intervenit asa brutal in discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Anca,bravo de chef si spor la prestat!Noi la sarcinile trecute am perstat(ceva mai grijuliu) pana in ultima luna de sarcina fara probleme.Doar acum, este exceptie.

Jasmin' - felicitari pentru reusita! Nu-i asa ca n-a fost greu?! Ce zici, iti faci curaj si la schimbarea unui capitol ?!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

nu stiu cate mai sunteti treze...
dar acum m-am linistit si pot iar sa scriu
am fost azi la dr, Vladareanu , dupa cea de-a doua sangerare si a zis ca e ok
si nici macar nu mi-a zis sa stau la pat
of!
si apropo de discutii , a mai zis "fara sex" .......
iar incep sa sper ca va fi totul ok !
bine v-am regasit!
kiva10+

Mergi la inceput