*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Kiva, imi pare rau pentru sangerarile pe care le-ai avut. De ce cantitate si de ce culoare au fost?! Ti-a dat doctorul ceva tratament de sustinere?! Vai de mine, mi se face inima cat un purece cand aud de "sangerari"! Sper din toata inima sa ti se opreasca si sa nu mai auzim acest cuvant la odiseea noastra.Nu avem nici una nevoie de el in acest timp. Sa fii tare si sa gandesti optimist.Te
Gina.

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

am avut doua episoade la interval de o saptamana
au durat 10 minute , au fost superabundente si dupa 10 minte gata
dr spune ca nu sunt de preferat , dar ca se incadreaza la capitolul "evenimente normale" si ca insotesc "fixarea placentei de uter"
aveam deja tratament cu utrogestan

kiva10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiva spune:

noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata burtici!!!
Ce mai faceti???Eu inca sunt entuziasmata de ieri,inca nu mi-am revenit.Sunt foarte fericita ca e sanatos bebikul.Ieri a fost si tati cu noi.I-a placut foarte mult,mai ales ca bebe ne-a facut cu mana.Asa de mult se misca ,era tare neastamparat.Nu ma mai satur sa ma uit la pozele lui.O sa le pun pe net,dar sa se incarce bateriile de la aparat.Sper sa se vada bine.
Aaaa,si fetele care stiti deja sexul,la voi cum s-a vazut pasarica sau putzulica????Sa facem comparatie.
Va pupacesc!!!!

poze
vine bebe

Ramonel14+ ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,
ramonela, ma faci sa nu mai am rabdare pana sapt. viitoare cand merg la eco..ce emotii o sa am si eu, desi nu se vede inca.
kivaimportant e ca e bine BB!

Am dormit ff rau, pe tati l-am trimis din dormitor, el e obisnuit sa ma tina in brate strans cu picioarele si mainile peste mine si nu intelege ce nu am aer si am nevoie de libertate de miscare. Si dupa a venit furtuunaaaaaaa si mi-a fost frica ..si m-am mutat eu cu el

PUSSI 8+

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Buna burtici!
Azi am o zi super incarcata la servici asa ca am intrat de acasa sa vad ce mai faceti.
Ramo, felicitari pentru fetita....sa fiti sanatoase!
Gina, ce varsta au fetitele tale?

Pupici si sa aveti o zi frumoasa!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Buna dimineatza!!!
ramo, felicitari!!!!!

fetelor lasati ca echilibrez eu situatia vineri (sper!!!!) !!!!!

saptamana viitoare merg la un curs pt mamici!! de abia astept!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

14+ mami de baietzel sau fetitza???

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

RAMO felicitari ptr fetita!sa fiti sa natoase si sa va bucurati amandoua de viata si una de alta!
Fetelor am intrat repede ca nu am timp prea mult,dar as vrea sa va rog ceva din suflet.chiar daca e ceva banal ce va zic eu,si toate stiti asta,va rog din suflet protejati_va,menajati_va cat mai mult posibil,si orice chestie cat de mica sa o luati in seama si sa nu o lasati.va zis astea ptr ca eu aseara am ajuns la urgente la spital,dupa ce am cautat un cabinet deschis,si nu am gasit,am ajuns la spital cu scurgeri maronii le zic eu ptr ca asa erau maro inchis,dar dr le/a zis sangerari.am tras sperietura vietii mele,sper sa nu mai am parte de nici una mai mare,si nici voi.plangeam si nici nu puteam sa/i explic dr ce am,pana la urma a inteles si m/a urcat pe masa,dupa ce mi/a zis pierdere din dopul gelatinos cred,cu amenintare de avort,banuia,dar a zis hai sa vedem.la control,a vazut colul,era inchis,lung si tare,a zis foarte bine,apoi mi/a facut o eco ptr ca am insistat eu sa stiu daca bb/ii mei sunt bine,si la eco unu sportiv si celalalt puturos,adica dormea,dar le bateau inimioarele bine si a zis ca e totul ok.scurgerile a zis ca se poate sa se fi dezlipit putin placenta cu toate ca la control era complet lipita,sa se fi lipit la loc.mie acasa mi/a curs destul de mult,dar la control i s/a mai luat pe manusa foarte putin si inchis la culoare.mi/a dat utrogestan 2 pe zi oral,si no/spa la fel 2.aaa,am avut de vreo 3 zile seara mai ales niste dureri de burta usoare,dar nu ca la ciclu,intepaturi asa.la mine poate fi zic eu ca sunt doi si apasa si mai mult si poate de asta.acum ma rog la DD sa/mi tina bb/ii sanatosi si sa/i tin in burtik cat mai mult.va pup si am plecat,vb cand ma intorc,ca nu mai pot sta.pupici la toate

14+

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Doamne Irinuc ce m-ai speriat.Cand am inceput sa citesc m-a luat un fior.Ce bine ca acum esti bine,si nu a fost nimic grav.Doamne ajuta sa fie bine!!!

poze
vine bebe

Ramonel14+ ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Felicitari pt. fetita Ramonella. Sanatate multa sa aveti.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput