All about Constanta! (88)
Raspunsuri - Pagina 19

Ontica Camelia spune:
Dragele mele, buna ziua!
Dupa ceva timp am reusit sa intru sa citesc/scriu, dar nu tot ceea ce am citit aici m-a bucurat. Urez sanatate copiilor & parintilor bolnaviori.
Cristina ai facut bine ca te-ai dus si la Ef Sud, nu este prima data cand aud de copii chinuiti la Judetean si "reparati" la sanatoriul din Ef Sud. Despre medicii de acolo numai de bine. Am trecut si eu prin "mainile" lor acum vreo 8 ani, si totul este ok. Eu am fost operata de dr. Cucu, am inteles ca si in prezent este singurul care face laparoscopie acolo.
Felicitari doamnelor care au reusit sa aduca zambete pe fetele copiilor de la Agigea.
Isidora multa sanatate micutei.
Sinzi mi-a placut tare "romanashu'".
Ieri am fost la circ, am plimbat mandra cu poneiul si ne-am adus aminte de copilarie (noi, parintii). Alex la ultima parte dadea semne de plictiseala, dar a rezistat eroic. Imi pare rau ca nu am luat si aparatul foto cu noi.
Multa sanatate si sa "auzim" numai de bine!
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia & Alexandra -Elena
(27 feb 2004)

isidora spune:
Of,Crixia,imi vine sa urlu de ciuda!!!.
Doamne ajuta!Va fi bine de data asta!
Umflatel,iti trimit p.m.
Angeliquedes,esti mult prea draguta...stii bine cine e pe deplin responsabil de fericirea ta...Dar pt. ca si eu ma bucur enorm de minunea care vi s-a intamplat,aici in coltisorul meu,pot spune ca impartasesc o parte din emotiile tale...Doamne ajuta, sa fiti sanatoase? si sa cresteti frumos!
De o femeie buna ,si eu am mare nevoie;la Craciun,cand mi-era lumea mai draga,doamna mea s-a hotarat ca are prea multe cliente si m-a lasat cu ochii in soare sau sa spal singura 15 bucati ferestre si sa fac curatenie pe 2 nivele ca la demisol cine sa mai ajunga..?!Nu-ti spun ce maini aveam de sarbatori sau ce dureri de spate...Unde mai pui ca am ajuns la concluzia ca daca ar fi sa ajung sa -mi castig existenta din asta as muri de foame probabil....E mult prea greu...
Deci si eu as vrea pe cineva,o data la 2 saptamani,o luna pt. curatenie generala;ca de intretinut ma descurc .
Marilen,foarte frumoasa actiunea voastra,eu stiu exact ce simtiti pt. ca am crescut langa o casa de copii si mergeam mereu la ei cu prajituri si bomboane...Iar cu ASCOR-ul ,in Iasi ,mergeam in fiecare duminica,la azile ,la case de copii...Cel mai mult m-au impresionat copii infestati cu Hiv,si faptul ca data viitoare nu-i mai gaseam pe toti si lacrimile batranilor cand ne auzeau colindand in Ajunul Craciunului...Si ce povesti triste aveau acesti batrani,si ce priviri deznadajduite unii dintre ei ...
A fost poate cea mai importanta perioada din viata mea,acolo am invatat ca "Daruind voi dobandi"...,daruind altora,fie si un cuvant bun,sau un colind mie imi daruiesc de fapt...
Vape toate si toti copilasii si va doresc sanatate!

liris spune:
quote:
Originally posted by CRIXIA
AM fost si noi smabata in zona, dar asta o realizez abia acum, cand va scriu... am fost la Spit de Oase Eforie Sud, unde ne vom duce luni dis de dimineatza pentru a pune corect mana fracturata a Alexiei in ghips . Se va intampla sub anestezie generala.
unor medici ar trebui sa li se retraga dreptul de practica bai frate. nu e posibil sa faca asemenea greseli, mai ales pe copii

mav spune:
Va pup pe toate, fara exceptie, dar in special pe mamicile care ne-au fost alaturi cu incurajari "telefonice"!
quote:
Originally posted by liris
Alina, ce face cu Sebi? m-am uitat dupa dupa tine si nu ai mai scris de vreo 6 zile...
Simona

Voi ati reusit sa mai faceti ceva investigatii pt Robert? Ati terminat tratamentul? Cum veti proceda cand veti veni in Ro?
Dana (Madamsadamy), am si eu ceva pt mamica aceea nevoiasa, am sa te sun sa stabilim cum ne intalnim. Foarte frumos gestul tau!

Crixia, ma bucur ca pana la urma te-ai hotarat sa-i mai faci Alexiei

Marilen, Fisun, Conelia& participantele la intalnirea cu copilasii de la Agigea,

Roxana, n-ai mai scris daca si-a revenit Pat, sper ca acum sunteti bine toti!
...Si noi am fost sambata la circ, ne-am vazut cu Cami

LA MULTI ANI CELOR CARE SERBEAZA AZI SF. CONSTANTIN SI ELENA!!!!

Tania, sa-ti traiasca sotul!!!!!
La multi ani fericiti!!! (cu scuzele de rigoare pt urarea intarziata):

03.05.2006 Natalia (LeeAnn)
04.05.2005 Stefan(cornelia)
11.05.2004 Mihaita(cristina_smn)
18.05.2004 Ana Sophia(dani33)
18.05.2005 Alexandra(mygirl)

...si in avans pt Marius, in cazul in care Gen ne mai citeste:

O zi frumoasa tuturor!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

mav spune:
quote:
Originally posted by nico26
Salutare mamici din Constanta!
Momentan sunt o mamica din Bucuresti, dar cam intr-o luna voi fi mamica de Constanta. M-ar interesa si pe mine, daca se poate, o bona.
Imi e tare greu ca nu stiu pe nimeni in Constanta si voi incepe si eu serviciul.....
Astept raspunsurile voastre...daca se intampla sa stiti pe cineva...si mai ales daca aveti recomandare catre cineva anume..ar fi super....ca si asa mi-e tare greu ca trebuie sa imi las bebeul( are 1 an jumate...dar tot bebeu e pt mine)dintr-o data cu cineva strain.
Multumesc si pupici!!
Nic
Nic, BINE AI VENIT!!!

Povesteste-ne cate ceva despre voi! Ai baietel?
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Cornelia spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Constantin sau Elena!
Crixia, imi pare asa de rau ca s-a intamplat exact de ceea ce iti era teama. Cine e medicul care i-a pus gresit mana in ghips??? Alexia e bine?
Vic, ma bucur ca v-ati revenit si ca ai revenit!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

ege spune:
la multi ani celor care isi serberbeaza onomastica.
crixia,chiar asa,cin i-a pus ghipsul alexiei?tinem pumnii sa fie bine!
roxa,ce mai faci?nu ai mai scris de cateva zile!sper sa fie totul ok cu voi
sa aveti o sapt buna!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Cornelia spune:
Am ajuns la capatul puterilor cu tusea Mariei. Sa ii fac teste pt. alergie? incotro sa o apuc? Nu ma dus-o la gradinita, cu toate ca nu are nimic, dar a tusit toata noaptea, a varsat si eram epuizate amandoua dimineata.
Crig, din motivul asta nu am venit nici la inot, ca si noaptea de sambata spre duminica a fost la fel.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

roxanaz spune:
neata
noi din pacate am zacut tot week end-ul asa ca nu prea avem cu ce ne lauda. acum suntem cica mai bine, adica la munca.
Cornelia imi pare rau de tusea Mariei, este seaca? apare doar noaptea? daca ii dai niste ketotifen la culcare nu se simte nici o ameliorare?
Crix succes mult azi la Eforie! pupici Alexiei si sa se faca rapid bine!
felicitari pentru actiunea de la orfelinatul Agigea!
o saptamana frumoasa tuturor.