Naturiste si homeopate (31)
Raspunsuri - Pagina 3
maria08 spune:
Buna fetelor!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine......nu am mai intrat aici de ceva vreme......
Am terminat in martie tratamentul lui A.....dar rezultatele intarzie sa apara ......a trebuit sa-l fac pentru ca altfel ramaneam cu un pitic pe creier..
Tzuca74: Ma bucur ca ai revenit printre noi! Stiu ca ultima data ai scris ceva de un tratament cu produse pe baza de aloe??! Sau ma insel?1 L-ai mai facut?
Eu sunt fata care ti-a cerut detalii despre tratamentul de la Sovata.....apropos, mai merge cineva anul asta? Parca as incerca si asta......
Adimercedes: Tu ce mai faci? Cum evolueaza sarcina? Iti doresc ca totul sa fie bine si sigur asa va fi!!
Va pup pe toate, dar pe toate!!!
iuca spune:
Buna fetelor,
E prima data cand scriu la naturiste, desi va citesc destul de des. Povestea mea pe scurt este urmatoarea: sotul are azoospermie (zero pe linie) . Analizele hormonale (LH, testosteronul, prolactina) au iesit intre limitele normale, mai putin FSH care este 10 si limita superioara este 8. Sotul meu avea probleme si cu TSH ( hormon tiroidian) dar cu tratament il tine intre limitele normale. El ia de BU, royal jelly, ginseng, maca, spirulina. Va rog din suflet sa imi spuneti daca se poate rezolva ceva, eu am citit undeva ca nu exista tratament pt FSH, dar stiti cum e, speranta moare ultima. pt toate fetele
hai, bebe, vino la noi... - august 2005
vio
marryan spune:
salut fetelor!!!
demult nu am scris pe aici ca m-am lasat complet de tratament insa acum am nevoie de urgenta de sfatul vostru!
eu azi mi am luat analizele hormonale si sunt urmatoarele
Faza foliculara:
FSH-2.6 norma-2,2-15,0 UI/l
LH-8.4 norma-0.8-27.1 UI/l
Estradiol-98.0 norma-55-227 pg-ml
Progesteron-1.0 norma-0.06-1.26 ng/ml
Prolactina-14.0 norma-1.27 ng/l
Cea mai mare problema e ca dr meu nu mi a dat inca nici un fel de tratament sa regleze FSH cu LH ca sunt invers proportionale si nu stim care e cauza!
Ce tratament asi putea sa iau, pls imi doresc nespus de mult un bb si in fiecare luna imi apare ceva in cale, nustiu de ce!!!!!
mersi tare mult
marryan
Idaira spune:
Prolactina-14.0 norma-1.27 ng/l ??? Esti sigura de valoarea asta?!!Mai bine ai repeta-o!Celelalte le vad normale...
rami 73 spune:
Marryan, intr-adevar raportul LH/FSH ar trebui sa fie aprox. 1. Daca raportul ajunge la 2 sau 3 exista suspiciune de ovare polichistice. Dar analizele hormonale trebuie corelate si cu eco - acolo cum arata situatia ? In cazul in care ti se confirma chistuletele, stiu ca e buna tinctura de muguri de zmeur, poate fetele pot sa-ti recomande mai multe.
Pentru prolactina marita e bun Vitex Agnus Cactus, dar poate n-ar strica sa mai repeti analizele in alta parte, mie si FSH-ul mi se pare ciudat de mic.
Te pup si tinem legatura.
pozici
marryan spune:
Rami salut,
Da stiu ca raportul nu e chiar bun, dar la eco transvaginal dr mia zis ca nu au caracter polichistic nimika absolut, sunt curate, trompe permiabile deci nu este pb cu chisturile, si totusi este ceva ca LH e mai mare decit FSH desi ar tebui sa fie invers...
Prolactina asa scrie analiza este 14,0 iar valoarea normala ar fi de la 1 la 27 ng/ml, acum explorezi netul desi nu gasesc nimika raspuns...
mersi mult pu raspuns
marryan
chivutamonica spune:
TZUCA74,
eu pot sa-ti spun sa inlociesti acest MASTODYON,sa-linlocuiesti cu Vitex daca gasesti acolo.Spune-mi tu mie unde ai gasit acest CARPICON-la plafar si la care mai exact.
Eu,iti doresc multa putere si numai bine
MONI
chivutamonica spune:
Tzuca74,
mia mai venit o idee si m-am gindit sa te intreb:
-ai baut ceai de zmeura sau tinctura ?
-cine-i acest doctor de laborator ,convins naturist poate o sa trec si eu pe la dinsul.
,MONI
tzuca74 spune:
Maria08,ma bucur ca ai revenit si tu! Da,eu sant cea cu aloe,si acum continui,iau gelul si beau la ceai de mama focului!!! glumesc,beau cam 1 l /zi aloe combinat cu coada soricelului.As mai merge si eu o tura la Sovata,poate,poate...
Chivuta draga,chiar daca nu am mai scris nu am uitat de tine!Merci de sfat cu Vitex -il gasesc la farmacie sau la naturiste?supozitoarele inca nu le-am luat ,trebuie sa umblu dupa ele.
Medicul este la spitalul militar.Iti scriu pe mail mai in detaliu.
Multi pupici tuturor!!!
gugushtiuc spune:
in cazul lipsei de estradiol de poate ajuta tinctura de marar sau cea de lemn dulce. In tratamentul Liviei se recomanda luat 21 de zile doar in prima luna de tratament. Eu am luat dupa cum scria pe prospect-doar pana la ovulatie. tinctura este contraindicata daca ai ovare polichistice, fibrom si chist la san. Pt a preveni formarea chisturilor functionale e indicat sa o iai in paralel cu tinctura de mugur de zmeur. pe mine m-a ajutat foarte mult. Sanatate.
quote:
Originally posted by elly_me
Eu luna aceasta mi-am refacut toate analizele hormonale si nu am mai luat niciun tratament.
Saptamana viitoate trebuie sa-mi vina rushii si vrau sa incep sa iau - napraznic, BU.
Inainte aveam lipsa de progesteron, iar acum lipsa de estradiol.
Ce ma sfatuiti sa mai iau?
Elly
http://new.photos.yahoo.com//album/576460762398162355
iunie 2006
GUGU 7+