Naturiste si homeopate (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by brandusa_27

Buna! ma alatur si eu voua cu toate ca nu prea am comunicat pana acum, desi v-am urmarit intotdeauna fie perioade fericite sau triste.,am invatat de la fiecare cate ceva fie tratament naturist,investigatii medicale sau chiar pozitii sexuale(pt. conceperea unui,acum insa o mare bucurie s-a revarsat asupra mea si anume ca sunt.povestea mea este cam asa;din octombrie 2006 am mers la un control medical pt ca vroiam sa raman insarcinata si nu reuseam(tin sa precizez ca nu aveam nici menstruatie regulata),atunci am descoperit ca am ovare micropolichistice si am inceput un tratament cu acid folic si vit. E si duphaston care nu ma ajuta decat sa-mi vina menstruatia..,am luat tratamentul pana pe 02 aprilie 2007 mia venit Cm si apoi am decis singura sa renunt la tratament si sa merg la naturiste(asta fara stirea sotului care nu a fost de acord zicandu-mi ca daca ar fi asa nu ar mai exista doctorii)si din Z10cm am luat cate trei lingurite tinctura lemn -dulce\zi si 3cps.napraznic\zi plus combinatia de ceaiuri ale Liviei plus ca am mancat salata de ;telina+radacina patrunjel+morcov.toata perioada a fost cam de aprox.10 zile,,,in acest timp din Z14cm am si prestat o zi DA si una NU,,din z26cm am facut un test pt. ca ma dureau foarte tare sani si nu dadeau semne nici rusii(dar era si chestia ca intrerupsesem tratamentul si era ceva normal in cazul meu sa numai imi vina),in fine mi-am facut testul si imi iese pozitiv doar ca a doua linie nu era la fel de colorata ,bocesc putin de una singura pt. ca sotul meu nu ma baga in seama zicand ca daca nus la fel liniile nu are rost sa ma ambalez degeaba dar eu una nul cred pt.ca era prima oara cand imi iesea a doua linie,, asa ca plec in graba si mai cumpar 2 teste diferite le fac in aceasi zi si ies tot la fel seara mai iau inca 2 si farmacista imi spune sa astept pana dimineata ca este mai sigur.A doua zi tot la fel pozitive si mai continui tot asa pana la 7 teste,in fine imi sun doctora si o anunt si ma intreaba de simptome si ii zic DA la tot chiar daca nu imi era rau pana atunci,acum urmeaza sa merg la un echo sa vad daca totul e ok.Eu vroiam de fapt sa spun ca nu intotdeauna doctorii dau randament cel putin in cazul meu mai ales ca mergeam la o clinica particulara doctora fiind mongoleza si spunandu-mi ca nu sunt asa mari probleme dar vroia sa imi dea ovamit in schimb pt. stimulare.,intre timp eu am citit toate forumurile voastre si mi-ati dat speranta mai ales cand citeam ca nu stiu cati ani au asteptat multe fete dar imediat ce au adoptat un tratament naturist sau homeopat au dat rezultatele muuuult asteptate.Sper ca nu v-am plictisit cu toata povestea mea dar sunt fffff fericita si chiar am cumparat prima jucarie pt. meu ce o sa vina pe lume.Va pup muult

brandusa_27, yeeeeeeiiiii!!!! Multe felicitari, sa iti dea D-zeu multa sanatate, o sarcina usoara si un bebe sanatos!!! O sa te trec pe listuta la modele . Inc ao data multe felicitari!!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancuca_b
Adi cum te simti?Ce face BB?Va doresc multa sanatate!

ancuca, mult succes, iti tin pumnii sa reusesti sa iti prinzi sotul la "inghesuiala" si sa iasa totul cum te astepti!!!

Eu sunt bine, multumesc de intrebare, totul decurge ok, incerc sa am grija de mine cat de mult.

Sa ne dai vesti cum merg treburile. Eu iti tin pumnii !

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brandusa_27 spune:

Multumesc muuuult pentru felicitari fetelor......in legatura cu tinctura de lemn-dulce,eu am citit pe un forum dar numai stiu unde(se poate sa fie din formula As)ca prin epoca de ,,piatra,,medicii japonezi tratau femeile infertile cu aceasta tinctura si rezultatele erau foarte roditoare. cum eu am fost diagnosticata cu sterilitate secundara(ovare micropopolichistice)am zis ca nui rau sa incerc si tot acolo un doctor de la noi mai spunea ca daca ceaiul de napraznic nu da rezultate inseamna ca sunt sanse foarte mici pt. un bb,acum eu nu stiu daca m-am vindecat dar important este ca am reusit sa raman insarcinata ...va multumesc inca o data pt. urarile voastre de bine si celor pe care Dumnezeu le-a inzestrat deja sa va bucure toata viata si sa va umple casa de multa fericire iar celor care sunt in asteptare sa nu-si piarda speranta ca atunci cand nu te astepti o sa vina si la voi,eu nu stiu daca am raspuns unde trebuia ,,scuze moderatoarei daca am gresit

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alysh

Buna fetelor, sper sa ma primiti si pe mine in randul "naturistelor". Va espun situatia mea si va rog sa-mi dati si mie niste sfaturi.
Incerc de 6 luni sa raman insarcinata, azi sunt ziua , insa am reusit luna asta sa-mi fac o serie de investigatii si....iata rezultatele:
- chist dermoid pe ovarul drept, asta stiam de vreun an; in principiu trebuie scos, dar eu incerc totusi sa raman fara operatie, pt ca risc ca la acesta operatie ovarul sa fie scos cu totul
- prolactina marita; mi s-a dat tratament
- monitorizare pe ovarul stang, ala care zicem eu ca e bun: folicul mic, de 14 mm care nu fecundeaza, deci ovulatie exista pe ivarul ala insa foarte proasta si din pacate nu mi se poate da tratament de stimulare din cauza chistului de pe dreptul
- infectie cu gardnella, descoperita in secretia de col

Mi-am cumparat ceai de napraznic, capsule de napraznic, branca ursului, ceai de cretisoara. Ce parere aveti, mai exista ceva foarte bun pentru insuficienta ovariana?

Va multumesc si va pup fetelor. Sper ca topicul de "naturiste" sa devina mai activ.

http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png

Alysh, bun venit la noi . O sa gasesti aici intelegere si incurajare de la fetele care au trecut si trec si ele prin momente lungi si grele de asteptare si felurite tratamente in incercarea de rezolvarea diverselor probleme de sanantate.

Mie tratamentul pe care l-ai ales imi suna bine. Acum sa urmaresti cum reactioneaza organismul si sa fii pregatita sa faci ajustari, daca e nevoie. Si sa fii pregatita sa fii pe baricade si sa te tii de tratament MINIM 3 luni.

Eu iti urez mult succes si sanantate si sa ne tii la curent .

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multumesc mult Adi, te felicit si iti urez sarcina usoara si bebe sanatos si voios!!!

Vroiam sa intreb daca ceaiul de napraznic, lasat la infuzat 15 minute este mult mai ineficient decat cel preparat de cu seara? Stau foarte prost cu timpul dimineata si seara, in schimb la servici, in timpul zilei pot sa-mi fac cate ceaiuri vreau dar nu respect intocmai reteta voastra.

Felicitari si Brandusei.

Pupici la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

IRLANDEZA,SI EU AM CITIT DESPRE ACESTE PRODUSE DIN SOIA dar sunt pareri diferite.
Ancuca,tu ce mai faci draga mea,cum mai stai cu tratamentele ,m-am gindit mult la tine dar te-ai facut ,,invizibila''
Adi,merci de incurajare incerc sa ma consolez cu ideea cind va fi, va fi,ce pot sa fac mai mult?Felicitari pt.bebelina si sa te ingrijesti.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Buna fetelor! Nu am scris de multisor,nici nu am mai citit prea des forumul si asta pentru ca in decembrie cand am avut prima mea sarcina(am 33 de ani-incerc de 6 ani sa raman insarcinata) din pacate a fost extrauterina ,dupa operatie m-am linistit total si am cam renuntat la ideea dea ami avea copii.Asta si pentru ca am simtit ca mi-am fortat norocul,inghiteam tot ce auzeam...
Dar ,iata ca din nou m-a impins dorinta arzatoare de a avea si eu un BB al meu ,asa ca am inceput prin a face o histero si sunt posesoarea a 2 trompe destul de permeabile (la extra a fost salvata trompa).Am mai avut o intalnire cu un medic de laborator -dar cu toate astea un naturist convins si care mi-a dat a mare incredere .Deci,mi-a prescris 30 de zile -1 supozitor/zi carpicon
-30 pic.dim si 30 seara de Mastodynon
-vit E forte 1/zi
-ginko fort 1/zi
A spus ca inclusiv sotia sa care nici nu avea ciclu din cauza prolactinei a ramas insarcinata dupa 3 luni.
Problema mea este ca azi am fost sa iau Mastodynon si mi-au spus de farmacie ca nu se mai importa in Romania .Stiti vreun inlocuitor sau vreo sursa? Am un flacon vechi si am vezut ca este importat din Germania.
Cand am ramas insarcinata (am uter retrovers) am stat pe burta in timpul actului si am luat pana la ovulatie zmeur,branca ursului si mastadynon. Succes tuturor aspirantelor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

ADIMERCEDES ma bucur ptr. tine, sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa ca sa aiba mami si tati cu ce se mandri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu luna aceasta mi-am refacut toate analizele hormonale si nu am mai luat niciun tratament.

Saptamana viitoate trebuie sa-mi vina rushii si vrau sa incep sa iau - napraznic, BU.

Inainte aveam lipsa de progesteron, iar acum lipsa de estradiol.

Ce ma sfatuiti sa mai iau?

Elly

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alysh

Multumesc mult Adi, te felicit si iti urez sarcina usoara si bebe sanatos si voios!!!

Vroiam sa intreb daca ceaiul de napraznic, lasat la infuzat 15 minute este mult mai ineficient decat cel preparat de cu seara? Stau foarte prost cu timpul dimineata si seara, in schimb la servici, in timpul zilei pot sa-mi fac cate ceaiuri vreau dar nu respect intocmai reteta voastra.

Felicitari si Brandusei.

Pupici la fete!

Alysh, ceaiul preparat asa cum zici tu nu e ineficient. Poate doar ca nu are aceeasi tarie, dar nu il bei degeaba, stai linistita. Dar de ce nu iti pregatesti seara maceratul pt dimineata? SI dimineata faci partea a doua de ceai si o lasi la infuzat pana te speli si te pregatesti si apoi doar le amesteci si le bei? Mie mi s-a parut mai simplu asa...

Multumesc de urari .

samburici

Mergi la inceput