Naturiste si homeopate (31)
Raspunsuri - Pagina 18
rox_dox spune:
saru'mana monica pt informatii...
in cazul asta o sa ma duc sa mi le cumpar.
modifilanul aici e vreo 250.000 cutia de 30 capsule...e mai scump decat celelalte intr-adevar..dar nu exagerat.
chestia e ca eu am gasit pe net ca modifilanul contine deja Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu...si vad ca tipa asta mi-a dat sa iau si Ca-Mg-Zn-Se separat...oare sa mai iau si din asta? sau sa las doar cu modifilan, yucca, luminita de seara si carpicon-supozitoare?
si inca o intrebare? pot avea ceva efecte adverse?
_
...gata..luna asta raman !!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!
Pozele mele!
chivutamonica spune:
ROX_DOX,daca tu ai gasit acea informatie nu mai lua separat ca,mg,...
ia numai modifilanulsi celalalte , bea ceai de naprasnic 2/zi si cretisoara 1/zi
iti doresc un week-end placut
MONI
biokata spune:
quote:
Originally posted by rox_dox
saru'mana monica pt informatii...
in cazul asta o sa ma duc sa mi le cumpar.
modifilanul aici e vreo 250.000 cutia de 30 capsule...e mai scump decat celelalte intr-adevar..dar nu exagerat.
chestia e ca eu am gasit pe net ca modifilanul contine deja Calciu, Magneziu, Zinc, Seleniu...si vad ca tipa asta mi-a dat sa iau si Ca-Mg-Zn-Se separat...oare sa mai iau si din asta? sau sa las doar cu modifilan, yucca, luminita de seara si carpicon-supozitoare?
si inca o intrebare? pot avea ceva efecte adverse?
buna,
gasesti vitamine si minerale(chiar si pachete cu doze zilnice) foarte ieftin in webshopul Vitaking.
_
...gata..luna asta raman !!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!
Pozele mele!
iuli-ana spune:
Salutare,fetelor!
Am intrat sa vad ce mai faceti si sa va multumesc pt sprijinul acordat!
Multam mult Marie,Dj mama,Livia,Avalon,Adimercedes si sunt recunoscatoare tuturor celor care m-au incurajat sa merg mai departe!
Dupa luni de chinuitoare asteptare(stiti voi cum e asta!),s-a intamplat minunea si acum am pasit in a 14-a saptamana de sarcina!
Sa va dea Dumnezeu viata tuturor viselor si aveti multa credinta!Va pup si va doresc tot binele din lume!Sa aveti parte de tot ce este mai bun si mai frumos!
Stiu ca sunt off-topic,dar poate acest mesaj este trecut cu vederea de catre moderatoare!
ali spune:
Fiind o fosta naturista , nu am incetat cu cautarile in acest sens.Asa ca uite ce am gasit :http://www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Aparatul-genital-bolile/Sterilitate-BM-COM.php
Poate a sa va ajute cu ceva ......
ali
danangie spune:
quote:
Originally posted by miki-miki
Danangie pt chisturi tb sa iei produse progestative :extract de muguri de zmeur, Vitex fruit, napraznic, carpicon (supozitoare) . Maca o iei dupa ce rezolvi cu chisturile pr ca ac iti stimuleaza ovarele sa produca foliculi iar chisturile sunt alc din foliculi nesparti.
Miki
Eu facusem oricum tratament cu muguri de zmeur si mai era ceva din coacaza. 3 luni. Fara nici un rezultat. Deci am facut laparoscopia. Pana la urma chistul era ovaric. Era de 7 cm. Acum sincer mi-e frica sa iau si MACA si BU . Nu as vrea sa imi revina chisturile. Dar pe de alta parte as vrea tare mult sa ajut foliculii astia intr-un fel. Hmmmm....nu stiu de ce mi s-a pus pata pe bietii foliculi........
POZELE MELE
iumosa spune:
Adimercedes: N-am mai scris de ceva vreme... Cum te simti? Mai mergi la lucru? Ati inceput pregatirile pt. venirea lui bebe?
Vroiam sa te intreb ce ai luat tu pentru FSH mare (am citit intr-un mesaj mai vechi de al tau ca aveai 10, parca) si ce crezi ca a avut efect. Am citit pe net ca acupuntura si ceaiurile chinezesti ajuta si am vazut ca tu au facut tratament cu ele. Poti sa-mi dai mai multe detalii? Ce ceaiuri, cate sedinte de acupunctura pe saptamana si cat dureaza sedinta?
Multumesc si sarcina usoara in continuare.
denis spune:
Buna fetelor,
Ma bucur pentru cele care ati avut rezultate in urma tratamentelor naturiste.
Eu va citesc, dar de scris scriu cand am o problema...
Acum vreo 2 zile am simtit niste intepaturi si dureri la sanul stang (unde am o mai vezche mastoza pentru care iau relativ periodic, vit e, muguri de zmeur, etc).
Intepaturile si durerea mai surda sau mai ascutita au durat cam o zi....m-am speriat un pic si am trecut si la presarea sanului, sa-l verific. L-am stors putin si a iesit din el secretie alb - laptoasa, asa ca si colostrul.
Durerile au disparut, au trecut vreo 2-3 zile de atunci, mai simt rar cate un junghi in zona, dar cam o data pe zi daca storc" sanul iese cate o picatura de secretie. Doar o data cel mult de 2 ori/zi. In resct chiar daca storc sanul mai des nu iese...
Oare ce o fi? M-am cam speriat ar trebui sa merg la un control nu? O fi prolactina marita? Sau doamne fereste...mi-e si frica sa ma gandesc...!!!!
Voi ce ziceti?
Denisa
gudinde spune:
quote:
Originally posted by happy33
Dragele mele, am fost azi la endocrinolog si mi a zis ca sufar de insuficienta luteala si mi a recomanat Utrogestan, progesteron pur. Mi a mai zis ca acum am luat in greutate de la estrogenii in exces dar voi lua si cand acestia vor scadea si mi a prescris Reductil sau Lindaxa. Ce parere aveti? Este bun acest Utrogestan? are reactii adverse? A mai luat cineva?
Happy,
Utrogestanul este un progestativ natural. Deci nu o sa ai probleme sau reactii adverse daca il introduci intravaginal. Daca il inghiti se metabolizeaza pana la 50% in ficat si apar si alte efecte secundare asociate cu ingerarea de progesteron.
In legatura cu Reductilul si Lindaxa parerea mea este una proasta, foarte proasta. Acestea nu te ajuta propriu-zis in problema ta endocrima ci te ajuta sa slabesti prin faptul ca inhiba centrii foamei din hipotalamus. Problemele mele sunt:
1. Fiind vara oricum caldura actioneaza asupra centrilor foamei din hipotalamus. De aceea acest tip de medicamente nu se prea prescriu vara.
2. Cred ca trebuie sa pui in balanta efectele secundare cu beneficiile. Chiar crezi ca merita sa actionezi pe sistemul nervos central si sa suporti toate efectele secundare (la mine tahicardia a fost mare) cand beneficiul il poti obtine si cu un pic mai multa vointa? Eu am incercat Reductilul si sincer dupa o saptamana in care am simtit toate efectele secundare si am inceput sa aflu ce este si cum functioneaza am renuntat si sa nu mai aud de Reductil sau Lindaxa sau Xenical.
Acum sigur decizia iti apartine in totalitate, dar important este sa poti lua aceasta decizie in cunostiinta de cauza.