Naturiste si homeopate (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy33 spune:

Fetelor, sunt disperata, ma ingras vazand cu ochii, am numai galmute pe picioare, multa sunca pe burta, sanii la fel, estrogenii isi fac de cap. Repet, ce gasesc este numai pt. menopauza, cu soia, palmier pitic, alte chestii. Ce as putea lua pt.reglare hormonala, o scadere a estrogenilor. Se intampla asta pt. ca iar mi a intrarziat cm. Maine ma duc la endocrinolog dar numai pt. analize, repet nu vreau chimicale. Dar ce fac pana ies analizele? ce iau sa mi vina cm ul? beau ceai de coada soricelului si iau Donavital. Mananc numai leg. si fructe si acelea fara fitoestrogeni. Cine s a mai lovit de asa ceva? Please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, m-am alaturat si eu de curand acestui forum, am reusit sa citesc cate putin, promit ca ma mai documentez.
Eu si sotul meu ne dori f mult un bebe, dar din pacate avem amandoi probleme, si anume:
-el are oligospermie moderata si astenospermie severa (11,4 mil)
-mie mi-au iesit analizele hormonale proaste (valori f mici), nu am CM (mi-a dat dr ultima data utrogestan si nu a reactionat, desi l-am terminat de 2 saptamani si cateva zile

Citind aici si documentandu-ma din diverse parti, am inceput sa urmam amndoi (sotul mai mult, pt ca dr a zis ca daca "materialul" de la el nu e calitativ, eu degeaba sunt sanatoasa tun si a zis sa il facem bine intai pe el) un tratament naturist.
O sa va rog sa imi spuneti ce credeti ca nu este bine, pt ca voi aveti mai multa experienta.

Eu:
-tinctura de zmeur Ribis Idaeus 25 picaturi/3 ori pe zi
-tinctura de coada soricelului - 15 picaturi/2 ori pe zi
-Omega 3 - 1 pastila de 3 ori pe zi
-ceai de naprasnic -3 ori pe zi cate o cana
-ceai de cretisoara - 2 ori pe zi cate o cana

Sotul:
-polen 2 lingurite dimineata pe stomacul gol
-14 zile o cana ceai de busuioc pe stomacul gol
-ceai de naprasnic o cana de 3 ori pe zi
-branca ursului - tinctura - 1 lingurita mare de trei ori pe zi
-ulei de catina - 15 picaturi de 3 ori pe zi
-vitamina E - de 2 ori pe zi o pastila
-zinc - o pastila dimineata
-spirulina - 1 pastila de 2 ori pe zi
-telina - 1 pastila de trei ori pe zi (telina o ia doar de vreo 3 zile ca am gasit greu)

Cam astea sunt. Astept parerile voastre si va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Pisik06

Fetelor, m-am alaturat si eu de curand acestui forum, am reusit sa citesc cate putin, promit ca ma mai documentez.
Eu si sotul meu ne dori f mult un bebe, dar din pacate avem amandoi probleme, si anume:
-el are oligospermie moderata si astenospermie severa (11,4 mil)
-mie mi-au iesit analizele hormonale proaste (valori f mici), nu am CM (mi-a dat dr ultima data utrogestan si nu a reactionat, desi l-am terminat de 2 saptamani si cateva zile

Citind aici si documentandu-ma din diverse parti, am inceput sa urmam amndoi (sotul mai mult, pt ca dr a zis ca daca "materialul" de la el nu e calitativ, eu degeaba sunt sanatoasa tun si a zis sa il facem bine intai pe el) un tratament naturist.
O sa va rog sa imi spuneti ce credeti ca nu este bine, pt ca voi aveti mai multa experienta.

Eu:
-tinctura de zmeur Ribis Idaeus 25 picaturi/3 ori pe zi
-tinctura de coada soricelului - 15 picaturi/2 ori pe zi
-Omega 3 - 1 pastila de 3 ori pe zi
-ceai de naprasnic -3 ori pe zi cate o cana
-ceai de cretisoara - 2 ori pe zi cate o cana

Sotul:
-polen 2 lingurite dimineata pe stomacul gol
-14 zile o cana ceai de busuioc pe stomacul gol
-ceai de naprasnic o cana de 3 ori pe zi
-branca ursului - tinctura - 1 lingurita mare de trei ori pe zi
-ulei de catina - 15 picaturi de 3 ori pe zi
-vitamina E - de 2 ori pe zi o pastila
-zinc - o pastila dimineata
-spirulina - 1 pastila de 2 ori pe zi
-telina - 1 pastila de trei ori pe zi (telina o ia doar de vreo 3 zile ca am gasit greu)

Cam astea sunt. Astept parerile voastre si va multumesc din suflet!

Pisik06, mie imi suna super ok tratamentul. Atat tin sa precizez, sa ai grija sa ii dai sotului doar max 2 sapt/luna sa ia vit E. Adica sa ia doar aprox. primele 10 zile dintr-o luna, apoi pauza, apoi luna urmatoare iar 10 zile si tot asa vreo 3 luni. Si poti sa ii dai linistita si lui Omega 3, ca o sa ii ajute enorm!

Tin pumnii . Sa imi spui daca sa te trec pe listuta...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Adi, iti multumesc din sfulet pt raspuns. Pai vit E ia de vreo 3-4 sapt, de cand ne-am apucat. Atunci sa o oprim de urgenta si sa il trec si pe el pe ulei de peste.
Desigur, doresc sa ma treci si pe mine pe listuta.
Iti multumesc si sa dea Dzeu tuturor aspirantelor sa devina cat mai repede
Pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Pisik06

Adi, iti multumesc din sfulet pt raspuns. Pai vit E ia de vreo 3-4 sapt, de cand ne-am apucat. Atunci sa o oprim de urgenta si sa il trec si pe el pe ulei de peste.
Desigur, doresc sa ma treci si pe mine pe listuta.
Iti multumesc si sa dea Dzeu tuturor aspirantelor sa devina cat mai repede
Pupici dulci

Pisik06, nu zis sa o opriti, chiar daca a luat 3-4 saptamani. E bine sa faca o pauza de cateva sapt si apoi sa reia asa cum ti-am zis. Dar sa fii atenta ca Omega 3 sa nu contina si el Vit.E (uneori vit. E se alatura si in capsulele de ulei de peste), ca sa eviti o supradozare.

Multa sanatate si sa ne tii la curent cat poti de des!!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy33 spune:

Dragele mele, am fost azi la endocrinolog si mi a zis ca sufar de insuficienta luteala si mi a recomanat Utrogestan, progesteron pur. Mi a mai zis ca acum am luat in greutate de la estrogenii in exces dar voi lua si cand acestia vor scadea si mi a prescris Reductil sau Lindaxa. Ce parere aveti? Este bun acest Utrogestan? are reactii adverse? A mai luat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

happy33 fetele de aici au mai luat , se recomanda fiindca nu se metabolizeaza in ficat .
Fetele sunt putin mai linistita ca de 2 luni mi-a venit CM mai bine , ultima data la fix.Iau in continuare Omega 3 si ceai de cretisoara si coada soricelului inainte de ciclu.Incercati sa mancati cat mai sanatos , beti multa apa si faceti putina miscare.Un stil de viata sanatos , va va scuti de multe probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

buna fetele..

eu sunt noua la subiectul asta...
pe scurt povestea mea...incercam si noi sa facem un bebe..si in mare sunt toate in regula...
singura chestie a fost o clamidia pe care am tratat-o..trebuie sa mai refac o data analiza sa vad daca s-a dus de tot.
si apoi o forma mai aparte a uterului (asa-zis bicorn), dar mi s-a zis ca nu m-ar impiedica sa raman insarcinata.
voi face 29 de ani in octombrie si nu am ramas deloc pana acum.

acum cateva zile am mers la un bioenergoterapeut.
si mi-a spus ca as avea ceva probleme cu trompa dreapta si ovarul stang, in sensul ca nu functioneaza la intreaba capacitate.

si mi-a dat urmatorul tratament:

- Ca-Mg-Zn-Se - 1/zi - 30 zile
- Luminita de seara - 2/zi - 60 zile
- Modifilan forte - 2/zi - 30 zile
- Yucca - 2/zi - 30 zile
- Supozitoare Carpicon 1/zi - 10 zile din luna - 3 luni

Voi ce ziceti..ca sunteti cu experienta aici...ce ziceti de chestiile pe care mi le-a dat tipa asta...ar folosi la ceva? au si ceva contraindicatii, din cate stiti voi?

astept si eu sfaturile voastre...
pupici!

_
...gata..luna asta raman !!!
This is my quest/To follow that star/
No matter how hopeless/No matter how far!

Pozele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

ROX_DOX,BINE AI VENIT SI SA FIE CU NOROC
ce pot eu sa-ti spun ca e un tratament bun daca te ti de el.
Daca nu reusesti dupa aceasta perioada ,incearca trat.naturist al Livei ,de la prima pag.
MAI POTI BEA SI CEAI DE NAPRAZNIC,CRETISOARA SAU COADA SORICELULUI
-Sa maninci sanatos fara grasimi si mai multe salate
-daca n-ai chisturi e si mai bine
-dupa sex sa stai cu picioarele pe perete sau cu o perna sub fund
paote am omis ceva dar incaerca sa-ti mai faci si ecograf la ovare sa nu fie chisturi.
aici la luminita de seara ii spune:EVENING PRIMROSE:
Lumini#355;a de sear#259; - Oenothera Biennis sau Evening Primrose - este o floare originar#259; din America de Nord. In regiunea noastr#259; ea cre#351;te pe soluri nisipoase, talazuri, malurile râurilor #351;i în cariere de piatr#259;. Uleiul de lumini#355;a de sear#259; se ob#355;ine prin presarea la rece a semin#355;elor. Este o surs#259; bogat#259; de acizi gra#351;i nesatura#355;i, în special de acid linoleic #351;i gama linolenic care sunt componente structurale ale membranelor celulare, particip#259; la multe procese metabolice #351;i sunt precursorii prostaglandinelor, hormoni tisulari care stimuleaz#259; #351;i regleaz#259; diferite func#355;ii ale organismului. Con#355;inutul de prostaglandine explic#259; diferitele efecte ale lumini#355;ei de sear#259; asupra organismului nostru. Unii dintre factorii care scad nivelul de acizi esen#355;iali sunt stresul, vârsta, obiceiurile alimentare incorecte. Lumini#355;a de sear#259; este util#259; pentru tratamentul bolilor de piele (în special eczema atopic#259;), men#355;ine un nivel corect al colesterolului sanguin #351;i are un impact benefic asupra inimii si vaselor sanguine. Influen#355;eaz#259; pozitiv condi#355;ia general#259; înainte #351;i în timpul menstrua#355;iei #351;i contribuie la men#355;inerea func#355;ion#259;rii adecvate a articula#355;iilor
si doamne ajuta!
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

ROX_DOX,revin dinou,m-am informat si eu despre aceasta LAMINARIA JAPONICA{modifilan}:cred ca este buna si ajuta dar totusi aici e destul de scumpa la voi cit a costat?

What may MODIFILAN do?
~ Boost the immune system.
~ Help protect against thyroid cancer and other cancers.
~ Help to decrease high blood sugar and cholesterol levels.
~ Detoxify the body from heavy metals, radioactive elements, free radicals and toxins.
~ Help those who are overweight by improving the function of the gastro-intestinal tract.
~ Improve the structure of hair and nails and help them to grow.
~ Help to detoxify smokers from strontium and cadmium.

,MONI

Mergi la inceput