Usi interior
In vara asta amenajam cat de cat apartamentul. Si schimbam si usile.
Daca va pricepeti, va rog ajutati-ma cu orice sfat sau idee despre usile de interior. Imi trebuie 6 si nu pot da mai mult de 2500-3000 ron pe toate. Ce parere aveti despre usile de PVC? Sau despre cele cu autocolant?
Stiti de unde se pot lua convenabil? Firme producatoare.
Raspunsuri
aime spune:
Sebica, noi am cumparat din Dedeman (nu stiu din ce oras esti) usi de la Porta Doors, pline, adica fara sticla. Le-am gasit la oferta 3 mil bucata.
flori76 spune:
Eu spun un NU hotarat usilor din PVC intr-un apartament Ne-am pus si noi acasa,in Ro si...sincer,le-as scoate si maine.Nu sunt urate,insa nu dau deloc impresia de cald,de intim,sunt foarte reci...dau impresia mai mult de birou
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
liliana_28 spune:
Buna,
Noi am luat iarna trecuta de la Metro Otopeni niste usi foarte misto- zic eu- colantate la 2.800.000 bucata. Sunt foarte multumita de ele.
Am sa fac niste poze si maine le pun.
O zi bunuta
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
sebica spune:
Si mie imi plac cele colantate, sunt tare frumoase. Nu stiu cat sunt de fiabile, de rezistente. Nu se dezlipeste colantul? Nu se zgarie? Baietii mei nu-s chiar asa de mari sa aiba grija cum se poarta cu lucrurile din casa.
andanii spune:
nu stim din ce oras esti
eu mi-am luat de la Eximlemn .... www.eximlemn.com, calitatea isi spune cuvantul
ANDANII
kitzy spune:
Si eu mi-am luat in casa usi cu autocolant si pana acuma sunt multumita de ele.Nu se zgarie usor, dar daca dai cu un colt de pat in ele, s-a dus autocolantul. Pe noi ne-a costat 2 mil si ceva o usa acuma un an.
Miramar spune:
Usile celulare cu furnir de lemn sunt sfante. Eu una daca tot schimb usile nu mi-as pune pvc sau cu autocolant. Iar un buget de 3000 RON pt. 6 usi este chiar foarte rezonabil. Inseamna 500 RON/usa pai sigiuri gasesti. Succes!
sebica spune:
Din Bucuresti mi-s. Cele care aveti din PVC imi puneti si mie o poza, doua? Sa ma linistesc.Colantate nu cred ca e cazul, ca am 2 copii atomici. S-ar putea sa ma hotarasc pe cele celulare.
valentinag spune:
Andanii,poti sa-mi spui si mie cam cat costa usile de care spui tu?
"La vita e bella"
poze
marea inghetata