Usi interior

Usi interior | Autor: sebica

Link direct la acest mesaj

In vara asta amenajam cat de cat apartamentul. Si schimbam si usile.
Daca va pricepeti, va rog ajutati-ma cu orice sfat sau idee despre usile de interior. Imi trebuie 6 si nu pot da mai mult de 2500-3000 ron pe toate. Ce parere aveti despre usile de PVC? Sau despre cele cu autocolant?
Stiti de unde se pot lua convenabil? Firme producatoare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Sebica, noi am cumparat din Dedeman (nu stiu din ce oras esti) usi de la Porta Doors, pline, adica fara sticla. Le-am gasit la oferta 3 mil bucata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Eu spun un NU hotarat usilor din PVC intr-un apartament Ne-am pus si noi acasa,in Ro si...sincer,le-as scoate si maine.Nu sunt urate,insa nu dau deloc impresia de cald,de intim,sunt foarte reci...dau impresia mai mult de birou

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Noi am luat iarna trecuta de la Metro Otopeni niste usi foarte misto- zic eu- colantate la 2.800.000 bucata. Sunt foarte multumita de ele.
Am sa fac niste poze si maine le pun.

O zi bunuta

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebica spune:

Si mie imi plac cele colantate, sunt tare frumoase. Nu stiu cat sunt de fiabile, de rezistente. Nu se dezlipeste colantul? Nu se zgarie? Baietii mei nu-s chiar asa de mari sa aiba grija cum se poarta cu lucrurile din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nu stim din ce oras esti
eu mi-am luat de la Eximlemn .... www.eximlemn.com, calitatea isi spune cuvantul

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu mi-am luat in casa usi cu autocolant si pana acuma sunt multumita de ele.Nu se zgarie usor, dar daca dai cu un colt de pat in ele, s-a dus autocolantul. Pe noi ne-a costat 2 mil si ceva o usa acuma un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Usile celulare cu furnir de lemn sunt sfante. Eu una daca tot schimb usile nu mi-as pune pvc sau cu autocolant. Iar un buget de 3000 RON pt. 6 usi este chiar foarte rezonabil. Inseamna 500 RON/usa pai sigiuri gasesti. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebica spune:

Din Bucuresti mi-s. Cele care aveti din PVC imi puneti si mie o poza, doua? Sa ma linistesc.Colantate nu cred ca e cazul, ca am 2 copii atomici. S-ar putea sa ma hotarasc pe cele celulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Andanii,poti sa-mi spui si mie cam cat costa usile de care spui tu?

"La vita e bella"
poze
marea inghetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

intreb si eu:usile se dau cu toc,sau doar usa simpla?

Mergi la inceput