Usi interior
Raspunsuri - Pagina 2
olguttza spune:
usile se vand cu tot cu toc, numai pervazul si clanta sunt optionale.
eu mi-am luat usi din MDF, 4 la numar, iar pretul a variat de la 450 ron (cea de dormitor, plina) la 600 ron (cea de sufraregrie, cu 3/4 geam) - in total, am dat cam 2100 ron, cu toate cele (pervaz, clantze); transportul si montajul au fost separat si costa, in general, 70-80 ron.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">30+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
cristina22 spune:
da' de usi care sa le montezi pe tocul vechi, nu stie nimeni? exista asa ceva? PLSSS!!!
SANATATE!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
ooana spune:
exista ...am vazut la Practiker...se vindeau doar usile si tocul separat!
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
cristina22 spune:
da' alea nu cred ca se potrivesc pe tocul vechi!
cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)
andanii spune:
valentinaq , nu am mai intrat pe subiect de f mult
usile de la Eximlemn , cele din lemn (probabil ai vazut in site)pot ajunge si la 500-700 E/ bucata ..... dar arata impecabil, sunt intr-adevar perfecte , iar celelalte unde scrie usi plane (CPL melamina) ajung cu tot cu maner la vreo 250 E deci cam 8 500 000 lei .... dar si astea sunt incomparabile, arata super fata de oricare , aici compar cu mondo style, porta doors sau alte firme pe unde am umblat eu
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
ina C spune:
are cineva usi de la Porta Doors?Fag Bavaria?
m-ar interesa cu ce parchet le-ati asortat.
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)