Usi interior

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

usile se vand cu tot cu toc, numai pervazul si clanta sunt optionale.
eu mi-am luat usi din MDF, 4 la numar, iar pretul a variat de la 450 ron (cea de dormitor, plina) la 600 ron (cea de sufraregrie, cu 3/4 geam) - in total, am dat cam 2100 ron, cu toate cele (pervaz, clantze); transportul si montajul au fost separat si costa, in general, 70-80 ron.

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">30+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

da' de usi care sa le montezi pe tocul vechi, nu stie nimeni? exista asa ceva? PLSSS!!!

SANATATE!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

exista ...am vazut la Practiker...se vindeau doar usile si tocul separat!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

da' alea nu cred ca se potrivesc pe tocul vechi!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

valentinaq , nu am mai intrat pe subiect de f mult
usile de la Eximlemn , cele din lemn (probabil ai vazut in site)pot ajunge si la 500-700 E/ bucata ..... dar arata impecabil, sunt intr-adevar perfecte , iar celelalte unde scrie usi plane (CPL melamina) ajung cu tot cu maner la vreo 250 E deci cam 8 500 000 lei .... dar si astea sunt incomparabile, arata super fata de oricare , aici compar cu mondo style, porta doors sau alte firme pe unde am umblat eu

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

cineva din cluj si-a pus usi de curand???

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/A2U0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

are cineva usi de la Porta Doors?Fag Bavaria?

m-ar interesa cu ce parchet le-ati asortat.

ina C

"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)

Mergi la inceput