ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Gabitu,in caz ca Monica nu-ti va putea raspunde curand,iti raspund eu:ea este in Canada...Asa ca probabil devine irelevant cine a operat-o.Dar,Monica,ma bucur din tot sufletul pentru tine!Gata,a trecut si asta.Practic,ti-a spus acelasi lucru ca si mie:mari sanse,trompe permeabile...spor la treaba!Ma rog,cu diferenta ca la mine nu s-a confirmat endometrioza.Dar va fi bine,ai sa vezi!Inca o data ma bucur mult pentru ca ai scapat si ma bucur ca te simti relativ bine.S-a rezolvat problema cu tusea si cu scuipatul de sange?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Aerlilian, tusea mi-a trecut, dar ma simt ca si cum as fi racita tare, ma doare gatul tare de la tubul ala bagat. De fapt asta e singura problema ce am acum. Nici nu mai trebuie sa merg la medic decat peste 6 saptamani. Fire nu am ce sa scoata ca sunt din alea care se absorb. Oricum, ce a fost mai greu a trecut. Ma cam mir ca medicul a zis ca nu trebuie sa iau nici un tratament avand in vedere ca a fost endo de stadiu avansat, dar ma gandesc ca el stie cum a aratat si cum a reusit sa curete, asa ca deocamdata am incredere in el.

Boo, acum am reusit sa citesc tot ce ati scris si imi pare rau de chistul ala ce ai, dar e foarte important sa nu il bagi in seama. Am citit si pe alte forumuri pe aici de foarte multe femei care avand endo si chisturi, au ramas gravide si au 3-4 copii natural. Cel mai important cred ca este psihicul, cred ca asta te ajuta mai mult decat orice tratament. Asa ca ai incredere si nici nu te mai gandi la chist si la endo. O sa vina bebele cat de curand, sunt convinsa de asta.

Multumesc pt toate fetele pt incurajari de inainte de laparo, a trecut si asta si acum chiar daca s-a confirmat endo avansat, sunt foarte optimista pt ca stiu ca s-a curatat, trompele sunt ok, asa ca eu vreau sa cred ca nu ma mai impiedica nimic.

Va doresc si voua optimism cat mai mult si chiar daca uneori pare greu, sa nu va pierdeti speranta niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Monica,am avut si eu un disconfort legat de gat,ca atunci cand mananci inghetata mai mult decat trebuie...Ma durea la inghitit.Dar a trecut dupa doua zile.Faptul ca nu ti-a dat nici un tratament si eu il iau ca pe un lucru foarte bun.Inseamna ca intr-adevar a curatat tot si nu mai e cazul de tratament.Bucura-te pentru asta!Eu ma ingrozesc cand citesc ce stari le creeaza fetelor acest tratament...bufeurile,nervozitatea,surplusul de kilograme.Si apropos de asta,Ralu,faza aceea cu tipat la sot in prezenta soacrei...nu e tocmai ok.Mi s-a intamplat si mie la un moment dat si stiu ca a picat foarte prost.Banuiesc ca te vor intelege cu totii ca treci printr-o perioada dificila si vei trece si peste asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Ralu , nu i-a dat Dipherelinul pt anexita ci pt ceva ce a vazut el acolo dar ce..... nu stiu. Pt anexita (adica inflamatie) i-a dat un antibiotic. Eu cred ca a vazut ceva pe prompe nu? O sa intre si colega mea pe DC pt ca am logat-o asta cu nickul simo.ilinca asa ca va rog sa o ajutati cu raspunsuri. Nu are internet acasa si deabia luni v-a scrie . Vrea sa stie cat costa o laparoscopie la Giuli la Ion Ionut.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miki-Miki o sa-i raspundem cu siguranta, toate fetele sunt dragute! Referitor la pretul operatiei, n-o costa nimic, pentru ca nu primeste bani. Mie dupa histeroscopie, cand am bagat mana in buzunarul meu sa scot plicul, mi-a prins mina de incheietura si mi-a spus sa stau cuminte. Nu l-am ascultat, am mai incercat odata si aproape ca mi-a dat peste mana, are principiile lui si nu vrea sa le calcam.
Boo ma bucur ca ne-am vazut de dimineata, chiar am avut o dimineata plina cu tine si Nusy. Dupa monitorizarea de maine vei sti mai sigur cand sa prestezi, asa ca nu te mai gandi prea mult acum. Gandeste-te ca te asteapta o luna plina de sperante, iar chistul poate va mai da inapoi si el de la naturiste, multa bafta iubita!

Fetelor, asa cum va spunea Boo, am fost si eu la monitorizare azi z9 si aveam un folicul de 14.5 pe stangul si pe dreptul vreo trei de 19, 16, 14, iar endometrul de 6mm(cam micut). Eu astept ovulatia pe stanga pentru ca acolo am trompita buna, insa dr. meu mi-a spus ca luna asta ovuleaza dreptul, pentru ca acolo sunt mai multi si mai mari. Voi ce credeti, oare nu se va dezvolta si cel de pe stanga, nu e posibil sa ovuleze si stangul??? Eu chiar i-mi propusesem sa fac o IA dubla luna asta, ca sa am sanse mai mari, dar acum sunt in ceata. Oricum luni la 7:00 ma voi posta la Giulesti si voi mai face o monitoriare, ca sa vad cine a avut dreptate. Mie mi s-a mai intamplat sa am ovulatie pe ambele ovare, asa ca eu cred ca n-ar fi rau sa incerc o IA. dar daca dr. spune ca nu e cazul, ce sa fac???
Monica9 i-mi pare rau pentru diagnostic, dar daca medicul tau e optimist, ca ai sanse imediat dupa laparo, inseamna ca e bine! Multa bafta i-ti doresc!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Ioanatugs...in mod normal as fii de acord cu dr.tau ..dar am vazut ca in timpul stimularilor poti ovula cu ambele ovare...totul e sa fie tinut sub obs.f.bine...decit sa ramii cu dubiu mai bine mai ceri o parere si la o clinica de profil...eu am invatat pe pielea mea sa merg la mai multi dr.pt opinii specializate si apoi sa aleg parerea care mi se pare cea mai adapta pt mine in situatia data...tine-ne la curent...numai bine !
Monica...imi pare rau de dg.dar cu unda verde...poate vin si vesti bune ...bafta...!
tuculucu endometrioza nu afecteaza o sarcina ...da doar infertilitate...numai bine !

gabitu ralu boo turturica flori...in fine toate fetele fara exceptie...numai bine...

adelamaria zeno si lucia...un pupic special...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ioana depinde de ziua in care ovulezi..daca ovulezi in Z14, normal ar fi sa se sparga si cel de pe stangul, de fapt de luni, conform teoriei cum ca se maresc cu 2 mm pe zi, ar ajunge la 20, deci cu un pregnyl ceva s-ar putea sparge si asta. asa ca ar trebui sa gandesti pozitiv. nu stii niciodata cand se intampla minunea. eu as incerca IA
monicama bucur ca ai trecut cu bine, ca nu te simti rau dupa laparo. ei vezi, a fost asa greu? faptul ca ai unda verde la bebe ar trebui sa te puna pe picioare imediat. bine ca s-a putut curata bine in ciuda gradului de endo. de acum in colo iti trebuie un regim sanatos de viata si un psihic la cote inalte. vezi ca stresul scade imunitatea, principala cauza a bolii noastre asa ca incearca sa nu te stresezi, nici cu bb si nici cu examenele tale

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Ioanatugs eu zic sa faci IA . Nu pierde sansa ca nu se stie. Dc luna viitoare nu ai nici un folicul pe partea cu trompa buna? Si uite asa trece timpul . Am auzit de un caz in care o femeie a ramas insarcinata cand avea foliculi pe partea cu trompa infundata iar explicatia ar fi ca trompa buna a aspirat ovocitul de la ovarul celalalt.
In legatura cu laparoscopia de la Giulesti am inteles ca dr nu vrea sa ia nimic dar spitalului nu se plateste?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori79 spune:

Miki, la spital nu se plateste nimic daca esti la zi cu platile catre asigurarile de sanatate. Trebuie sa aduci o adeverinta care sa ateste acest lucru de la locul de munca. In cazul meu, mi le platesc singura (profesie liberala). La doctor dai cat vrei sau mai bine zis cat se da, la dr. Ion e o exceptie ca nu primeste nimic
Te pup

Mergi la inceput

Flori multumesc pt raspuns. Colega mea nu are un an de cand s-a angajat asta ar fi o pb ?

Miki

Mergi la inceput