ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Smoly stai linistita ca e normal sa intarzie acum dupa laparo. Majoritatea fetelor se plangeau de asta. Daca nu iti vine in vreo 2-3 saptamani eventual sa iti intrebi dr.
De operat, m-am operat la Peltecu de la Filantropia nu la T.

Gabitu si noi am fost la Barcelona in vara trecuta in luna de miere. Mi-a placut enorm orasul ala, dar am stat putin, doar 5 zile. Am incercat sa vedem cat mai multe dar a fost intr-o super graba. Sigur o sa-ti placa. E minunat. Cnd mergeti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Boo plecam in iulie. Abia astept. Suntem cu AMR-ul. Noi suntem pasionat de arhitectura si mai ales de nebunia geniala din capul lui Gaudi. Sunt sigura ca o sa ne placa. Stam o saptamana.
Sper sa iasa bebe inainte de cele 6 luni.
Ai fost la maraton, parce te antrenai de ceva de genul asta?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Boo scuze ca-ti raspund aici la intrebarea ta de la endometru, foliculul de 14 nu se sparge pana duminica, poate de abia pe luni marti dupa parerea mea. Eu am bagat monitorizari la greu 1 an de zile si am cam priceput si eu cum sta treaba. Cica ar creste cu 2 mm/zi deci duminica ar ajunge la 18, el se sparge dupa 20 mm cam pe la 23-25 la mine de exp. De prestat cred ca mai trebuie sa mai asteptati un picut, nu in seara asta, maine mai degraba

Mergi la inceput

Gabitu maratonul e in 23 iunie asa ca mai am pana atunci Nu stiu sigur daca o sa ma duc, trebuie echipa de 6 oameni - ori 6 baieti, ori 6 fete ori 3 si 3. Baieti am gasit, dar fete nu Asa ca ori se mai strang baieti si eu le fac poze, ori nu mai mergem deloc nici noi. Nu stiu ce sa zic. Pana atunci alerg de placere, in Herastrau, de 3 ori pe saptamana.

Alexia28 nu conteaza unde raspunzi, multumesc mult oricum ca ai facut-o. Oricum ma gandesc ca ma duc si maine si luni si o sa mai vad dupa aia ce mai zice si dr. Legat de sunt in ceata totala, nu mai stiu cand sa fac Ce ciudat e !!! Daca facem azi, pe urma duminica ... Cum e ? Ca sa fie ei acolo in orice eventualitate, poate se sparge ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Boo

Alexia28 nu conteaza unde raspunzi, multumesc mult oricum ca ai facut-o. Oricum ma gandesc ca ma duc si maine si luni si o sa mai vad dupa aia ce mai zice si dr. Legat de sunt in ceata totala, nu mai stiu cand sa fac Ce ciudat e !!! Daca facem azi, pe urma duminica ... Cum e ? Ca sa fie ei acolo in orice eventualitate, poate se sparge ...

Daa, neaparat sa mergi si luni la monitorizare ca poate atunci e ziua mare. Eu cred ca te-ai gandit bine cu prestatul pt ca daca ovulezi luni e bine sa fie gigeii de duminica acolo, sa astepte outul si daca e prestati si luni nu? Faci pauza maine si duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

boo....maraton!!!...vreau si eu, numai ca abia ma mai tin picioarele la tae bo...asta e. in we trecut am mers pe drumul rasnoav-predeal si ma gandeam uite pe aici am alergat eu, pe aici a alergat boo...amintirile sa-mi traiasca. nu vrei sa ne zici la cine te monitorizezi? e secret?
gabitubarcelona o sa va copleseasca, mai ales dpdv arhitectural, iti spune asta o arhitecta, eu am avut norocul in facultate sa prind o bursa de 3 luni, de stagiu la o firma de acolo. atunci am decretat ca e cel mai frumos oras din europa, toata lumea in pauza de pranz(3 ore!!!) se duce la plaja dupa care se intoarce la serviciu cu nisip pe picioare...mi s-a parut sublim, din toate punctele de vedere.acolo as fi vrut sa traiesc dar l-am cunoscut pe sotul si am ramas in tara se pare ca ajung si eu anul asta acolo, la nunta unei prietene
mikihai ca am uitat sa-ti raspund in mesajul trecut, inteleg ca dipherelinul e pt a trata anexita???? din ce ai scris tu asa se intelege, ca a scris endometrioza pe reteta ca sa justifice dipherelinul, nu ca ar suferi fata de asa ceva. eu una, nu as face diphereline pt anexita nici sa ma bati...doamne iarta-ma, cred ca exista tratamente mai ortodoxe...zic eu

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Alexia ma gandeam ca azi si duminica DA. daca se sparge luni ei sunt tocmai bine de duminica acolo, nu ?

Ralu am fost la Ion Ionut cu Ioana ... hai ca acum vad cum s-au potrivit Mi s-a parut cel mai simplu, pentru ca nu am asteptat mult, nici nu am platit nimic, a fost ok. Asa ca azi dimineata am avut program cu Ioana, am fost si la Nusy sa o vedem ca a facut FIV . Ce mai ??? Activitate intensa de la 7 dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Fetelor, revin si eu cu vesti dupa laparo. Din pacate s-a confirmat endomatrioza, stadiu avansat (4) dar partea buna e ca a reusit medicul sa curete tot, a durat mai mult de doua ore, dar zice ca totul a fost curatat. Era un chist pe ovarul stang, plus era imprastiat intre ovare si vezica. Trompele nu sunt afectate, deci amandoua sunt permeabile. L-am intrebat daca o sa-mi dea ceva hormoni, cum luati voi, dar a zis ca daca vreau bb cel mai bine e sa incerc cat mai repede, chiar saptamana viitoare daca ma simt ok. Si sa vedem vreo 6-8 luni daca raman natural, daca nu atunci facem inseminare. Mi-a zis ca acum totul e curat acolo inauntru si avem sanse mari anul asta. Eu ma simt ok, nu prea sunt nici balonata, cred ca mi-a scos si gazul, mare parte, ce a bagat. Singura problema a fots ieri dupa ce m-am trezit, tuseam intruna si abia putea sa respir. S-a intamplat ceva in timpul operatiei, am muscat pe tubul ala bagat pe gat si a ajuns ceva sange pe plamani, nu am inteles exact, dar dupa ce m-am trezit scuipam tot sange si tot aveam impresia ca nu am aer. In rest nu ma prea doare nimic, mi-e cam greu sa ma ridic daca sunt culcata.
Deci cam asta e povestea, acum astept sa-mi revin de tot si sa ne apucam de treaba si sper sa ne ajute Dumnezeu sa vina bebele cat mai repede, si la mine, si la voi toate.

pt toate fetele dragute de aici.

Monica

Mergi la inceput

Monica ma bucur tare ca esti bine acum ! Ce-a fost mai greu a trecut si acum ca e totul curat acolo sa vezi ca bine o sa fie. Ai si certitudinea ca trompele sunt ok, asa ca sunt sanse mari !!! De abia astept sa ne spui ca ai vazut II liniute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Monica multa bafta. Cu cine te-ai operat. Sorry dar am lipsit mult si nu sunt la curent.
Boo spor la prestat si tin pumnii.
Ralu speram si noi sa ne copleseasca. Iti povestesc cand ne intoarcem ce si cum.
Va pup si va doresc we placut.

Mergi la inceput