ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12
Raspunsuri - Pagina 22
gabitu spune:
Ralu ce sa spun decat ca stimularea nu a fost buna si nu a dat rezultate foarte bune. Am avut totusi 2 foliculi majori dar....
Sigur vorbim mai multe luni la intalneala.
Te pup
ralu_t spune:
gabitu, vorbim, nu-ti face probleme, daca nu s-a putut acum o sa o luati de la capat in ro sau in alta parte. imi pare rau, dupa cum stii singura solutie e mersul inainte.
turturica nevermind, si in franta tot pe reteta se da
astept sa vina toamna...
Monica9 spune:
Adelamaria, bine tineai tu minte, eu urmez acum cu laparo, chiar maine si mersi de incurajare.
Aerlilian. inca nu m-au sunat, pe la 1 trebuie sa ma sune, deci mai vreo 3 ore. Incep sa ma stresez putin si as minti daca as zice ca nu mi-e frica deloc, dar va trece cumva si asta. Numai sa primesc vesti bune dupa, asta e tot ce conteaza.
Ioana, 34 nu e mult deloc, esti foarte tanara si asa si trebuie sa te simti. Am incercat si eu sa puna data nasterii la profilul meu, dar din ceva cauza tot aparea ca am 12 ani, asa ca am renuntat si am scos optiunea cu varsta. (Nu ca nu ar fi fost bine sa am 12 )
Va rog fetelor sa-mi tineti pumnii pt maine la laparo, sper sa fie totul ok in burtica. Mi-e tare frica de ce o sa-mi gaseasca pe acolo.
pt toate fetele dragute si optimiste de aici.
Monica
lilianaFi spune:
Gabita... imi pare tare rau ca nu a fost sa fie....nu am inteles clar de ce nu ai ajuns la punctie...si de ce ai zis ca data viitoare vei face cu "medici"la bucuresti !
Monica bafta multa la laparo miine...sa vii fara endometrioza...te asteptam cu vesti bune !
....numai bine tuturor...
Boo spune:
Ioana iti mai scriu si aici o data la multi ani Uite asa o sa cantam toate LA MULTI ANIII !!! sper ca ai primit si sms-ul meu..
Gabita ce bine imi pare ca te-ai intors si ce rau imi pare ca a iesit prost !! UFFF...
Monica tin pumnii stransi pentru mine sa iasa ca la Aerlilian. O sa vezi ca o sa fie bine.
Lucia, Liliana, Ralu
aerlilian spune:
Ralu,nu am intrebat eu daca pot veni cu sotul!Nu ca nu mi-as fi dorit,dar n-am indraznit...Poate data viitoare cu el.Deocamdata sper sa vin singura!
Monica,draga mea,mai incape vorba?Ti-am spus ca te tinem de mautza!Bafta multa si poate mai scrii astazi!
ralu_t spune:
aerlilian, asa e, mai greseste baba...lasa, ia-o ca pe o invitatie
pt adelamaria era raspunsul
monicabafta multa maine, sa fii cuarjoasa, trece repede. in 2 zile esti ca noua. te asteptam sa vii cu vesti bune
astept sa vina toamna...
Monica9 spune:
Mersi fetelor pt incurajare, ma ajutati foarte mult si va multumesc din suflet.
Abia astept sa treaca ziua de azi, parca cu cat se aproapie, cu atat trece timpul mai incet.
lucialu spune:
Salut iubitelor!
Intru si eu sa-i spun La multi ani Ioanei!Multa sanatate si tot ce iti doresti,mai ales mult asteptatul BB cat mai curand posibil!Sa fi iubita!
Adelamaria ma bucur ca burticul creste bine si BB-le o data cu ea.Poate ne trimiti niste poze cu burtica si cu BB la eco.Sa ai grija de voi si sa nu uiti ce am vorbit.Da m-am puturosit in ultimul timpNeuronul,deh cu pauza de rusi s-a dus si el
Gabita imi pare rau pentru dezamagire.Dar poate tot raul intr-un bine,Poate la Buuresti va fi mult mai bine.Eu iti pumnii si sa stii ca mi-a fost foarte dor de tine
Monica iti doresc din tot sufletul bafta mare maine la laparo si sa de-a DD sa nu ai endometrioza si nici o alta boala misterioasa,sa fie totul in ordine.
Ralu cum mai esti?
Diami inca odata felicitari si sarcina usoara in continuare!Multumim pentru incurajari
Boo,Jubica-felicitari pentru foliculasi!,Aerlilian unda portocalie de data asta la BB-ei!Doamne ajuta sa fie cu ochisori la toate cat mai repede!
Cristy si eu astept CM inca si incep sa-mi pierd rabdarea asa incat prefer sa stau la barlog zilele astea.Ma simt mai bine asa.
Zeno,Liliana,Flory,Ylari,Alexia28,Ana_Alexia,Geo,Smoly
O seara placuta!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
alexia28 spune:
Gabitu imi pare tare rau, chiar am urmarit tot timpul sa citesc vesti despre tine mai ales ca pe mine ma intereseaza mult subiectul ca se pare ca ma apropii cu pasi repezi, de abia astept sa ne vedem luni si sa auzim intreaga poveste