ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Adelamaria,nu fii trista pt kilogramele in plus!Cauza este mult prea nobila ca sa mai conteze.Sa te vezi tu cu bebe sanatos si ai sa slabesti dupa aceea,ca sunt o gramada de metode!Ne dorim prea mult minunea in viata noastra,asa ca...Si sa-ti mai spun ceva:nimic nu e mai frumos decat o femeie insarcinata!Toata lumea intoarce capul cu admiratie.FII MANDRA!
Monica,ne dai si noua de veste daca ai primit telefonul de la clinica si ce ti-au spus,da?Oricum,maine toate vom fi cu tine si te vom tine de mana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

IOANA!!!

MULTA-MULTA SANATATE , FERICIRE SI SA VINE CAT MAI REPEDE BEBELE MULT VISAT!!!
LA MULTI ANI!!!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Va multumesc frumos fetelor pentru urari, va invit acum la o felie de tort si un pahar de
Aerililian nu ai de ce sa ma invidiezi pentru ca azi implinesc 34 ani, mi se par o groaza de ani!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ioana draga mea, multi ani fericiti iti doresc si sa ti se implineasca visul cel mare

adela, sa stii ca esti una dintre persoanele care m-au ajutat sa merg inainte, am citit toate capitolele trecute si-am fost impresionata de puterea si optimismul pe care le-ai dovedit. Sa-ti traiasca bebelina si sa traiasca mamica cea luptatoare. Neaparat pune aici povestea ta, mie personal mi-a cazut tare bine sa citesc povestile de succes ale fetelor care au reusit sa invinga

cristy, mersi de traducerile in engleza, de miine imi incep peregrinarile pe la magazinele naturiste. Pe-aici lumea intelege engleza, asa ca sper sa le gasesc si fara sa le traduc in germana. Tot legat de naturist, stii cumva daca are rost sa beau ceai de napraznic? Eu am luat deja prima injectie si-acuma ma gindesc daca are rost sa iau ceaiuri si pastile sau sa duc doar regimul alimentar.

ralu, am primit azi prima injectie, asa ca ti-o iau pe urme Am primit si tratamentul suplimentar care ajuta la reducerea efectelor secundare, in special a bufeurilor si slabirii oaselor. Medicamentul se numeste LIVIAL si are in compozitie TIBOLON. Am intrebat si aici se da doar pe reteta, alfel ti l-as fi cumparat eu. Insa sper sa il gaseasca parintii tai in franta

aerlilian, reusisi sa pacalesti barbatul?
Distractie placuta la intilnire, cred ca-mi scot si eu barbatul la un restaurant mongolez de prin zona, numai asa ca mi-ati facut pofta si sa-mi ostoiesc poftele de endometroasa cuminte ce sint.
Of, iar m-am lungit ca o zi de post. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ioana,tu stii ca eu glumesc,nu?Sa fii sanatoasa si fericita!Eu fac 35 peste doua luni.Si nu sunt o groaza!!!Cat despre invidie...tot te invidiez,pentru ca esti foarte frumoasa!!!
Turturica,nu era vorba de pacalit,ca vroia saracu,dar se temea.Am reusit,dar nu a fost extraordinar.A fost...ca sa fie!Mai mult cred ca ne-am temut,dar parca a existat si un disconfort...
Monica,sper ca nu mori de frica,nu?Ai primit telefonul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Dragele mele va pup pe toate, desi pe multe dintre voi nu va stiu, dar... am tot timpul sa va invat.
Aventura Szeged s-a sfarsit cam prost, pot spune. Nu am ajuns nici macar la punctie. Eu zic ca nu din vina mea sau a organismului meu sar... asta este, decizia a fost a mea. Cert este ca voi incerca un nou FIV, dar, de data asta la Bucuresti, cu MEDICI.
Ioana La Multi Ani! si de la mine.
Cred ca o sa vin si eu la intalneala de luni. Am aceeasi intrebare ca adelamaria: pot veni cu sotul? si lui ii place mancarea de la Ioana de la restaurant.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

turturica saru-mana, esti o dulce, am gasit medicamentul, il au si in franta. poti sa-mi spui te rog si dozajul? si modul de administrare sa stie cat sa cumpere pt timpul care a mai ramas...
aerliliandaca vrei sa vii cu sotul,nu e nici o problema, nu stiu el cat de bine se va simti numai intre femei care vb de CM, hormoni, ginecologi, faze luteale, libidouri si altele de genul, ei de obicei devin destul de....incurcati de asemenea subiecte. au mai fost fetet cu sotii lor la intalniri, chiar daca n-au venit de la inceput in doi, deci nu e absolut nici o problema.
ioanaserbeaza-te tu azi, ca te mai serbam o data si luni. LA MULTI ANI!!!!ce-ti doresti tu, aia sa primesti de la DD. o mie de pupici-asta e un exemplu

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

buna ziua fetele mele frumoase!cam liniste pe aici,unde sunteti?felicitari DYAMY pt bebe!!!! sarcina usoara si un sanatos si mancacios.Fetelor vedeti ca se poate?Totul e sa nu ne pierdem speranta si bebe va veni si la noi.El tb sa aibe o mamica optimista.Iesiti din butoi ca de aia nu va gaseste.In rest nimic nou despre mine ,astept rusii care se lasa asteptati,poate ca e ultima lor vizita pana peste 9 luni si de aia vor sa fie mai cu mot

incercam la proiectul bebe-mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Adelamaria se pare ca te-am incurcat, sorry.
Ralu merci de precizari. Daca vrea sa vina si sotul meu atunci va fi OK.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

gabitu imi pare asa de rau sa aud ca nu a mers bine fiv-ul, offff...ce s-a intamplat, ne povestesti cu mai multe detalii? m-as bucura mult sa ne cunoastem, cu tot cu sot,sper sa veniti acolo. eventual facem o masa a sotilor, ca sa nu se simta incomodati de subiectele noastre, ei sa dicute de politica, fotbal, masini, calculatoare....si noi de ale noastre...glumesc

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput